Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 22:03:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: George Orvel "1984"  (Pročitano 159774 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
TV i sve vrste informisanja rade na principu oblikovanja umova, kad papagaja mozes da naucis da prica zasto ne bih mogao coveka nauciti da misli. Sve je to vrsta dresure koja se nastavlja iz generacije u generaciju.

Tacno sve je zahvaljujuci tehnologiji danas moguce vjerujem ja da postoje odredjene grupacije koje kontrolisu neke stvari
Ali da je sve na nivou zavjere protiv cijelog covjecanstva to mi malo teze pada

Citat
Ja vec znam njihove planove (ili ja bar tako mislim) i nista ne mogu da uradim protiv njih jer imaju moc i snagu dok ja imam samo moj um a to nije dovoljno.
A sta ti konkretno treba po tvom misljenju sta bi ti trebalo da ih raskrinkas ?

Citat
Krajni rezultat je "Sotonino Sve videce Oko" ili ogroman komp u kome su podaci o svim ljudima i to je buducnost. Gledaj filmove i shvatices njihove planove, ne sve ali dosta njih. Drustvo u kojoj je svako obelezen brojem, u kojem nemas svoje "ja" u kome mislis zajedno sa svima jednu istu stvar. Vratis se u proslost i citas Zila Verna, vecinu stvari o kojima je pisao sada su realnost. Da Vinci isto tako. Vrati se nekoliko stranica unazad i pogledaj o onim cipovima o kojima sam pisao. Pocetak kraja...

Taj kompu o kome pricas zasto si ga bas tako nazavao
To drustvo koje nema svoje je je posledica sveprisutnijeg laicizma ali ako mi kazes da vjerujes u knjigu kakva je Da Vincijev kod koja nije nista drugo neko samo dobro osmisljen marketing zapravo prejako a ne dobro osmisljen
Sa obicnim krimi triler elementima zato je tako lako svarljiva

Misao jeste prejaka ali nije isljuciva. Svi veliki ratnici su zeleli ceo svet, i stigli su daleko putem krvi, dok ovi sa manje krvi i na drugaciji nacin. Tv je mocna stvar u opasnim rukama.

Dokazi kao jedno. A drugo to bi bilo ne moguce jer, ako bi pokusao nesto kao sto sam naveo pre diskreditacija ili likvidacija mada sam ja mala riba, ne bi se verovatno ni uzbunili. Mozda bi cak i dozvolili tako nesto, ali onda bih bio demantovan, ili bi to postao film ili fikcija, ljudi jednostavno ne razmisljaju o tome, kad budu poceli bice kasno, vec je kasno.

To tog zakljucka sam dosao jer Satanino Svevidece Oko jeste taj komp ili bice. Ako cipujes svakog na planeti znaces sve. Drugo masoni koriste onu piramidu kojaima to oko, i drugo vestacka inteligencija je kontriranje Bozjem sistemu 666.
@taxtex pokusaj nesto da iskopas o ovome, znas o cemu pricam.

Neke stvari su tako predstavljene, da izgledaju filmski dok se stvarno desavaju.
Evo recimo Resident Evil. Hitler je bio medju prvima koji su pokusali napraviti savrsenu vojsku. Amerika trenutno to radi. Razgovarao sam sa jednim naucnikom ovde i on mi rece da su uspeli da reanimiraju kucice nekom vestackom krvlju. Tako da nista nije nemoguce.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.26
mob
I-mate 30 Pro
Pa ta recenica je i poenta...ostalo je prica za veliku decu...  kao sto su i pesmicice u 1984. poenta knjge...
Ali zato je "Besnilo" od korica do korica slika apokalipticnog drustva... Smiley

Danas mi se knjiga "1984." ni malo ne dopada... iako je kritika totalitarnog drustva, ipak provejava ono - mi smo ipak malko bolji od onih prljavih istocnjaka...

Inace... film je teska glupost.. nimalo mi se ne dopada... sve se svelo na to kako je tesko biti seksualno frustriran i kako izleciti frustracije...

Elem... sta bi sa onim da je gosn Orvel stric gosn Blera, bivseg premijera UK Smiley

Lepo je kad su ljudi upuceni....zapravo to mu nije pravo ime,i doticni gospodin je bio jako blizak nekim vrlo zanimljivim porodicama....sirom sveta....

Prosto da covek ne poveruje...

To se zove - strah od zivota...

Zar ti se ne cini da je to poprilicno smesna izjava s obzirom na to gde se nalazimo....

David Icke... hm... kako ono bese...

http://en.wikipedia.org/wiki/Reptilian_humanoid
http://en.wikipedia.org/wiki/David_Icke#Reptilian_humanoids

Veliki gmazovi iz svemira... gde se to ono spominje... pa, da... u Sajentologiji...

Sto se mene tice... previse veza izmedju necega sto se zove psiho-sekta i nekoga ko za tebe tvrdi da je oslobodjen predrasuda i da vidi pravu istinu... Smiley

Sto se mene tice,ja bih procitao nesto od doticnog,upoznao coveka....pa bih tek onda mogao da dam neko svoje misljenje o svemu....

Ovako,samo ispada da ti imas ekstrasenzornu percepciju,a to opet,s obzirom da to gde se nalazimo....je u najmanju ruku neozbiljno....

Sta vi toliko krijete kada ste protiv cipovanja?  Smile

Sta to pitanje konkretno znaci?To sto je sadrzano u tom pitanju se zove predaminacija...

Postoji jedan divan globalni izum koji se zove kes, gotovina i jedan srpski koji se zove slamarica [tt][/tt]

Na to mozes da zaboravis....

I dalje moram da postavim pitanje.... Pa, sta?  Smile

U Engleskoj je jedan profesor univerziteta poceo sam sebe da cipuje i pretvara u kiborga....

Pa sta....ima ljudi koji se pale na to da neko urinira po njima...jel to znaci da to treba da bude obavezno za sve ljude....

Ja bih rekao da smo malo odmakli,i da bi malo edukacije na zadatu temu bilo od koristi...ne vredjam...samo razmisljam na glas....

Ako je Bog utvrdio zakone, kako mi ljudi znamo da oni postoje.. Smiley

Bog ne postoji....postoji samo iluzija o Bogu...da ne idem dalje....

U svetlu jucerasnjih dogadjaja, u potpunosti podrzavam cipovanje i postavljanje sigurnosnih kamera po Beogradu... ocigledno nam je to potrebno..

PRS

Gledam samo discovery, NG i detektivske serije i South Park po raznim domacim TV stanicama, tako da ne znam kako to TV ispira mozak...
Sto se tice biometrijskih, apsolutno sam za to.... posten covek nema sta da krije, a neposten bi se tako uvek nalazio na povodcu...

Nije bas tako....a i lepo si rekla...ne znas....

Sto je danas lep i suncan dan... a vi raspravljate o kontroli uma i TV-u Smile

Slazem se...cisto da ne ispadne da mrzim....a i da ne bude jedna od onih tema "odoh ja"...

Obistinilo se ono sto hocete da vidite...
Na tom principu rade proroci i prorocice, razni vidovnjaci i ostala bagra...

Kao i 90% psihologije...nauka ciji "out" zavisi od mog "input-a"....nastavi sa citanjem...dobro ti ide....
« Poslednja izmena: 16. Mar 2008, 19:59:38 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Jos jedna stvar treba biti recena a to je koliko je Televizija unistila kreativnost. Tehnika je isla brzo na gore, TV dosao i stala je i pocela da se spusta nize i nize. Kamen spoticanja...
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
A sta bi vi sada da lupamo tv pa to se isto moze reci koliko je knjiga zaustavila usmeno predanja
Nema zaustavljanja samo napred progeres progres i samo progres ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2308
Zastava Srbija, NBG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 6500c
Jos jedna stvar treba biti recena a to je koliko je Televizija unistila kreativnost. Tehnika je isla brzo na gore, TV dosao i stala je i pocela da se spusta nize i nize. Kamen spoticanja...
Mnoga velika dela arhitekture su nastala posle TV-a. Toliko o unistavanju kreativnosti...
« Poslednja izmena: 18. Mar 2008, 15:33:09 od srle37 »
IP sačuvana
social share
O porodici Jelene Karleuse:
glupo pitanje, oni su cuvena slovensko - srpska plemicka porodica sa dubokim korenima u kraljevskoj lozi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Citat
Zar ti se ne cini da je to poprilicno smesna izjava s obzirom na to gde se nalazimo....

Ne, sto?

Citat
Sto se mene tice,ja bih procitao nesto od doticnog,upoznao coveka....pa bih tek onda mogao da dam neko svoje misljenje o svemu....

Ovako,samo ispada da ti imas ekstrasenzornu percepciju,a to opet,s obzirom da to gde se nalazimo....je u najmanju ruku neozbiljno....

Hm... a, kako da ga upoznam?
Kako znas da se i on preko svojih knjiga ne bavi kontrolom uma...
Ja sam navela jednu cinjenicu koja mi je bila zanimljiva.... I Ike i Sajentolozi govore o reptilima iz svemira koji kontrolisu ljude...
Budite slobodni... slobodno mislite... Ali po nasim pravilima...
Na isti nacin podjarmljuju ljude Smiley

Citat
Sta to pitanje konkretno znaci?To sto je sadrzano u tom pitanju se zove predaminacija...

Ljudi koji nesto kriju su najveci borci protiv progresa...
Pozivanje na djavola i djavolje maslo je opste mesto u istoriji zapadne civilizacije...

Citat
Na to mozes da zaboravis....

Zasto... u Srbiji je i dalje gotovina osnovni nacin placanja Smiley

Citat
Pa sta....ima ljudi koji se pale na to da neko urinira po njima...jel to znaci da to treba da bude obavezno za sve ljude....

Ja bih rekao da smo malo odmakli,i da bi malo edukacije na zadatu temu bilo od koristi...ne vredjam...samo razmisljam na glas....

Hm... pa sad... osecam da imas prljavu mastu i pokvarene misli, ali ... ovo nije sex forum...

Citat
Bog ne postoji....postoji samo iluzija o Bogu...da ne idem dalje....

To je tvoje misljenje, koje naravno ne mora da bude istinito...

Citat
Nije bas tako....a i lepo si rekla...ne znas....

A, ti znas sa sajtova na kojima se prica o teorijama zavere?
Neverovatan kontra-argument... Smiley

Citat
Kao i 90% psihologije...nauka ciji "out" zavisi od mog "input-a"....nastavi sa citanjem...dobro ti ide....

Covece... ali ti verujes u teorije zavere...
Ti prihvatas kao istinite tvrdnje ljudi koji nose aluminijumske sesirice... (ne bukvalno)...

Za mene su ova tema i iznesene teorije najbolji primer kontrole uma... Vi ste spremni da poverujete u najneverovtnije, fizicki nemoguce pojave... jer je to sloboda...

Hubbard je bio u pravu... A, New Age je predvorje pakla...

Inace... ne mogu da se ne zapitam zasto si citirao samo mene... hm... pitam se, pitam...
Proslost? Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Dela jesu stvorena ali ni upola onolika koja su isla nekada. Nekada je ljudska rasa preskakala stepenice iduci na gore a sada jedva da mozemo da se popnemo na jednu
Ne treba razbijati televizore (ili mozda treba) jer nije poenta TV kao masina vec program koji se daje.
TV moze od Andjela napraviti Demona a od Demona Andjela.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2308
Zastava Srbija, NBG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 6500c
Dela jesu stvorena ali ni upola onolika koja su isla nekada. Nekada je ljudska rasa preskakala stepenice iduci na gore a sada jedva da mozemo da se popnemo na jednu
Ne treba razbijati televizore (ili mozda treba) jer nije poenta TV kao masina vec program koji se daje.
TV moze od Andjela napraviti Demona a od Demona Andjela.
Stvoriti ostrvo palmi u Dubaiju je vece dostignuce i od jedne Ajfelove kule. Mostovi koji spajaju velike udaljenosti su pre deset godina bili samo masta.
IP sačuvana
social share
O porodici Jelene Karleuse:
glupo pitanje, oni su cuvena slovensko - srpska plemicka porodica sa dubokim korenima u kraljevskoj lozi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
 Razmišljao sam dal da postavim ovaj video i rešio to da uradim a dvoumio sam se zbog nekih tvrdnji koje mi nisu baš bliske.Medjutim,video obiluje važnim informacijama o tome  šta nam se sprema u Srbiji pa je mislim važno da se to vidi.Ono što nas čeka ako se ne odupremo je totalni horor života kao u kući VB.
 Mi to možemo i moramo da sprečimo u ime nas i naše dece sutra,dok još nije kasno.

Elektronski logor 

1.
2
3.
4.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 
Prosto ne mogu da verujem da si ti postavio ovaj i tekako bitan dokument, znajući kakvim si stavovima izlazio protiv onih koji su direktno ili indirektno učestvovali u produkcij ovog dokumentarca, a da verovatno nisi ni bio svestan toga...No nikad nije kasno za pokušaj sveopšteg isceljenja i preporoda, te se tako u svakom slučaju radujem što upravo ovde vidoh ovu priču...Usput, odavno se o ovome priča na raznim tribinama u organizacij onih koji se, na žalost, sa strane zlih usta smatraju i pred javnost svrstavaju u kategoriu onih koji guše, usporavaju ili čak unazađuju Srbiju, samo zbog toga što jasnim činjenicama iznose zabrinutost i nezadovoljstvo za ovu psihološku manipulaciju...Napadaju ti isti koji ne mogu da čekaju i za njih ovo nema alternativu, svi u zagrljaj "evropskom" prosperitetu...Na žalost tim prosperitetom se ta ista Srbija sve više uvlači u lik naivnog jagnjeta kojeg spremaju za klanje...Nekima će to za na vek veka biti teorija zavere i paranoja plitkoumnog srbijanca, no vreme je jedino koje ne može i ne mora da čeka, ono će nastaviti da pokazuje u kom to pravcu ide taj prosperitet celog čovečanstva, kao što je uostalom oduvek i bilo...Ko ima oči neka gleda, ko ima uši neka sluša, ne treba tu mnogo pameti ni mudrosti, sve je transparetno jasno... Smile
« Poslednja izmena: 19. Mar 2008, 18:08:10 od producnenad »
IP sačuvana
social share
Слава Богу на висини, на земљи мир, међу људима добра воља
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 22:03:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.129 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.