Trenutno vreme je: 21. Maj 2013, 23:41:04
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Elektricni orgazam (Pročitano 43951 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije
kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!
Zodijak
Pol
Ovaj put je tvoj Ovaj put je tvoj, samo tvoj, zvezde su tu, tebe cekaju. Kako uvek znas, kako uvek osetis, pokazujes mi svet, dajes mi san. Povedi me sad sa sobom ti, pokazi mi neki drugi put. Verujem da ti bolje znas pokazi mi sta si videla. Ovaj put je tvoj, samo tvoj, zvezde su tu, tebe cekaju. Kako uvek znas, kako uvek osetis, pokazujes mi svet, dajes mi san. Danas je tako suncan dan, srecna si kad sam s tobom ja. Verujem svaku tvoju rec, dizes me sve do oblaka.
imam nešuntave dlanove
Mudrijas Burek Foruma
Zodijak
Pol
Magicna ruka Ponekad zazelim dalekih ostrva mir Zazelim plimu I vetar da me nosi Opijen mirisom lezim na sprudu Dok svet mirisnih boja U ocima je mojim Vodi me sad Magicna ruka Tamo je put Tamo je pruga Ponekad zazelim dalekih ostrva mir Zazelim plimu I vetar da me nosi Ostaju ruke u vlaznome pesku Dok san spusta se nemo Ja nestajem u plavom Sve odjednom nestaje Cujem zvuk To negde kuca sat Ponoc je
imam nešuntave dlanove
Mudrijas Burek Foruma
Zodijak
Pol
Podstanar Sa svojim podstanarom imam problema On zivi tu u mojoj glavi U beloj sobi sa crnim vratima Skriven od pogleda mojih roditelja Svake veceri dugo pricamo On mi predlaze cudne stvari To se ne bi dopalo mojoj majci Ona brine za moju buducnost
imam nešuntave dlanove
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma
"I'm not always right, but I'm never wrong"
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.1
A ti me opet zoves Da li da dam ili da uzmem da ostanem sam ili sa tobom koji je dan, koji je mesec ciji je glas koji me zove Zarobljen sam u svojoj glavi zarobljen sam u svome telu kakav je put kojim sad idem da li je cilj zaista vredan A ti me opet zoves moje se misli ruse i uvek isto kazes hajde bejbe, hajde, drzi me sad
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.1
A um bum I da skupim sav novac koji mogu I da klecis sad pored mojih nogu Ne mogu da shvatim sta ti hoces od mene Bolje da ne stojis pored moje zene A um bum Svi pistolji a i puske na planeti Nisu dosta sad da mi neko preti Bolje je da shvatim sta ti hoces od mene Ne mozes da stojis pored moje zene
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Afrika Crni kontinet jako me privlaci Kairo, Alzir, Adis Abeba jos uvek hocu da idem u Maroko na istome sad ima puno peska Afrika...
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Alabama Show me the way to the next whisky bar oh don't ask why alabama alabama it's time to say hallo it's time to say goodbye we have lost the good old mama the whisky is on the way
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Bejbe gde si ti Zovem ceo dan, nikad nema nikoga Pitam gde si ti, niko nista ne zna Odlazim u grad, tebe tamo nema Gledam oko sebe, pitam sta se sprema. Doo-lee, doo-lee, oh babe, gde si ti Doo-lee, doo-lay, oh, trazim te. Devojka je otisla, nestala bez traga Hodam praznom ulicom, trazim njeno lice Nikoga ne poznajem, niko me ne zanima Kad ona nije tu, sve je pusto, sve je prazno. Doo-lee, doo-lee, oh babe, gde si ti Doo-lee, doo-lay, oh, trazim te.
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Bomba ...da li je to bomba? ...is the bomb?
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Cetvoro Ima vas previse Moze samo cetvoro Stojite u mestu Moraces da odes
Trenutno vreme je: 21. Maj 2013, 23:41:04
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .