Mleko koje kipi-mirise na smolu belezi sirinu-moje dobre volje izmuceni covek-sasvim je u pravu smisao za humor-ostavlja na stranu mali televizor-slika mu je lepa nije ga sramota-kad ga neko gleda kosmicki trenutak-najvece bogatstvo ti to ne razumes-tebi nije vazno
fabrike genoma-surove reklame siluju mi mozak-dosadom me hrane
Milioni ljudskih reči, prozor crven zatvaram dodiru ruka hodi, grli tamu noćni plam prolaze mi gladni dani, silno srećne oči bele da l' se čini - gavran zove, kratko hvala sebi kaže
Kad bi samo ona znala da u meni zbogom stoji da sam hladan kao sunce, zemlju pržim, tebe hranim moj je pogled čista suza, ogledalo iz dubina imitiram let od ptica, visinom sam igri drug
Ti prolaziš u daljini, povlačim se, strah me hvata Šta bi hteo da se desi? Tužna priča jača bol ja bih samo da te gledam, dodir senke nosim kući mojim likom punim more, ona peva poznat glas
Šišam kosu, ručni rad, tvoj je osmeh meni poklon ja se pazim, puno želja, pustinja u mome džepu i žirafe, čudne ptice, reči moje, smeješ se ovo vreme ja ne želim, ja im kažem - tu je kraj
Ti prolaziš u daljini, povlačim se, strah me hvata Šta bi hteo da se desi? Tužna priča jača bol ja bih samo da te gledam, dodir senke nosim kući mojim likom punim more, ona peva poznat glas
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.