Trenutno vreme je: 23. Maj 2013, 17:10:21
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Elektricni orgazam (Pročitano 43969 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma
"I'm not always right, but I'm never wrong"
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Sve sto radim radim za nju Reci sad svojoj mami reci sad svom tati da si bila sa mnom celu noc da si bila sa mnom ceo dan Reci sad svojoj mami reci sad svom tati da si bila sa decacima i da vise nisi kao pre Oooo, sve sto radim radim za nju Reci sad svojoj mami reci sad svom tati nisi vise dobra devojcica fina mamina devojcica Reci sad svojoj mami reci sad svom tati nije kao sto su pricali zasto su te stalno lagali
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Svi ljudi i sve zene Svi ljudi i sve zene vrtite se sa nama u krug videcete cudne stvari neka niko ne bude glup Vi ste nasi, mi smo vasi penjemo se svi na stub a ja se pitam gde je ona i polako dolazim na rub Ona mi je pricala sve o svojim zvezdama ona mi je pricala da zna ona je doletela iz dalekog svemira ona mi je pricala da zna Zakljucan u svojoj sobi shvatam da je citav svet glup neka zvona stalno zvone sada svako zna Gile je ljut Senke na zidovima smese se i kazu ti si lud prozori se cudno sjaje sve je isto kao prosli put
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Ti Kad sunce pocepa nebo mesec padne u more neko kuca na vrata Devojka u belom Ona postavlja pitanja ona zeli da zna Sta je to sto zelis koliko se trudis i gde da trazis da li si spreman Gledam je i kazem: Ti, ti, ti ti si sada sve sto zelim ti, ti, ti zato sada budi moja Kad kisa prekrije nebo sva zemlja je vlazna ti si tu pored mene ti si pored mene
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Ti radis sve Da li stvarno mislis sve ono sto kazes da znas da li stvarno zelis sve ono sto kazes da mozes ja dobro vidim sve sve oko sebe ti stalno radis ono sto traze od tebe Ti radis sve da zaboravis da zaboravis ko si ti da zaboravis gde si sad Nebo je danas plavo ja tonem u san sasvim savrsen dan da pocnes ponovo zaboravi sada na sve sve ono sto znas prosetaj opet kroz mene reci sta osecas Ti radis sve da zaboravis
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Tome nece doci kraj Znam bejbi znam Da se tebi dopadam Ali ti k'o da ne vidis to Gledas me uvek oprezno Znam bejbi znam Tebi ocu sve da dam Ali ti ne primecujes to Kao da si ceki o Stalno tebi prica neko Da ja nisam covek tvoj Sto ti ne bi lepo rek'o Da to hoce da bude on Znam mala znam Hocu tebi sve da dam Ali ti k'o da ne vidis to Pogledom mi stvaras bol Znaj mala znaj Tome nece doci kraj Ali ti ne primecujes to Uzimas mi sve za zlo Znam da slusas lude price Dolaze i u moj kraj Samo malo mnogo lice Nikad nemaju srecan kraj
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Tvoj dan Ovaj dan kao tvoj dan uvek dosadan ja znam Tvoj san je kao i moj san uvek obican ja znam Pozovi me, hocu da znam da nisam sam Ovaj dan je kao stari dan za ovu noc kazem "upomoc" Bez tebe sam opet sam pitam se nema te Pozovi me, hocu da znam da nisam sam, pozovi me
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Umetnost Umetnost sta to znaci, sta to znaci umetnost gde te vodi, gde te vodi umetnost greska, greska umetnost zenska ti se smeska duga kosa duga brada odsutan pogled flasa u dzepu to je valjda neka moda Umetnost sto je sladak, sto je sladak umetnost devojke ga jure umetnost kvazi, kvazi umetnost skriva tvoju glupost duga kosa duga brada odsutan pogled flasa u dzepu to je mozda neka moda budi umetnik pusti kosu pusti bradu to je nova umetnost parole, parole give peace a chance power to the people make love not war umetnost sto da ne, sto da ne umetnost maska je dobra umetnost to je lako, to je lako umetnost moze svako, moze svako
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Vi Vi sto virite iz dzepova solitera skriveni mrezom usamljenosti podjite ovim sivilom gledajte ljudska lica mozda cete se setiti proslosti, proslosti vi zarobljenici novca vi sto vas vuku mrtve reke zivota stanite zar jos uvek niste dovoljno sami?
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Vidim svoj lik Vidim, vidim, vidim vidim svoj lik u tvojim lepim ocima lepim plavim ocima vidim, vidim, vidim Nista nema nista nema Ali, ali, ali ali ne vidim nista vise iza njih ne, ne, ne ja ne vidim iza plavih ociju Hajde bejbe speri moj lik sa svojih plavih ociju i neka vise nema me neka me zaborave
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Vise nikad kao nekad Sad znam da tvoj pogled Leti preko visokih zgrada Negde tamo daleko Negde sasvim visoko Sad znam da tvoj dodir Nije mek kao nekad Nikad nece ni biti Vise nikad kao nekad Ja vise nemam sta da ti dam Za tebe sve je sad samo san
Trenutno vreme je: 23. Maj 2013, 17:10:21
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .