Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Poklanajam ti stih ovaj stih jos samo tebi znan samo tebi dovoljan. Poklanjam ti dan ovaj dan zbog tebe poseban samo da Samo da te pogledam da ti rukom dodam jedan san san za tebe prospavan i onda da te uspavam da te vodim gde postojimo ti i ja.
Poklanjam ti sve lepe reci tebi kazane,samo tebi poznate. Poklanjam i to sto ti nisam nikad rekao a znam da je trebalo. Samo da te pogledam da ti rukom dodam jedan san san za tebe prospavan i onda da te uspavam da te vodim gde postojimo ti i ja.
Ukrao bih dan od jutra samo da pozelis da prosetas po mojim snovima. I samog djavola bih zvao is'o bih do beskraja sve bih dao da te vratim ja.
Ukrao bih dan od jutra samo da pozelis da prosetas po mojim snovima. I da samog djavola bih zvao is'o bih do beskraja sve bih dao da te vratim ja. I oteo bih plamen vatri s' neba mesec skinuo a vetrovima snagu uzeo I da trazio bih da te sada prati sto cuvara andjela da od svakog zla te sacuvam.
Nekada je bilo ljudi oko mene noć i dan, nisam hteo vreme da provodim sam, imao sam puno snova, a tako malo vremena, nisam znao da je život promena..
Zvale su me obale daleke..tuđe usne ljubile, nisu uspele da speru s mene tvoje tragove, godine su donele saznanja, lutanja i mrakove, al na putu tvoje svetlo nisu uspele da ugase..
Ovo ludo srce moje bogovima prkosi, već će se sutra tiho da oprosti, vetar što u leđa duva snagu će izgubiti, naše snove ko zna kud odneti...
Ima samo jedna stvar koja se ne menja svih ovih godina..svih ovih godina, a to je želja oblaka nebo da pomera..pomera..nad našim glavama, nad našim glavama..
Jednog toplog dana usred guste sume medved ispi med i sok uhvati za sovu, s njom poce igrati rok Oko njih se brzo sakupise drugi druzina je sumska sva s medvedom i oni zaigrase dva po dva
Tresla se zemlja celi dan ne zna s kim igra ko dodje tigar zvani Kan cudna suma je to
Na pecurki jedno bubamara igra partner joj je obad ljut ona mu se zali kako plese prvi put slonica je opet uhvatila misa pa se vrti s njim u krug misica sa slonom postade sad najbolji drug
Oko jednog panja lija zeca juri moli ga za igru tu zec se neda, zeli kozu svoju citavu svu ljubomorna mecka sto joj muz sa sovom igra ovaj ljuti rok hoce da se napije pa ispija medni sok
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.