Trenutno vreme je: 25. Maj 2013, 17:41:31
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Bonami (Pročitano 9200 puta)
27. Nov 2007, 22:32:17
Krajnje beznadezan
~ za ljubav opet imam volje ~
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
Bezi od mene Hiljadu sam puta hteo da te ostavim i uz crno vino, draga da te prebolim Opet si me prevarila a ja dobro znam bice sve po starom kada tebe pogledam Ref. 2x Bezi od mene skloni usne lazljive ako ih opet poljubim sve cu da ti oprostim Znam da sve ce opet biti ko i ranije slab sam prema tebi, zeno ne znam sta mi je Navika il' ljubav ko ce znati sta je to ljutim se na tebe al' te ljubim ponovo Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
Cvetni dani djurdjevdani Prolece je u mom srcu otkad sam te videla cvece cveta al' do leta bicu samo tvoja ja (2x) Ref. 2x Cvetni dani djurdjevdani pesmom tebi ispevani kraj tebe mi cveta cvece uzeti te niko nece Sve devojke tebe zele a ja ipak ne dam te cvece cveta znaj do leta imacu te samo ja (2x) Ref. 2x Ref. 2x
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
Dajte puno vina Hocu nocas u kafani da ostvarim zelje svoje hocu vina, dobre pesme necu sati da se broje 2x Ref. 2x Dajte puno vina da popijem sve da razbijem zadnju casu kad ne voli me Hocu nocas da zapevam onu pesmu koju volim i uz puno vina hocu prvu ljubav da prebolim 2x Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
Duga reka Zbog tebe sam ostavila roditeljski dom bracu, sestre, stare drugove shvatila sam da si zao, ali prekasno svako placa svoje dugove Druge si ljubio moje mlado srce ubio prosle su godine sta bi jos da uzmes od mene Ref. Moje suze nek teku nek naprave dugu reku nek zauvek u njoj tvoje lice nestane Dabogda ti drugovi bili pusti drumovi i nek tvoja mladost kao lisce uvene Pricala sam da si dobar da si samo moj da mi s tobom ruze cvetaju i da ima zlobnih ljudi sto nam zavide i sto nasoj sreci smetaju Ali sve znala sam djavolu ja ljubav dala sam prosle su godine sta bi jos da uzmes od mene Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
Igracka Ti si bio zvezda mojim nocima ti si bio sjaj mojim ocima ti si bio osmeh mojim usnama ti si bio vetar mojim krilima Ref. 2x Sada kasno je, ona te ima, znam kazes da je volis kao nekad tebe ja necu da verujem da si otis'o meni si bio sve, a njoj si samo igracka Sad si crno vino mojim nocima sad si more suze mojim ocima sad si tuzna pesma mojim usnama sada si oluja mojim krilima Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
Igram, pevam, ludujem Igram, pevam i ludujem sviram, pijem i lumpujem i sve drugo je nevazno Zivot prodje ko kratak san samo zelim biti nasmejan dani nek mi budu veseli a noci sve pijane Ref. 2x Zagrli me zato nocas ti slazi da sam ti najdrazi i uberi me kao majski cvet bice nas ceo svet Bubni bubanj i raspali bas ajmo zapevajmo svi u glas nek se nasa lica ozare do zore Ref. 2x Hajde budi carolija slatko pice koje opija karta koja uvek dobija, budi sve
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
Istina za kraj I ova zima odlazi a tuga jos ne prolazi i svaka suza me izdaje ja nemogu bez tebe (2x) Ref. 2x Zelim da si tu i na javi i u snu da me nezno dodirnes da mi suze obrises Moja je dusa ranjena kao da nisam pametna zato me suza proklinje sto nemogu bez tebe (2x) Ref. 2x Ref. 2x
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
Iz pepela Odvedi me, kao nekad u mrak na srcu jos, nosim ljubav i znak ni zaborav, ni sve godine lude ne mogu, da joj naude Ni vetar zar ni sve snegovi beli nisu mi tebe odneli ipak nazalost znaj Ref. Iz pepela plamen nece postati u kamenu ruza nece nikad cvetati ne, nema nista od nas Iz oblaka sunce nece granutu na umoru bolno nece zora svanuti ne, nema nista od nas zadnji kuca nam cas Pozeli me, kao nekad na tren ti hteo bi, ali sada si njen ja nisam zver da bi te drugoj krala nije ljubav propala Ni godine, ni sve prolecne kise nisu mi tebe odnele ipak nazalost znaj Ref. 2x
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
Ja jos pamtim Dal' me pamtis, da li me jos ima u tvom' srcu, u tvojim mislima zeno draga iz mladosti moje dal' jos mene pamte oci tvoje Ref. Ja jos pamtim, pamtim sve tvoje slatko milovanje ti si bio i ostao mom' zivotu pravo radovanje Kako zivis lepotice moja posle mene kako si se snasla zeno draga iz mladosti moje dal' jos mene pamte oci tvoje Ref. Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
Ja za tobom bolujem Ja za tobom bolujem venem kao letnji cvet ko da srusio se sav moj svet kad pomislim proslo je uspomene proklete kao ptice s juga dolete Ref. Ja u vinu trazim spas necu, necu da mislim na nas necu, necu da mislim na nas al' ne mogu popiti dovoljno da tebe prebolim da te, duso, vise ne volim Tvoje ime, jedina vise ne izgovaram dusu nikome ne otvaram sve bih da zaboravim srce se umorilo dugo se sa ceznjom borilo Ref. Kockam se sa djavolom tonem kao stari brod svaki dan je izgubljeni bod ali sve je nevazno kada tebe ne ljubim sta jos mogu ja da izgubim Ref.
Trenutno vreme je: 25. Maj 2013, 17:41:31
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .