Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 103
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li će posle 12. 10. Lajčak napraviti novi državni udar u BiH  (Pročitano 59824 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
ma necemo, "hajmo" se mi poklati opet, bice konzevi iz crvenog krsta...  Smile
Ja hoću samo ako će biti sardina Smile
Jesu li i vama bili isti paketi kao i nama?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
naravno. drzali smo neke muslimane, svih 5 godina, samo da ne bi merhamet zatvorio kancelariju...  Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
naravno. drzali smo neke muslimane, svih 5 godina, samo da ne bi merhamet zatvorio kancelariju...  Smile
jbt. dobra ideja, ala je vama bilo lijepo, auuuu Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Loša ideja da Mesić bude n Smile :Povi Visoki predstavnik

SARAJEVO, 19. NOVEMBRA /SRNA/ - Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH i predsjednik Partije demokratskog progresa Mladen Ivanić ocijenio je danas u Sarajevu da je loša ideja da novi visoki predstavnik u BiH bude Stjepan Mesić, aktuelni predsjednik Hrvatske.

''Loša je ideja da neko iz susjednih država bude novi visoki predstavnik, a pogotovo ne mislim da bi Mesić bio dobra ličnost za tu funkciju'', rekao je Ivanić, odgovorajući na novinarska pitanja o ovoj mogućnosti.

On je dodao da nije siguran i da će aktuelni visoki predstavnik u BiH Miroslav Lajčak zaista biti posljednji visoki predstavnik u BiH, jer su to prije njega govorili i Pedi Ešdaun i Kristijan Švarc-Šiling.

Mesić je potvrdio zagrebačkom ''Večernjem listu'' da bi nakon isteka drugog predsjedničkog mandata u Hrvatskoj rado prihvatio dužnost visokog predstavnika u BiH.

RTRS 19.11.2007.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Mesić?! Smile
Pa jbt mogao bih se i ja prijaviti, gdje da pošaljem CV Simijon? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
Nalepi ga ovde na političku diskusiju, verovatno bi te podržali rasssse, kombiondžija, igorxx i nik, a ja te već podržavam (samo ako se ne prijavi rasssse).   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Nalepi ga ovde na političku diskusiju, verovatno bi te podržali rasssse, kombiondžija, igorxx i nik, a ja te već podržavam (samo ako se ne prijavi rasssse).   Smile
Bojim se da me kombi ne bi podržao Smile
Ma znaš šta postavićemo mi tebe, da budeš prva žena na čelu OHR Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Super, nek i on bane u ovu nasu Bosnu i Hercegovinu, pa da ga ispratimo onom njegovom: "Moj zadatak je ispunjen.....Bosne vise nema"  Smile (Mislim na Mesica, ne na simijon... Smile)
« Poslednja izmena: 19. Nov 2007, 18:59:26 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
Bojim se da me kombi ne bi podržao Smile
Ma znaš šta postavićemo mi tebe, da budeš prva žena na čelu OHR Smile
E važi se samo ako moju kandidaturu podrže svi od taxtex-a do jagua bp.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Италија подржава мере Мирослава Лајчака

САРАЈЕВО, 19. новембра (Тањуг) - Државни секретар Министарства спољних послова Италије Фамијано Кручанели подржао је данас у Сарајеву, у разговору с високим представником међународне заједнице у БиХ Мирославом Лајчаком, мере високог представника, оценивши да су оне потребне за функционалност БиХ и да су у складу с Дејтонским споразумом.

Како је саопштила Канцеларија високог представника (ОХР), Кручанели је оценио да Лајчакове мере нису усмерене против било које групе или народа, нити подривају уставне прерогативе ентитета и заштиту виталних националних интереса било кога конститутивног народа.

Лајчак и Кручанели су се сагласили да је европски пут прави пут за БиХ и апеловали на политичке лидере у БиХ да учине конкретне кораке како би што пре деблокирали пут ка Европи.

Мостарска декларација о реформи полиције у БиХ, како су је оценили Лајчак и Кручанели, представља позитиван сигнал водећих политичара БиХ, како би се реформа полиције покренула напред, јер она остаје кључни услов ЕУ, наведено је у саопштењу.

Кручанели се данас састао у Сарајеву и са шефом дипломатије БиХ Свеном Алкалајем, који је рекао да је посета италијанског званичника уприличена у тренутку када БиХ пролази кроз кризу владе, али да се нада да ће она бити брзо превазиђена, како би се стекли услови да БиХ до краја године парафира Споразум о стабилизацији и придруживању, саопштило је Министарство иностраних послова БиХ.

Алкалај је поновио став да БиХ подржава свако решење за Косово које је резултат договора Београда и Приштине, наведено је у саопштењу.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 103
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.