Ko ume da voli, ne bi trebalo ništa drugo da radi.
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Bajaga - Samo nam je ljubav potrebna
Noc pocinje da se skida Jutro rumeno od stida Plava kugla sporo rotira Tu se covek lose kotira
Kad bih barem bio ptica Koja leti let slobodan Svi bi bili avijacija Jer je takva situacija
Koja sila vlada svetom Hipici u pedesetoj Svoju decu plase bombama Bombama u katakombama
Dok postoji druga strana ljudi kazu tamna strana Tamna strana sile svemira Dok postoji druga strana ona grozna tamna strana Kao i u vreme frikova Samo nam je ljubav potrebna
Ubijeno poverenje Poverenje i postenje Vojne sile demonstracija Protiv volje svetskih nacija
Jos postoji kataklizma Terorizma i rasizma Kao i u vreme frikova Samo nam je ljubav potrebna Samo nam je ljubav potrebna Samo nam je...
All you need is love All you need is love All you need is love love Love is all you need Love is all you need
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
ti ides drugome u ovaj sudnji sat kazi usnama medenim slazi ja cu tebi verovat' i necu ljubiti ja vise nikada polja crvenog maka ce cvati od mog ocaja
ti znas da sam sam a ja za to ne smem da znam kazi usnama medenim slazi ja cu tebi verovat'
ti mozes traziti da na te ne mislim necu misliti ali ne mogu da se ne setim tih tvojih usana sto ljube drugoga idem kao da ne idem a idem kud ti si otisla
ti znas da sam sam a ja za to ne smem da znam kazi usnama medenim slazi ja cu tebi verovat'
Januar je stigao smerdevrskim putom delimicno ogrnut civilnim kaputom sa njim sam se slozio bar u ovom delu bolje nego da je dos'o u sinjelu
Neka svako sebi nade onu koju voli Gladnom hrane, bolnom leka a neslanom soli Ako bude puno sunca i godina kisna Niko, niko,niko,niko ne moze nam nista
A kad prode ova zima i vrate se laste neka raste sve sto raste i treba da raste neka stanu lose karme sve u jednon danu Boze, pravde kad ce biti opet na Balkanu
Neka svako sebi nade onu koju voli Gladnom hrane, bolnom leka a neslanom soli Neka bude puno sunca i godina kisna Hari rama, hari rama, rama krisna
Hocu nesto da te pitam, savladaj sramotu pa mi kazi sta ti znaci ljubav u zivotu Ubedi me, ubedi me da je vise nema onda vise sa mnom neces imati problema
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.