Na Kodeljevem s'm biu doma t'm sva se igrala j'z pa sestrica ona se ucila pri Slovanu rokomet z ocetom sva igrala mali nogomet mama nam je kuhala radio igrau imeli smo tud macka vse dneve je prespal
Adio Ljubljana, adio Kodeljevo adio p'rjatli zdaj cas je za slovo
Fantje smo se dobival' v gostilni pri Novak t'm smo peli pesmi za rundo dal je vsak vcas prsle so punce takrat smo zaplesal ce so dovolile smo po kotih se stiskal
Vojaska sabla zdej me cakain puska uperjena in umesto zelene trave bom zrl v topove sovraznika pravijo da v boju srce ti otrdi zato bele rozce nosim vse svoje dni in noci
Če se neb prklanju kdo b po glavi me trplou kako bi vedu kaj sploh delat če neb mi on prepovedvou. Vsakdo nuca gospodarja vsakdo nade mentorja pa če tud je nekoristn nekdo ga uporablat zna.
Ah! Gospodar še en zamah.
Kako bi sploh pršu čez cesto če ne bi mi kazu pot ab našu si nevesto če ne bi on me daju spat? Vsakdo nuca gospodarja vsakdo najde si boga pa če tud ne ve za čustva nekdo ga rad ima.
Ah! Gospodar še en zamah.
Za koga bi lahk um'ru če ne bi on biu vse kar mam kako lahko bi se zaniku če ne bi on me učiu lagat. Vsakdo nuca gospodarja vsakdo najde si voditelja pa če tud ne zna lagat in dihat hkrati za nekoga gre lahko umret.
Ah! Gospodar še en zamah
Da lahko povem to pesem mi je dovolu gospodar ko sem sreču ga v sanjah in mu sebe dau v dar. Vsakdo nuca gospodarja vsakdo najde firerja pa če tud ne ve za nič tud zanga se bo našu bič.
Metka je bla še otrok, ko ji je dedek mraz prinesu čokolado. Ni se preveč jokala, le gledala je skozi okno ven. Brez skrbi so letali ptiči in rjuhe so menjali vsak teden.
Metka se ne more več žogat.
Doma je blo vse tako čisto in zvečer so gledali televizor. Zjutraj pa, ko je mama morala v službo, ji je radio začel igrati pesem.
Metka se ne more več žogat.
Metka je ležala v lepi svoji sobi, gledala je skozi okno ven. Ljudje so se sprehajali po cesti. Marsikdo bi hotu kam drugam.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.