Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Shvatices brzo znam, shvatices to i sam Mozda jos danas, veceras il' do jutra Mozda vec sutra Grije nas isti zar, pali nas ista stvar Tebe i mene, muskarce i zene, Samo kad krene Rok n rol je krv i znoj Rok n rol je krv i znoj Rok n rol je krv i znoj Moj i tvoj, tvoj i moj Krv i znoj Svi sto nisu uz nas, doce da traze spas Mozda jos danas, veceras il' do jutra Mozda vec sutra Svi sto nisu za rok, nema im spasa jokHaos u glavi, lazna pamet ih davi Nisu pravi
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
ona meni permanentno, elokventno, kome majku uhvati me bijes, panteizam, silogizam, hedogizam,plematizam izvinjavam se moram u WC, ja joj svoj iznesem stav, permanento cvrst i prav, da vidim sta ce rec za adut moj,
prihvati ga u cijelosti, bez imalo poprecnosti, evidentno samo rece oj oj,
otad vice oj oj oj, nista hegel samo frojd, svidja joj se mnogo adut moj,
otad vice aj aj aj, kakav paton kakav kraj, sad kune se samo u moj stav,
ona meni mehanentno, disidentno, kosonvlentno, kome majku smuci mi se sve, panteizam, silogizam, hedonizam, idiotizam, doci ces mi, mislim hajde de,
ja joj svoj iznesem stav, permanento cvrst i prav, da vidim sta ce rec za adut moj,
prihvati ga u cijelosti, bez imalo poprecnosti, evidentno samo rece oj oj oj,
otad vice oj oj oj, nista hegel samo frojd, svidja joj se mnogo adut moj,
otad vice aj aj aj, kakav paton kakav kraj, sad kune se samo u moj stav,
Juce su tvoje oci mene gledale Juce su tvoje ruke mene grlile Juce su tvoje usne mene ljubile I saptale zadnji put.. Iz mog zivota boje nestaju crno bjele slike samo ostaju sve moje pjesme tuzne postaju da me sjecaju na tebe...
Pravim se da sam snazan dok sjecanaj u srcu peku bjezim tamo gdje nikog nema kad suze poteku mislio sam imam ljubav od sudbine jacu jos malo mi snage treba jer Muskarci ne placu..
Neke stvrai sudbina nalaze ne moze nas susret vjecno da se odlaze ako se meni ocio ovlaze a ti shvati me..shvati me
Pravim se da sam snazan dok sjecanja u srcu peku bjezim tamo gdje nikog nema kad suze poteku mslio sam imam ljubav od sudbine jacu jos malo mi snage treba jer muskarci ne placu...x2
Ona uvjek negdje ide za svoj cef Kad kaze gdje ce odma znam da je blef I ja se pravim da sve je O.K. Al' necu vise da sam fin i da sam fer.
Sinoc u inat ljubio sam drugu Na vrat na nos i na svoju ruku. Sinoc u inat ljubio sam drugu Na vrat na nos i na svoju ruku.
Hej!
Sinoc u inat ljubio sam drugu Na vrat na nos i na svoju ruku. Sinoc u inat ljubio sam drugu Na vrat na nos i na svoju ruku.
Hej!
I ja bi mozda gledo drukcije na stvar Al ja i kad s pravom kasnim pravi dar mar. Za nju i kad mislim na drugu varam je I necu vise da sam fin i da sam fer.
Hej!
Hej!
Hej!
Hej!
Ona uvjek negdje ide za svoj cef Kad kaze gdje ce odma znam da je blef I ja se pravim da sve je O.K. Al' necu vise da sam fin i da sam fer.
Hej!
Nije to lako kad tudjom voljom dodjes na ovaj svijet, mada ni oni te nisu htijeli, al tad im je bio cef, i obicno bude suvise kasno da utvu ti svaki trag, tad nema druge vec da se rodis i budes svakom drag. I onda pocinje stara prica, rodio se sin, pogledaj samo kakva gradja bice pravi dzin, a kako samo pametno gleda ko da na tatu je sav, hoces, neces, za tebe svako vec ima svoj posed, klan.
Ooooooooo, ne ide to, ooooooooo, ne ide to.
Maze te, paze i svima si sladak prve godine dve, a onda na tebi pocnu da lece bolesne komplekse sve, u skoli mora da najbolji si da ponosi se roditelj tvoj, u najmanju ruku, ko da njihova pamet je zasluzna sa sve to, ko da nisu u strasnom bicu zaceli te uz ah, kad im je samo bil vazno da budu u isti mah, i dok su tako psovali glasno i bjese gotov cin, od tebe ce uvijek trazit' da budes andjeoski fin.
Ooooooooo, ne ide to, ooooooooo, ne ide to.
I budes ti tako pokucni kunic, da nisi ni svjestan tog, a, onda se u tebi rodi zelja, da zivis neki zivot svoj, danas ste u stvari pravi uzas, zaprepascenje i jad, zar smo te zato rodili sine, da ovo nam pravis sad, oblacili smo te, hranili, pazili, skolovali, pruzili dom, i ti sad tako mirne duse pljujes na sve to, a niko se ne pita dal' si ti srecan, za tvoju patnju i bol, vec ti si samo budala neka, sto nece da slusa i Bog.
Ooooooooo, ne ide to, ooooooooo, ne ide to, Ooooooooo, ne ide to, ooooooooo, ne ide to!!!!!!!!!
Ne pitaj me cemu sjeta u osmjesima mojim klovnovi kad placu zvuci kao smijeh radosti sam davno prestao da brojim od kad vrlog sebe prodo sam za grijeh.
Ne pitaj me kad cutim osjecam li boga gromovi kad zamru nebo mirno spi nirvane na pretek,al sta imam od toga kad druzi mi nisu mastanje i sni.
Ne pitaj me reci cu sto cutim ne pitaj me cemu sjete u pogledima mojim i kad sunce sija daljine su mrak sjecanja sam davno prestao da brojim vjetrovi su samo uskovitlan zrak.
Ne pitaj me kad pricam zelim li da kazem obmane su lijepim ucinile svijet sebe sam davno prestao da lazem istinu kad spoznas lakse ti je mrijet.
Da joj priđem tražim riječi I onda počinje zlo Da je bilo koja tema Ja jednu ona sto Da je crno kaže bijelo Nije crno, bijelo je i ćuti Nije važna matematika Dva i dva su tri
Šta god da priča Njene reči zlatne su I kada plače Njene suze sltake su I ovlaš kad je ljubiš Ti si dosad najbolji kaže Ne vjeruj ženi koja laže
I da vidi Tita Pitala bi ko je to Da jojpapa ljubi ruku Rekla bi normalno Da koka ima zube To ona odavno zna Njeno je znanje Apsolutno bure bez dna
Šta god da priča Njene riječi zlatne su I kada plače Njene suze slatke su I ovlaš kad je ljubiš Ti si dosad najbolji kaže Ne vjeruj ženi koja laže
Tvoje su reci budi skroman posten fin vratice se dobrim sine cekaj zadnji cin necu mama jos samo u bajkama je to strpljivo sam cek'o i an kraju isp'o sam vo
Rekla si da pazim da u svemu budem ako je neko zao vremenom prom'jenice stav necu mama vremena su prosla ta klin se klinom izbija to i malo dijete zna
Tebi za volju kazes da zavrsim skolu za sigurnost u zivotu i buducnost bolju necu mama na birou da uzalud trazim spas neko od jace fele, na konkursu je uvijek prije nas
Kazes isti zakoni vladaju i zemljom i nebom ko tebe kamenom a ti njega hljebom necu mama, nisam blesav ako sam lud na cjedilu kad ostanes onda vise nemas kud
Strpi se vrijedan budi steci ces sve i Bog ce ti dati kazes za godinu dvije necu mama nisam vise slijep ni tup vjerov'o sam jednom beskrajno sam isp'o glup
Za svoj krov nad glavom kazes da cekam svoj red i na kraju dobijem ga mlohav i sijed necu mama uzalud da cekam novi dan pusti liste i bodove jaci uvijek otme stan.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.