In my deep sleep my body always run in my deep sleep what I want that be done 'cos I have no future here no future, run from here, in deep, deep sleep even I'm going deep deeper I can't sleep even I'm going down my mind's always awake
Ti setas sama u mrkloj noci I pitas se dal' ce doci Dal' ce poneti ono sto trazis Da li za njega jos uvek vazis
Otis'o je, otis'o Njega vise nema Uzeo ti je mladost Dok si bila slepa Sada placi sada tuguj Moraces da trpis Ponos ti je sada slomljen Moraces da cutis
Al' njega nema vec pola sata Ljudi prolaze pored tebe Stojis sama gore na uglu Shvatas i odlazis, devojko u crnom
Shvatila si, shvatila Uzeo ti je mladost Shvatila si, shvatila Uzeo ti je sve Otisla si bespovratno Otisla si zauvek Ovaj grad i ovaj covek Videti te vise nece
Sada drugacije mislis i gledas na sve I nikom nedas da te dira k'o pre Bila si kurva za ulicne pse Ti nisi ono, da, sto si bila pre
Devojka u crnom Bila si i ostaces Devojka u crnom Sada mrzis sve Devojka u crnom Pokreces se i odlazis Devojka u crnom Zauvek za sve
No more pain, no more fallin' away 1000 voices say what you wait never broken again scream I fell noise break wall burning flags full of hate no more lies again 1000 voices say it must be fire stronger than ever before
In my eyes is something evil When I see some strange people Whene they're walkin' down on my street Where are you came from What you want This is my street This is my home Go away and leave me alone In your face is something wrong
Go away I don't wanna see you Go away Not any more
You wanna power You wanna glory You wanna take all the story But you don't know We are on the street We got the power We got the boots The street life is a roots But you don't know Bloody stranger Our street for you Is fuckin' danger
Go away I don't wanna see you Go away Not any more
U svom kvartu ti si heroj I tvoja ulica tvoj je dom I niko nepozvan ne sme da udje U tvoje misli, u tvoj san al' jedna misao kruzi ti stalno Kako da osvojis ceo grad Kako da pobedis najjaceg Kako da budes zakon ulice
Jer ti, jer ti si taj Kog se plasi ceo kvart Kog se plasi ceo grad, da, da, jer ti, jer ti si taj Kog se plasi ceo kvart Kog se plasi ceo grad, da, da, Ti si taj, jer ti si heroj!
Pre si bio niko i nista I smejao ti se ko je hteo Sada beze sa tvog puta To je mnogo bolje nego da se smeju Al' tvoja volja, tvoja slava proci nikad ne sme Tvoja dusa ne trazi spasenje, Tvoja dusa ne trazi mir
I draga s tobom Ja ne mogu vise, Uvek kad sam s tobom, Lose mi se pise. Skini sminku i pogledaj, I vise mi se ne vracaj. I draga s tobom, Ja ne mogu vise.
Sve si svoje drugima dala, Nemoj da pricas Da nisi znala, Otisla si negde, Ja ost'o sam sam. Sminka tvoje lice skriva, Dusa ti je od papira, Nemas vise nista, Jer dala si sve, Dala si sve!
Bilo mi je zao Da te gledam takvu, Bilo mi je zao, Dok nisam shvatio, Ti ne postojis, Ti si senka, Za nekog drugog, Sad si meta, I draga ja od sada Idem sam!
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.