Voljela si da se igram vatrom Duboko si disala tu noć Pustio sam goluba sa jatom Vikala si glasno "u pomoć"
Nešto divno bilo je u zraku Suzne oči ništa ne vide Gušila si se u crnom mraku A željela si jake vjetrove
Hej ženo daj mi, daj, dok kažem ajnc cvaj draj, Tanjur graha i ljute rakije Pa ću ti svirati ili sondirati Dok ti plavo oko ne zaplače Hej ženo daj mi ti, dok kažem je'n dva tri, Tanjur graha i ljute rakije Pa ću ti svirati ili sondirati Dok ti plavo oko ne zaplače
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Je li to zbilja ili fantazija da'l ja to sanjam ili stvarno je istina. Pogledaj me i odmah ćeš vidjeti: ja sam budala bez srće i pameti jer što zaradim, potrošim na alkohol sa ženami al' nijedna me neće, jebivjetar ja sam za njih. Za njih.
Mama, o mama o majko jedina zašto si me rodila. Tata, bake i đedovi, ma zašto sam baš ja drukčiji??? Mama, uuuuuuuuuuuuu molim te ne plači, ako sutra ne dođem na ručak zamrzni il' Žući daj, jer sad mi baš se ne da!
Zvuk mi je poznat taj oči peku me ko je pr, ko je pr, ko je prdnuo smradno? Strašno, strašno, strašno, strašno, strašno, strašnije. Šta si jeo, šta si jeo? Gra i kobasice, na kiselo! Pucam od jada jer nevalja vlada. Puca od jada jer nemože izdržati, a ne da mu vlada niti prdnuti. Novaca i ovaca, hajde dajte mi, al nejde to, mi ništa ne damo. Ja bi to, al ne, ne mi ništa ne damo. Ja bi to, al ne, ne mi ništa ne damo. Ja bi to, ništa ne damo. Ja bi to, ništa ne damo. Ja bi to. Ooooooooooo
Znam da žene za mene su prirodna stvar, zato bi htio da budemo ljubavni par. Ooo, mala ne pravi se budala. Evo dajem ti znak, jer diže mi se. Plakati želim, želim.
Ništa nije važno, ma briga me za sve. Ništa nije važno: Boli me!!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Što me pitaš gde sam bio Što me pitaš šta sam pio Što me pitaš ti uopće Daj me nemoj više pitat
Jer sam bio gde sam bio Jer sam pio šta sam pio Ja sam kume zaradio Ja ću kume i potrošim
Heeeeeeeeej!
Idem, idem od tebe Ma idem, idem, ko te treba... uopće Konji me već vani čekaju Permanentno idem od tebe Konji me već vani čekaju Permanentno idem od tebe
Ajmo, vranci Đi-ja
Neću više nikad dođem Makar kosti moro glođem Naćiću si drugu ženu Malo manje korištenu
Ti ne zovi nit me traži Konji nisu u garaži Otišo sam se veselim S ciganima društvo delim
Idem, idem od tebe Ma idem, idem, ko te treba... nadasve Konji me već vani čekaju Permanentno idem od tebe Konji me već vani čekaju Permanentno idem od tebe
Čuješ li me kako čuju mi se noge rhmmmm.. pobigla Danjela, e, moj narode
Naneninenana pa ti samo kreni eeeej kad zapliva klokan sve si bliže meni
Nemoj ići lijevo ako semafor je desno ... od te staze Tu ne ide niko svi se murje paze
Nego hajde desno ako semafor je lijevo gorske će ti službe pregledati crijevo heeee
(Refren) - Daleko, daleko od mojega sela sada živim ja Nemam konja koza ni ovaca fali mi i novaca Daleko, daleko od mojega sela sad djelujem ja Nemam konja koza ni ovaca samo brdo klokana
Čuješ li me kako čuju mi se noge rhmmmm.. preko divet šuma e moj narode ahaaaa
Imam lijepe zube visokoga sjaja rghhhhh niko nema take iz moga krajaaaaaaa eee
(Refren) - Daleko, daleko od mojega sela sada živim ja Nemam konja koza ni ovaca fali mi i novaca Daleko, daleko od mojega sela sad djelujem ja Nemam konja koza ni ovaca samo brdo klokana
(nešto nerazumljivo na engleskom)
(Pozadina) - Samo brdo klok, samo brdo klokana Daleko, daleko od mojega selaaaaaa eee
Zvonio sam često pred tvojim vratima Znala si da čekam tu već satima E pa šta, lud sam ja Smrdi mi iz usta i ispod pazuha Al' od mene nema boljeg pastuha E pa šta, ja sam ja
Ljubav je u nama, u našim srcima Znam da mene nećeš, al' tebe hoću ja Ljubav je u nama, u našim grudima A kad bi mene htjela tvoj bi bio ja
Želiš enžinjera sa fakulteta dva Netreba ti stara mrcina k'o ja E pa šta, maturir'o sam ja Kad shvatiš da ne možeš bez mojih čarapa Poželjet ćeš grickati moja uha dva E pa šta, neću htjeti ja
Čičikita želiš me znam, ti bi sa mnom ram pam pam pam Ali ja nebi s tobom Čičikita Čičikita shvati me sad, al' za tebe još sam premlad Daj skini mi se Čičikita
Čičikita kaži mi ti, što je uzrok mojoj bolesti Što sam li ti skrivio, samo sam te gledao Čičikita prolazi sve, a moji jadi nikako ne Što sam sve doživio, a samo sam te gledao
Čičikita osjećam sad, ti bi opet ram pam pam pam Ali ja nikad više Čičikita Čičikita shvati me sad, al' za tebe još sam premlad Daj skini mi se Čičikita
Ja volim vatat muve, ja volim vatat muve, Ja volim vatat muve, ja volim muve Ja volim vatat muve, ja volim vatat muve, Ja volim vatat muve, ja volim muve
Lete muve, lete avioni Pritislo me na veliko me goni Nemogu vise, mislim da je kraj Borova sumo, utjehu mi daj
Ja volim vatat muve, ja volim vatat muve Jer muve volim ja Jako ih volim, vatat muve volim, Jer muve lovim ja
Kud got podem po bijelome svijetu I kad jedem masno, i kad drzim djetu Uvijek me tjera, nikad nemam mira A muva ceka da sretno aterira
Kupio sam traktor najveci u selu Da na njemu vozim zensku celjad cijelu A nijedna cura nece ni da cuje Dzaba novi traktor kad srce tuguje
Joj sto volim djevojke, za njih dajem sve Dao bih traktor i prikljucke sve Joj sto volim djevojke, za njih dajem sve Dao bih traktor i prikljucke sve
Kupio sam kombajn na velike kotace Svaka prava cura za mnom sada skace Kad navecer s kombajnom dodem pred disko Svi seoski sarmeri tad padaju nisko.
Joj sto volim djevojke, za njih dajem sve Dao bih kombajn i rezervne dijelove sve Joj sto volim djevojke, za njih dajem sve Dao bih kombajn i rezervne dijelove sve
Kada zatvore se vrata mojeg PP-kombinata Na biciklu tužan kući odlazim I znam da u vitrini Gorki čekaš me, o je.... Kad bi im'o barem Škodu, tjerao bih neku modu Žgaravicu ne bi dobio Od svih finih pića što sam popio Najviše sam te volio
A joj, nemogu bez tebe A joj, ja baš nemogu to A joj, nemogu bez tebe A joj, pelinkovče moj
Na terasi restorana proveli smo bezbroj dana Na te svoju plaću ja sam trošio Od svih finih pića pto sam popio Najviše sam te volio
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.