Kroz tišinu sivih voda odraz tvoga lika hoda, nema ljudi, nema ptica... samo odraz tvoga lica. Neznam što te danas spalo zašto pišeš tako malo čemu tražiš da se spasi ova ljubav što se sad njemo gasi. Tvoje riječi, obećanja sad su prazna bol saznanja. Ja te stvaram u svom svijetu, u tom davno mrtvom ljetu dok me grliš, dok me ljubiš, nekim čudom ti me gubiš Zalud moliš da se spasi ova ljubav što se sad njemo gasi, njemo gasi.....
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Već krenule su lađe u neki novi svijet u luci zvona zvone ko barka ljeto tone, pusto je nebo i kišni grad i prazno more ispred nas. Već krenule su lađe, a htjeli smo i mi i posljednja se sprema, al mjesta na njoj nema snovi će naši stići nju al uvijek ostat ćemo tu Ovaj grad sve što imaš ova luka, život moj sad sve što tražiš možeš naći u njoj i nećeš znati drugu ljubav osim ove što ti dam l ko i ja jednog dana bit ćeš sretan, to znam Već dugo plove lađe jer dalek im je put a sve što se čuje da prate ih oluje, neznana mora i kišna noć al one sigurno će doć
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Isti dan, sat, i isti tren Često mijenja sve Kao sunčan sjaj poslije oluje te Jedna kratka vijest Jedna kratka vijest Radosna, ohrabrujuća vijest Jedna kratka vijest
Jedan list, pismo, jedna riječ Često vraća se I vjeruj mi, i sve nađe te Jedna kratka vijest Jedna kratka vijest Radosna, ohrabrujuća vijest Jedna kratka vijest
Sada baš kad sam htjela Da zaboravim na sve Opet on svoj trenutak pravi zna Premda bih htjela biti snažna ja Ipak, od uzbuđenja gorim sva, ooo
Već za dan, dva, ili ne znam kad To se vraća on U zagrljaj moj i u svoj dom Jedna kratka vijest Jedna kratka vijest Iznenadna, ali za me sad Tako sretna vijest
Žamor na ulici Moj grad budi se Provela sam besanu noć Osmijeh vraća se jutro ima čudesnu moć
Zvoni telefon Ja ne odgovaram Neću da mi pokvari dan Poziv u jutro, rano , prerano Nikad nisu ugodni znak
Usvjetlu zoru on je taj I bit će sretan osjećaj Odnijet će sve, sve noćne more Te snove i sve Danas je dan Kad ispočetka započet ću sve Soba u neredu Pune pepeljare Kava pročiveni po tle Posljednji dan ovaj moj život Nije sa mnom bio baš fer U svijetu ........... Još jednom ispočetka Dal imam snage za to Još jednom proći što sam prošla Da li sam spremna za to.
Od početka su govorili mi svi Ovaj momak nije za te, znaj Mijenja cure kao rublje svaki dan Za vjernost jednoj ženi ne zna taj I zato ne, ne zaljubljuj se ti On ti može donijeti samo zlo Prekini s njim I mama mi je rekla to.
Svi do jednog su se slagali u tom Da si negativan skroz naskroz Brojat skalpove i praviti se važan Da je oduvjek tvoj glavni štos U jedan glas su ponavljali svi On ti može donijeti samo zlo Prekini s njim I mama mi je rekla to.
Grakću, grakću na me cijeli dan Cavke, cavke oko mene svud To što krijeste napamet već znam Mala, okani se njega, vuk nikad ne mijenja čud.
Nije on za tebe, nije Nije on za tebe, nije Nije on za tebe, nije Nije on za tebe, nije Nije on I mama mi je rekla to
Briga me što će reći svijet Ja želim živjet s njim Briga me što misle svi Kad ljubim srcem svim
Divlji brak U njem nema zla Bio on divlji il' ne Kad sam u njegovom naručju Baš me briga za sve
Briga me što šapću svi Ona živi s njim Ljubim ga i živim s njim I ponosim se tim
Divlja ljubav je život moj Sve je divlje zbog nje U njegovome naručju Baš me briga za sve
Briga me za sve farizeje Nije to srednji vijek Ljubav ne zna za ideje Za predaju i bijeg Vrlo važno nek trača svijet Ni ne slušam priče te Kad me ljubi i grli on Baš me briga za sve
Toliko toga dobra i zla Sada je već iza nas Čitav moj svijet samo si ti Putokaz moj tvoj je glas
Pa ipak ja hoću da znaš Da se svakog jutra budim S istim strahom i sad Da te jednom ne izgubim Uvijek spremna da te molim Da u svemu budeš isti To je sve što tražim Sve što želim reć
Daj, daj mi riječ Daj, daj mi riječ Daj, daj mi riječ O daj, daj daj mi svoju riječ
Dugo smo već zajedno tu Mnogo smo tog prošli mi Svaki smo dan proveli svoj Zajedno uvijek ja i ti
Pa ipak još osijećam strah Da se jednom ne probudim Svjesna da si mi stran Da te uzaludno ljubim Zato budi uvijek isti To te molim radi sebe To je sve što tražim Sve što želim reć
Daj, daj mi riječ Daj, daj mi riječ Daj, daj mi riječ O daj, daj daj mi svoju riječ
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.