Trenutno vreme je: 19. Jun 2013, 10:52:50
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Goca Trzan (Pročitano 47748 puta)
06. Dec 2007, 00:36:43
Krajnje beznadezan
~ za ljubav opet imam volje ~
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.11
1200 milja (duet Tose Proeski)
Ako mi bar jos jednom vetar
ime tvoje izgovori
poci cu po prvom putu
koji mi se otvori
Neka me prvi koji hoce
kao lutku navije
sreca je slepa ona samo
prati tvrdoglavije
Ref.
Hiljadu i dvesta milja zivi odavde
i jos hiljadu i dvesta da te ne vrate
hiljadu i dvesta dana zivi ako smes
i jos jednu noc ti dajem da se pokajes
Upascu u bilo cije ruke
prema meni sto se pruzaju
nek ne znaju moju krv da smire
ni da me razoruzaju
Nije vazno, svi su bolji
sve ih do jutra zaboravljam
ne smeta mi, sve su prave
sve su dobre da ih ostavljam
Ref.
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora Pink Floyd (Vreme: 06. Dec 2007, 02:05:41)
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ako je Bog dozvolio Jutro, pola sest sve zvezde sa neba beze a moje ladje pod vodom leze vec sad Da mi je znati gde izviru tvoje senke sto po sobi gledam i moram da se predam jer u svemu samo vidim tebe Ref. Ako je Bog dozvolio da me za srce ugrizes i da me probas ko te je iz mojih misli pustio da po sobi hodas Nema grada koji moze da me sakrije od tvog lica i nema jeseni bez ptica selica
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Bumerang Razvijas se moja tugo nije neko cudo on nece pa nece da me voli ludo Razvijas se tugo moja pogodno je tle mesto ljubavi i dalje bol mi pakuje on ne zna sta su noci sta su noci u hladnoci Ref. 2x Bumerang k'o bumerang nek ti bude sve k'o sto meni je Bumerang k'o bumerang zavodis a ne das se vratice ti se (nek ti bude sve kao i meni kao sto meni je) Manijak su misli moje kad se tamnim putem roje Razvijas se manijace nije neko cudo on nece pa nece da me voli ludo Razvijas se manijace pogodno je tle mesto secera i dalje sol mi pakuje on ne zna sta su noci sta su noci u hladnoci Ref. Manijak su misli moje kad se tamnim putem roje Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Cujem da za mene pitas Cujem da za mene pitas da bi opet da si sa mnom ti tu po mome kraju skitas zar ti nisu rekli drugovi Tamo gde ja zivim nema brojeva ni ulica tamo gde ja zivim nema putokaza, smernica da me nadjes Cujem da me spominjes i da mi na vrata dolazis tamo vise nikog nema bolje da mi svecu zapalis Jer to je put gde zbog tebe ide se dobra stanica za lose putnike to je put kojim cesto ide se za slomljena srca i duse prognane Tamo me je sam Bog sakrio od tvog lepog lica jer na nebu nema brojeva nema ulica da me nadjes Cujem da za mene pitas da me sanjas isto kao pre bolje idi mojoj majci pa joj priznaj ko je kriv za sve
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Cutanje Mozda nikad neces saznati Kud me vetar odnese pa vrati Al� za mene jedan osmeh sacuvaj Ljude nikad ne pitaj Gde smo stali nastavi Zivi zivot kad ne mogu ja Dobro cuvaj strah u kostima Spali moje slike sve Da te iz sna ne bude Da ti nikad ne pozele dobar dan Refren: Cutanje me ubilo, zavet Bogu dan Pobegnem u ludilo, tek ponekad dolutam Jer volim te, al ne diram I ljubim ali ne pricam Ko da razume to Moja dusa pusta ostace Vecno tvoju sliku grlice Ti se vracas u svoj dom A ja lazem srcu svom Da bez tebe ipak cu preziveti
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Daleko Sedam je dana bilo potrebno da se stvori svet tebi je minut dovoljan da srusis mi sve I neces okom trepnuti i nece te zaboleti to sto ce mi srce od tvoje ruke goreti O tebi znaju svi koji su samnom bar jednom pricali sad moje ime precute tuzne niko ne voli Probam da nekud pobegnem samo jos vise potonem ti jos uvek znas u snove da mi dolutas Ref. Daleko od tvojih ociju nema tog vina od kog se misli napiju daleko od tvojih ociju pobegnem ali od sebe ne mogu Daleko, daleko...
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Dostana Gorak ukus ostaje od imena sto o meni odmah se isprica ostala bez mladosti sama i jedna rodjena bez radosti poslednja Ref. K'o zao duh me tuga prati a sad mi odlazis i ti sta drugo kad sam ja Dostana I ne nadam se nicemu ja od sudbine na mom broju rekli su dosta je ostacu kad odes ti sama i jedna i na mapi ljubavi poslednja Ref. Gorak ukus ostaje, ostala bez mladosti rodjena bez radosti Na mom broju rekli su ostacu kad odes ti i na mapi ljubavi
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Gde si da si, neka si Kladim se da odlicno si podneo kada te od meme vetar odneo u cijem si narucju odseo k'o u hotelu sada, kada nisi tu Cije pice kao svoje dosipas kome zvezde po ocima prosipas na cijem si jastuku docekao ovu zoru sada kada nisi tu, sada kada nisi tu Ref. Gde si da si, neka si meni iz daleka si meni iz daleka si uvek bio najbolji Gde si da si, neka si suzom mojom proklet si suzom mojom proklet si izrode od ljubavi Cije tajne s punim pravom odajes kome lazi za poljubce prodajes gde te jos ne poznaju k'o najgoru nocnu moru sada kad nisi tu, sada kada nisi tu Ref. Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Haljina Tu haljinu za izlazak ja nikad necu obuci a oko vrata privezak nestace u kuci Jer danas sam vas videla i jako mi se svidela i iz daleka izgleda k'o da smo ti i ja Ref. Al' nisu bledi njeni obrazi i nisi rek'o njoj sad odlazi i ako mi je neka uteha zaboravljena bice kao ja I haljinu ko moju nosice i suze kao moje prolice i bice bore od ljubomore al' takve su joj bore najgore Ko kaze da sam sumorna ko kaze da sam umorna tek sada sam ozivela ja sam prezivela Jer danas sam vas videla i jako mi se svidela i iz daleka izgleda k'o da smo ti i ja Ref. Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Hormoni Otkad si mi zapeo za oko moje srce ne kuca u ritmu sta mi vredi da disem duboko prsti hoce, hoce da te pipnu Otkad si mi zapeo za oko ja ne spavam bez apaurina pritisak mi nisko pa visoko sve bi dala samo da te imam Ref. 2x Hormoni lete ko baloni jer ti si urnebes hormoni, sareni vagoni udari me orijent ekspres Otkad si mi zapeo za oko glad me, evo, stanjila tolicnu mrzim malo, a volim zestoko zubi hoce, hoce da te gricnu Otkad si mi zapeo za oko u stomaku lete mi leptiri a odelo na meni siroko ima l' neko nesto da me smiri Ref.
Trenutno vreme je: 19. Jun 2013, 10:52:50
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .