Trenutno vreme je: 16. Jan 2021, 01:34:27
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: 5 Plus Band (Pročitano 6296 puta)
21. Jun 2007, 18:30:19
Zvezda u usponu
Zasto se ljutite na ogledalo kad vam je lice ruzno
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Bez moje dragane Ova je noc bez moje dragane zora me mrzi nece da osvane mnogo je volim stize me kajanje zora je blizu nece da osvane (2x) Ref. A u meni srusilo se sve sta ce mi zivot da zivim bez nje a u meni nestalo je sve sav mi je zivot unisten zbog nje Ova je noc bez moje dragane sve moje noci sve su mi besane zelim je vidjet to mi je poslednje zora se budi bez moje voljene (2x) Ref. 2x
Кад си био дете мало комшија те силовао, јасно је ко дан волиш партизан!!!
Звезда је живот, све друго су ситнице!!!
Хвала ти Боже што сам Србин!!!
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Hej jarani One noci kad si bila s njim ja sam te video propadao, uzdisao i sebe se stideo Ali ti si drugom otisla i on te ljubio naviko sam na poraze jer vecno sam gubio Dala si me sve sto zelim kad si samo bila moja sad jarane svoje pitam kuda ode ljubav tvoja Ref. 2x Hej jarani sta da radim reci te mi vi dal' ce neka druga doci nju da zameni One noci kad si bila s njim ja sam te video propadao, uzdisao i sebe se stideo Ali ti si drugom otisla i on te ljubio naviko sam na poraze jer vecno sam gubio Dala si me sve sto zelim kad si samo bila moja sad jarane svoje pitam kuda ode ljubav tvoja Ref. 2x Ref. 2x
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Idi Dala sam ti zivot ceo a i srce svoje celo ali to ti bese malo zato si nju izabrao (2x) Ref. Ti idi, nek ti srce sada luta ti idi, nek ti dusa sada skita kad si me ostavio, zbog nje zaboravio proklinjem te dusom i celim telom Sticice te moja kazna dusa ce ti biti prazna srce svoje drugom dacu i kraj njega uzivacu (2x) Ref. 2x
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Kako da ti oprostim Varala si mene ti a ja sam ti vjerovao zelio sam svijet za nas i tebi sam se predao Srusila si zivot moj ponos si mi zgazila na lazi sam nasjeo srce si mi slomila Ref. 2x Kako da ti oprostim kad si me ranila kako da te ne mrzim zivot si mi zabranila Varala si mene ti a ja sam ti vjerovao da te volim znala si na prevaru sam nasjeo Srusila si zivot moj ponos si mi zgazila na lazi sam nasjeo i srce si mi slomila Ref. 2x
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Kamena ruza Da li si svestan sta ces sa njom nije za tebe ja sam tvoj broj sta da ti pricam kad sve to znas i mene vesto izbegavas Tvoja ljubav kao i ja kamena ruza bez mirisa i bez tvojih dodira Nocas ce zvezde kriti svoj saj ti drugom idi sada je kraj uvek cu draga biti sa njom ona je moja ja sam njen broj Ti si mi dala ljubavi kraj kamene ruze izgubljen sjaj poljupcu nasem zaborav Ref. Zasto te nema u snovima kad sam te svu noc trazila tvoju sam sliku stavila ispred ogledala Snove si svoje sanjala i mene uvek zelela gledala sliku ljubila ispred ogledala Ref.
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Mali andjele Znaj, moja si zelja velika zora bez svitanja, ljubav bez pitanja znaj, moja si istina velika ta luka nemirna, ruka iskrena Ref. Mali andjele puce srce na komade svi dani lice na balade al' znaj, kao ja, tesko nekog ces voleti u sebi bol preboleti, oziljak ljubavi nositi Znaj, moja si zelja velika zora bez svitanja, ljubav bez pitanja znaj, moja si istina velika ta luka nemirna, ruka iskrena Ref. Ref.
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Plava haljina Rekla si mi da si slobodna a ja te zdrugim video sta sad mogu da pomislim da ti se nisam svideo (2x) Ref. 2x Celo vece ti sa drugim bila si sa njim igrala u plavoj haljini celo vece ti sa drugim bila si da te gledam dobro znala si Ti se samo dobro pretvaras da moj pogled ne vidis bojis se da ne pomislim kako sa drugim dosla si (2x) Ref. 2x
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Plavusa Vec dugo mislim da te ostavim tela tvog dodir da zaboravim i dal' znas da me smaras s tom malom plavusom (2x) Ref. 2x To sto si trazio, to si i dobio necu vise da budem tvoja igracka trazio, trazio pa me izgubio to si zasluzio Ne misli da si dobra prilika da zna ne bi te ni pipnula da si iz cistog hira s njom malom plavusom (2x) Ref. 2x
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Samo tebi pripadam Nabaci osmeh na obraze ne daj da ti dani zalud prolaze nek te ritam srece pokrene ti si za mene (2x) Ref. 2x 'Ajde da, 'ajde da sagradimo nase srece hram tebi cu, tebi cu i samo tebi ja da pripadam Otvori svoje duse prozore jer i tvoje oci meni govore sta su tvoje zelje skrivene daj ne lazi me (2x) Ref. 2x Ref. 2x
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Usnama da osetim Do juce sam znala kad u tvom oku suza poci ce sada zelim bar na tren da si tu i tuga proci ce (2x) Ref. 2x Kad te poljubim usnama da osetim dal', zaboravis, mene kad sa drugom si Posle tvojih gresaka nek nam sada nebo sudi nebo zna da volim te nek to sada znaju ljudi (2x) Ref. 2x
Trenutno vreme je: 16. Jan 2021, 01:34:27
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .