Pravilo igre, sema sve se zna prospekti u glavi Hollywoodskog sna a ja po svom, pa kako Bog mi da. Ludak, budala, iza ledja kazu svi, kako vjetar duva, moraces i ti a ja po svom, pa kako bude mi.
Oni mi nude, da ne budem svoj, oni mi nude, evo im ga moj, neka to bude 100%Rock'n'Roll 100%Rock'n'Roll, 100%Rock'n'Roll Yea Rock'n'Roll.
Lazno se lebdi pedalj od tla, pa tako hoce da lebdim i ja, a ja po svom, i tako sve do dna. Uvijek ako treba, slazu se svi, ako nisi s' njima zovu hajde i ti, ali po mom dva i dva su tri.
Oni mi nude, da ne budem svoj, oni mi nude, evo im ga moj, neka to bude 100%Rock'n'Roll 100%Rock'n'Roll, 100%Rock'n'Roll.
Oni mi nude, da ne budem svoj, oni mi nude, evo im ga moj, neka to bude 100%Rock'n'Roll 100%Rock'n'Roll, 100%Rock'n'Roll 100% Rock'n'Roll.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Sve sto mislim da shvatam i znam u trenutku se smuti kada vidim oka tvoja dva. Dok me ljubis bez price, bez sna moje srce sluti da u njega prodires do dna.
Svjesno usnama palis svjesno ljubav trazis tvoja igra unaprijed se zna.
Cijena je da patim da tvoje srce shvatim samo ce se djavolu da da ti si andjeo zla.
Snovi su mi ponor i mrak kad bez tebe se budim odnosis sa sobom sunca zrak. Dok se svlacis ocito znas hocu da poludim najljepse se umijes da das.
Svjesno usnama palis svjesno ljubav trazis tvoja igra unaprijed se zna.
Cijena je da patim da tvoje srce shvatim samo ce se djavolu da da ti si andjeo zla.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Sjecas li se, bio je to nas prvi dan? Iza skole kad promrz'o sam sav. Morala si pratit' casove sve Mjesto zdravo poljubio sam te
Sjecas li se boje kad svane dan Kad usnuli pokret ti svaki znam I slatke strepnje kad kuci ces poc' Al' ipak znam da opet ces doc'
Ref: ----------------------------- Baj baj baj moja malena Baj baj baj ostvari ljepsi san Uzela si sve sto sam im'o da dam Ja voljet necu vise znam
Baj baj baj moja malena Baj baj baj ostvari ljepsi san Ja ne krivim tebe za ove sve Zivjecu od onog sto bilo je pr'je ---------------------------------
Imal' ikog ruku da mi da Al' da stvari posmatra k'o ja Da ne kaze vrijeme ce izbrisat bol Nek brise svaciji ja hocu svoj
Imal' igdje mjesto daleko od sveg Gdje mogu da ne cujem tudji smijeh Da ne cujem vrijeme ce izbrisat bol Nek brise svaciji ja hocu svoj
Ref
Imal' ikog ruku da mi da Al' da stvari posmatra k'o ja Da ne kaze vrijeme ce izbrisat bol Nek brise svaciji ja hocu svoj
Imal' igdje mjesto daleko od sveg Gdje mogu da ne cujem tudji smijeh Da ne cujem vrijeme ce izbrisat bol Nek brise svaciji ja hocu svoj
Svi mi kazu da sam momak fin Samo ona se ne slaze s' tim Kad smo skupa tad' sam vise od tog Tad me mazi, grli, ljubi svog Al' joj muka kada moram poc' Tad me grdi, ruzi cijelu noc Uvijek kaze zasto nisam k'o svi Tada joj kazem, eto reci ti
Sve je lijepo dok sam s njom Al' pobjesni kada moram poc' Tad mi kaze ti si konj Bonbon, ona je k'o bonbon Al' kad je ljuta ne znam sta cu s njom Bonbon, ona je k'o bonbon Al' kad je ljuta ne znam sta cu s njom
Tako zivim, takav mi je stil Ali ona hoce kucu i mir Nisam ljekar, nisam inzinjer Ali ipak prema njoj sam fer Kad smo skupa ja joj dajem sve Ona kaze sve mi je vaznije od nje Da sam picar ona rekla bih da Al' to vise ne bi bio ja
Tek sto se rodih sa tri i po kile a vec oko mene nove prognoze su bile Svi sretni su sto rodio se sin izucice skole i bice pametan i fin Svi prema meni su bili nesto fer jer cekaju da budem doktor il inzinjer Svaki roditelj sto nije mog'o biti djetetu svom on svjesno tu iluziju ce kriti
To sto na jeziku to mi je u dusi jer ja nisam covjek sto lagati zna Dugo sam bio bijela vrana u kuci jer nece da shvate da put biram sam Jos vidim uzas kod sviju na licu kada prvi put ja rek'o sam ne I na svoju ruku sam postao covjek i kad bi opet ja isto bi sve
I bio sam fin dok ne pode na dole dosta mi slusanja, tutora, dosta mi more To sto meni treba to nema u knjizi jer zivot se ne uci da bode jer zivot se zivi Svi sad traze samo visoko zvanje za njih sve ostalo je nista sve ostalo je manje Pa me svi pitaju a sta sam ja to a ja im kazem DOKTOR ZA ROCK'N'ROLL !!!
To sto na jeziku to mi je u dusi jer ja nisam covjek sto lagati zna Dugo sam bio bijela vrana u kuci jer nece da shvate da put biram sam Jos vidim uzas kod sviju na licu kada prvi put ja rek'o sam ne I na svoju ruku sam postao covjek i kad bi opet ja isto bi sve
I bio sam fin dok ne pode na dole dosta mi slusanja, tutora, dosta mi more To sto meni treba to nema u knjizi jer zivot se ne uci da bode jer zivot se zivi Svi sad traze samo visoko zvanje za njih sve ostalo je nista sve ostalo je manje Pa me svi pitaju a sta sam ja to a ja im kazem DOKTOR ZA ROCK'N'ROLL !!!
Ti pazis na to uvijek sta ce reci ko kako vijetar duva i ti savices se u tome je zlo, u tome je zlo. Ti gubis tlo ako nemas nikog do uspravi se negdje bi i vrati budi jedan od sto.
O, o, budi jedan od sto, o, o. O, o, budi jedan od sto, o, o.
Uvijek jacem poklonices se k'o i svi sve do groba klanjaces se vjeruj mi. Ko se bez borbe preda, necu da ga znam. Onom ko se lako ne da, ruku cu da dam.
I bilo gdje, to vec bilo je i prije razmislices dobro uvijek prije nego kazes ne, kazes ne. Nije vazno sto, ni dal' te gleda ko, ako ti se place a ti placi, budi jedan od sto.
Iza maske sakrices se k'o i svi, kad je skines bice kasno, vjeruj mi. Ovih rijeci znam da jednom, sjetices se bar. Biti iskren prema sebi, velika je stvar.
ostvaren san djecacackih dana moje ime krupno se pise junak sa ekrana svako me zna strani ljudi mi se smijese nude mi vino iz zlatnih casa pitko i slatko java il san? detaljima mog zivota se dive, davno recene moje rijeci se pamte vrijeme je brze spajam noc i dan... oooooo..
nemam za vino slutim i znam kad sve prodje ostacu sam najljepse zene sluge mi vjerne znojno tijelo mi ljube do zore sapucu strasno najbolji do sad
oooooooo oooooooo kad sve prodje ostacu sam budim se istrosen jadan bez veze neko zensko lice kraj mene opet sam snazan neumorni laf
-Tvoje oci sjajne, bludne misli roje, tvoje ruke slascu, ljepsom dusu boje, tvoje usne smijeskom, sve uzmu pod svoje Ja te sanjam, ja te sanjam. -Tvoje rijeci strascu u srcu mi zvone, tvoji uzdisaji, da vrisnem me gone moja zelja nikad, umorom da klone Ja te sanjam, ja te sanjam. -Kako da zaboravim, kako da zaboravim, kako da zaboravim, kako da te ostavim. -Tvoj me miris trazi, k' tebi me zove tvoj mi pogled daje ceznje uvjek nove tvoj me sapat vraca u najljepse snove Ja te sanjam, ja te sanjam. -Tvoj mi dodir nudi, nestvarne zore tvoje me usne ljube, k'o obalu more u samom raju moze, samo gore Ja te sanjam, ja te sanjam. -Kako da zaboravim, kako da zaboravim, kako da zaboravim, kako da te ostavim. -Kako da zaboravim, kako da zaboravim, kako da zaboravim, kako da te ostavim.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.