Dok senke klize po zidovima mrak ulazi u grad sedis i razmisljas o samoci tvoje ruke tresu se tvoj um smislja nesto kako da opet ne ostanes sam tvoj um se bori protiv samoce al' ti ces ipak ostati sam
Nikog nema da sedne s tobom nikog nema, nikog nema niko s tobom da popije pice nikog nema, nikog nema nikog nema pored tebe nikog nema, nikog nema nikog nema i opet si sam nikog nema, nikog nema
Dim cigarete odvlaci ti misli pogledaj odlazi dan tvoj moras li da pijes i ostanes sam moras da zivis jer si mlad to ce sve proci iz oblacnih dana miris alkohola podseca na sve boli te dusa, slomljeno je srce kako je sad a kako je pre
Pada noc, ja nikog nemam Gde li su pobegli svi? Zasto su se zakljucali? Od koga su se sklonili? Jer noc je tamna, noc je vrela za nju mi zivimo svi hajde podji i ti s nama zajedno smo najjaci
Jer noc je mlada jer noc je lepa noc, noc, noc je divna hajde da razbijemo noc
Ovu noc prozivi s nama ove noci kazi sve pozeli nesto i uzvikni da se sada menja sve jer noc je tamna, noc je vrela za nju mi zivimo svi hajde podji i ti s nama zajedno smo najjaci
Jer noc je mlada jer noc je lepa noc, noc, noc je divna hajde da razbijemo noc
Lideri vicu, traze tvoj glas, Kunu se stalno, naci ce spas A lazu, kradu, isti su svi, Na lancu bi nas sve drzali. Lazu te, probudi se, ovo je Poslednji dan
Tad, tada cu biti jos veci, Jos jaci da udaram. Ja necu slusati price, Necu slusati nikoga.
Gaze nas, mrze, svuda je glad. Moderni novcem kupuju sklad, Dokle da cutis i gledas sve Njima je vazno, da pobede. Poslednji dan
Mi koracamo hrabro, Iz ovog mraka iz ludila. I ne prastamo nikom. Ovo je osveta!!
Otpor sa tvojih usana citam uvek jasno cujem tvoj glas protest neka te vodi u tome vidis jedini spas revolt oko tebe su ljudi u cijim ocima vidim taj plam nered jos samo ostaje nerad koji moze da otera mrak jos uvek cujem glas koji mene doziva da odmah krenemo jer vise nema povratka...
Bas sam srecan sto sam tu sto mogu da zivim i u snu bas sam srecan sto sam ziv sto moj nemir pretvaras u mir ti kazes rad red i cinis sve da ovde ne svane dan ti kazes red rad ja vidim glad tu nema nicega
Ti, kreces u zivot za to jako zagrejan Nedaj da upravlja tobom onaj koji nije siguran Pokusace da te slome, da te privole Da budes broj, da budes njihov Za njihove ciljeve
Ti na raskrscu stojis Oni zele da bude ko pre Kreni pravim putem Tako ces resiti sve
Zato misli svojom glavom Druge nikad ne slusaj Sebe radi, za sebe zivi Nikad ne ocajavaj Okreni se, uzleti i kazi Ja sam samo svoj Ja vise nikad necu biti tvoj, tvoj broj
Ti na raskrscu stojis Oni zele da bude ko pre Kreni pravim putem Tako ces resiti sve
Vatra!
Your life is very hard, Your life is very poor, Go away and opet the door. Turn around and ask yourself, What you doing in this town, Listen, you must go down,
C'mon kids in fight, For your right, We are stick together, Riot's everywhere, For your right, We want fight.
On the streets are many kids, Just like me and you, Stick together, we have something to do. Burning streets, burning town,
Fire all around you now, C'mon kids, riot's on the streets.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.