Iznad krova zut mesec pliva Ispod krova ja nisam ziva Okom privatnog detektiva Osmatram gde si to
Trazim providjenje da me vadi Tebe jednog u milijardi Sto me istopi sto me radi Opet i ponovo Vruce i otrovno
R: U dva u tri posle ponoci Dok nisi tu doci cu nepozvana U mrkli mrak tvog stana Volim kad mirise na opasno U dva u tri posle ponoci Dok nisi tu ja cu te sacekati I taj film ce se zvati "Djavolski vruce i otrovno"
Kao kadilak i krivina Kao dijamant i sustina Samo ti i ja i mesecina Opet i ponovo Vruce i otrovno
Jutros sam bacila novcic u fontanu I novi raspored pravila u stanu Kad vec ne mogu ni ime ni grad Ni stvarnost ne mogu da promenim sad Stavicu najlepsi osmeh na lice
Danas sam ustala prvi put pre devet Stare slike i pisma bacila pod krevet Necu da mislim na ljubavi stare Ni za kasete nedam ni pare Najlepse pesme pevaju ptice
Refren: Zelim da se promenim Ovaj put hocu da pobedim K�o stari kaput proslost bacicu Bar jedan dan zivota spasicu
Pod ovim nebom svako svoj dom bira Skraticu kosu, istetovirati leptira Ako vec zivot cine sitnice Dani su skice za razglednice Ne postoji kavez za feniks ptice
Kome treba neka dobra fina devojka Kome treba ona sto je uvek slobodna Da u cetri zida sedi i da nema zivot svoj Da u pola dana prati svaki korak tvoj
Ma nisam ja ta, vidis i sam Nikada u sebi i ne pomislim Da desi se greh kad sve imam s njim I sta me to tera da s tobom ga prevarim
Ref. 2x Kad je bal, nek je bal, nocas sve sa mene skini Voli me, ljubi me, pa obuci se i idi, Nisam ja tvoj mrak, ni tvoj sjaj, ni tvoj obecani raj
Kome treba sva na note, aa bez duse devojka Ona sto je cak i samoj sebi dosadna Da u cetri zida sedi i da nema zivot svoj Da na svakih pet minuta okrene tvoj broj
Ma nisam ja ta, vidis i sam Nikada u sebi i ne pomislim Da desi se greh kad sve imam s njim I sta me to tera da s tobom ga prevarim
Zasivenog srca ponovo se budim Skrpljenog od tvojih kopija, Tek da nesto mi u grudima
Jos po malo kuca, A kad ti poludim Uvek mogu da ga otkacim Samo te za njega prikacim (2x)
Pomalo, ponovo
Ref. Ponovo te sanjam i ponekad se nadam Da pomalo te nema ona s kojom spavas Ponovo sam sama i ponekad jos disem I pomalo je tuzno sto pomalo me imas previse
Dzepovi kaputa tvoje prste traze Tajna mesta nasih ulica, A do nas ni jedna precica
Srece par minuta, Nesrece na sate, Nije da me ljubav zanima, Lose sam i dobrim danima (2x)
Moje oci jos nad tobom lebde I moje te pesme svuda prate Mozda jednom stici ce te negde Mozda proslost u srce ti vrate
Cemu posle tebe da se nadam Cemu kada srce sam ti dala Da za tobom umrecu od jada Oduvek sam, oduvek to znala
Ref. Gde posle nas, kad svaka zora tvoje lice ima Da nadjem spas, da izdrzim da ne zaplacem pred svima Gde ljubavi, znas da posle tebe nastavim ne umem Gde reci mi, kada ja bez tebe ne znam ni da umrem kada ja bez tebe ne znam ni da umrem
Moje oci jos nad tobom lebde I moje te pesme svuda prate Mozda jednom stici ce te negde Mozda proslost u srce ti vrate
Cemu posle tebe da se nadam Cemu kada srce sam ti dala Da za tobom umrecu od jada Oduvek sam, oduvek to znala
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.