Kad ponos ljubav ubije i kada sveto i prokleto se spoje kad sjutra nam ne osvane i kada jedno se rastavi na dvoje tek tada sebi priznacu da si bila moja radost, moja snaga, moja sreca
Ref. Jugoslavijo, ko ne bih zalio nevina si bila a zivog si me ubila Jugoslavijo, ko nije patio ne zna sta si bila i sta si znacila
Kad sunce kisu donese i kada svijece se prislone uz cvijece kad ostane sto nestane i tuga bude na korak ispred srece tek tada sebi priznacu da si bila moja radost, moja snaga, moja sreca
Zelim da znam sa kim budis dan kazi ko ti dolazi u javu i san zelim da znam sve sto postoji kazi koje boje su ti jastuci tvoji
Pricaj o sebi, molim te, molim te pet minuta gledam te, a volim te pricaj o sebi, molim te pet minuta gledam te, a vec volim te
E hej, e hej, si lijepa k'o grijeh ti si pjesma najljepsa dok slusam ti smijeh e hej, e hej, lijepa k'o grijeh ti si pjesma najljepsa, srcu mom si lijek
Ref. Pricaj o sebi, molim te, molim te, hej pet minuta gledam, gledam te, a volim te pricaj o sebi, molim te, molim te, hej pet minuta gledam, gledam te, a volim te
Jedna vrata sanjam nocima ja ih otvorim onda njena bosa stopala poljubim zatim se u rosu pretvorim a ona samo smije se kaze, nisam ti oprostila, i nestane
Samo je jedan trag koji pratim slomljen od ljubavi samo je jedan prag na kome zastacu slomljen od ljubavi
Samo je jedan hram u koji nikada ne mogu ja uci krevet je topao, znam Boze, dusa te moli placuci
Ref. 2x Njena vrata kad ukrasim cvijecem moji andjeli sapnu, ja sam tu njena vrata kad poljubim idem mjesto mene nek zvijezde je cuvaju
Samo jedan je trag a ja slomljen od ljubavi samo jedan je prag koji ne mogu ja preci
Samo jedan je hram u koji ne mogu ja uci krevet je topao, znam Boze, Boze, molim, molim te
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.