I danas te čekam A ti ni sama ne znaš to Očima tvojim možda sjaj i sreća traju još Za to ti moram još jednom doć' Znaš da te volim Sutra u večer je kasno kasno sve
Znaj znaj znaj čitav dan Ja odlazim sada ali ti ne želiš priznat to Ja odlazim sada čitav svijet nek bude samo tvoj I ne shvataš ništa, ali znaj kad sutra idem ja Skužićeš tada svaku riječ, ali kasno bit će sve
Ja znam da netko čeka, ja znam da netko treba Na drugom kraju svijeta Moja ljubav moj svijet je tamo negdje znam Znaj znaj znaj čitav dan
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
nitko ne zna gdi je ona malo znano al je znano iza gora iza dola iza sedam iza osam i jos hude i jos lude preko morkih preko gorkih prego gloga preko drace preko zege preko stege i jos dublje i jos jace iza sutnje iza tmace gde petlovi nepevaju gde se nezna za glas roga iza uma iza boga ima jedna modra rijeka siraka je duboka je sto godina sirokaje o duljini i ne sanjaj tma i tmusa neprebolna ima jedna modra rijeka iza uma iza boga valja nama preko rijeke
Kome pjevam pjesme svoje i zbog koga živim ja Kad je davno otišla ljubav moja, ljubav moja, ljubav moja, jedina
Čaša stara dobrog vina to je sve što imam sad Jer je davno otišla ljubav moja, ljubav moja, ljubav moja, jedina
Svake noći sleti u moj san, kao nježna pahulja na dlan A kad dođe opet novi dan ja sam opet sam, ja sam opet sam Tako živim ovaj život svoj pjesma moja umire za njom Ja sam mladost poklonio njoj ženi jedinoj, mojoj jedinoj
Zato pjevam pjesme tužne zato vino pijem sam Jer je ona otišla, ljubav moja, jedina
A kad dođe opet novi dan ja sam opet sam, ja sam opet sam Tako živim ovaj život svoj pjesma moja umire za njom Ja sam mladost poklonio njoj ženi jedinoj, mojoj jedinoj
Zato pjevam pjesme tužne zato vino pijem ja Jer je davno otišla, ljubav moja, jedina.
Ti si se vratila zbog nas da opet tražimo naš svijet al draga, to je već bilo u jednom trenu se zbilo sve Dugo sam plakao zbog nas kad si napustila naš dom al draga to je već bilo u jednom trenu se zbilo sve Ne, ja neću ništa znaj dok si tu promijeniti ne, ja neću ništa znaj dok si tu poželjeti....
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.