Strofa1: Za tebe ja sam zvezde skidao, od snova pravio ti kule; Tamnicu sam sebi zidao, sad opet moram od nule.
Predrefren: Tebi sam svoje srce predao, više ne znam ni da li sam živ; K’o u Boga, u tebe gledao, pa neka, ko mi je kriv.
Refren: K’o da sam slep kod očiju, sve sam dao tebi; Sad kad me tuge načinju Više ne znam gde bi’. K’o da sam slep kod očiju i dušu uzela si; Dok tvoja jutra počinju, moj se život gasi.
Strofa 2: Svaku tvoju stopu sam zlatio, u plavo bojio ti jutra i svaki osmeh tugom platio, sad bez nade čekam sutra.
Predrefren: Tebi sam svoje srce predao, više ne znam ni da li sam živ; K’o u Boga, u tebe gledao, pa neka, ko mi je kriv.
Refren: K’o da sam slep kod očiju, sve sam dao tebi...
« Poslednja izmena: 17. Nov 2007, 23:41:29 od litricind »
Strofa1: Poznaju nas sve kafane i svi tamburaši, bezbroj puta tražili smo utjehu u čaši; Pratilo nas crno vino i kafanski dim, došlo vreme da vas pozdravim.
Refren: Još mnogo zora će da svane, samo mene neće biti tu; Zbogom društvo i kafane ja sutra idem da ženim nju.
Strofa2: Nosila nas mladost pusta od mjesta do mjesta Kao vjetar prođe evo, dvadeset i šesta Ljubile nas i grlile mnoge lijepe žene, Al’ ja sanjam samo usne njene.
Refren: Još mnogo zora će da svane, samo mene neće biti tu; Zbogom društvo i kafane ja sutra idem da ženim nju.
Strofa 3: Tamburaši, ovo veče svirajte veselije; I rastanak manje peče Kad se vinom prelije.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.