Trenutno vreme je: 24. Maj 2013, 09:21:17
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Elektricni orgazam (Pročitano 43982 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma
"I'm not always right, but I'm never wrong"
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Da ili ne Ja ne mogu nista a ti mozes sve ja kazem, moje su ruke vezane Da ili ne? Reci kao pre Ja hocu sad i odmah a ti nisi tu ovo cekanje ne prestaje ceo dan Da ili ne? Reci kao pre
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Daj mi skloniste Danas niko nije smeo ono sto sam jako hteo. Neko ne zna, svi se boje, Svako gleda samo svoje. 1 2 3 4 5 Poludeo je ceo svet. 5 6 7 8 Vise niko ne zna ko sam. Na vrhu brda stojim sam i Beograd posmatram. Da li svetli, da li sija, da li je sve iluzija? 1 2 3 4 5 Poludeo je ceo svet. 5 6 7 8 Vise niko ne zna ko sam. Daj mi skloniste da sakrijem sebe, Daj mi skloniste da prespavam zimu, Daj mi skloniste daleko od tebe, Daj mi skloniste, daj mi skloniste. DAJ MI SKLONISTE!
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Dajem ljubav Ja dajem ljubav Dajem sebe Svoju ljubav I celog sebe Tu u srcu mom Ljubav sja Tu u srcu mom Svetlost ljubavi Ako me volis Imas me A ako ne Jedem mrznju svu
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Danas je dan Tako je to Kada ti volis me A oko nas Rusi se sve Danas je dan Kad sam ti rekao ne Danas je dan Kada sam shvatio sve Ovo je put Kojim smo hodali pre Gde je tvoj glas Ne cujem ne vidim te Zatvori krug Digni se isto za sve Tu pored mene Nema te vise zar ne
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Danas nisam sasvim svoj Danas nisam sasim svoj Sad se bojim svakoga Svak' hoce nesto da mi da Na ulici u prolazu Da mi pruzi utehu Za tebe danas nisam tu Vise nigde nema me Mozda bolje je da znas Vise nije tvoja stvar Da palis moje pozare Kad se sutra probudim I novo jutro udahnem Znacu da je taj dan Za mene sasvim poseban
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Debela devojka Moja je ishrana pomalo preterana, Moja je kosulja sasvim izguzvana, Moje se nogavice krecu ka zvonima, Mene ne zanima kako izgledam. Debela devojka, ja sam debela devojka. Debela devojka, ja sam debela devojka. Moje je vreme sasvim ispunjeno, Moje su oci staklene i crvene, Moje su misli ponekad zbrkane, Mene ne zanima kako izgledam. Mene spavanje strasno iscrpljuje, Mene spavanje strasno inspirise, Molim te oprosti mi, hej, oprosti mi, Ipak me zanima kako izgleda. Debela devojka, ja sam debela devojka, Debela devojka, ja sam debela devojka.
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Devojke Znas da ja ne volim devojke S dugim kosama s dugim nogama Sto imaju dodir na usnama Sto imaju 20 godina Vise volim neke druge devojke Fine male nezne devojcice Sto imaju 13 godina Sto ih ljudi tek sad upoznaju Volim i one malo starije Sto imaju male bore na licu Sto imaju 30 godina One mi se mnogo svidjaju
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Dokolica Cvetaju izučavanja dokolice čovek prihvata nove norme i vrednosti jedinke se mirno prepuštaju, koriste svoje slobodno vreme Dokolica, ooo, dokolica Proizvodne aktivnosti stagniraju činjenice govore o tom Dokolica usrećuje pojedince, postaju ovisni o njoj.
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Evo sada vidis da moze Evo sada vidis da moze evo sada vidis da sme svi zajedno mogu isto svi zajedno, bolje je
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Fleke Morska plaza, letnja noc duso draga ti i ja ptice pevaju, talasi nas ljuljuskaju pesak ispod nas nebo iznad nas A ti si duso draga klala svinju krv je prskala na sve strane pazi na moju belu kosulju ostaju fleke Sta sam mogao da radim osim onog sto uradih ljutito sam ustao i zauvek otisao a lepo sam ti rekao – Pazi!!! ostaju fleke
Trenutno vreme je: 24. Maj 2013, 09:21:17
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .