Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Maslina je oliva mene sunce poliva procvale su kajsije rumene pa se vidi jasnije pa se cuje glasnije na celom svetu od sto milja mene sunce nervira zrake lose servira pa te dobro nevidim ovaj put onda vidim jebote nigde takve lepote na celom svetu od sto milja
Niko lepsi nego ti lepa Janja ribareva kci na celom svetu lepote takve ni samo lepa ribareva kci
Maslina je oliva mene sunce poliva procvale su kajsije rumene pa se vidi jasnije pa se cuje glasnije na celom svetu od sto milja mene sunce nervira zrake lose servira istopi ti maskaru svaki put pa se ljutis na mene pa mi trazis zamene na celom svetu od sto milja
Niko lepsi nego ti lepa Janja ribareva kci na celom svetu lepote takve ni samo lepa ribareva kci
Onda pesme drugi deo da promenim ja bih hteo jer nevolim depresivne krajeve zato želim ribarima puno sreće s virovima i pune mreze ribe sveze
Ja osecam da dolazis, jer kisa odma prestane i ulice ponesu osmeh koji dobro znam U kosi nosis upletenu Svetlo znane nestane I prsten sa tri kamena mi ispustas na dlan
Ti hoces da te zavodim A neznas jezik magije Ti hoces da te osvojim A neznas dali znam Ja hocu da te zagrlim I kazem tajnu najvecu I najlepsu od tajni koje zelim da ti dam
Hej Lolita, Dal je to ljubav ili strast Hej Lolita, Nad mojim srcem imas vlast
Dok pricas zrile jabuke Rasterujem im oblake Ispuni mi tri zelje i ispricaj mi san Da ludujem,Da zavolim I nikad da ne ostarim Izmenjenju istunu mi urezi mi na dlan
Ti hoces da te zavodim A neznas jezik magije Ti hoces da te osvojim A neznas dali znam Ja hocu da te zagrlim I kazem tajnu najvecu I najlepsu od tajni koje zelim da ti dam
Hej Lolita,Dal je to ljubav ili strast Hej Lolita,Nad mojim srcem imas vlast
Mali svira gitaru od cetvrte svoje godine i ima duge prste zato svira najbolje mrzi matis voli fudbal ne zna hegel kant bog je hteo da to dete bude muzikant hajde dete neka lete rakete
Vec sa 12 svira mnogo bolje nego dzoni be good jer 12 cuka vezbe ljudi to je stvarno jedan zesci trud kazu da je bio brzi nego brzi voz jos u vreme dok se nije otkacio skroz hajde dete neka lete rakete
Ova pesma nema reci koje svako zna ovaj ritam nije ritam jedan jedan dva ova pesma meni sluzi da isteram bes ova pesma svako telo pokrece na ples
Dok su drugi klinci igrali pred skolom klikere mali je menjao zice i vezbao harmonije kazu da je bio brzi nego brzi voz jos u vreme dok se nije otkacio skroz hajde dete neka lete rakete
Novine su pune lazi na tv-u rat prazne price prazne reci silaze niz vrat to sigurno nije ono sto bih hteo ja ova pesma moze sve to zlo da otera
Kiša nas je napadala s' desna pokraj puta kojim ide se za Niš Stajao sam, ti si bila besna Kad je loše mene okriviš Kažem dušo nije moja greška Što je stala ova konzerva Što su ljudi čudni, a vremena teška Optimizam mene još ne napušta
Ne, ne, ne, ne ostavljaj me, ne Model iz države ne održive Moj je svet kao crno beli spot Rađen za JRT u SFRJ
Deset godina mi pojeli termiti Dve, tri godine sam pojeo ja sam Ti me pitaš ''Znaš li šta će biti?'' A ja lažem, kažem, ''Normalno da znam'' Pored nas su projurila dva crna džipa Crne boje, stakla ko ogledala Posle tog me nisi pogledala više Posle toga si se sama predala
I ko je tebi kriv što takav je život Da rođen si u SFRJ
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.