Trenutno vreme je: 19. Maj 2013, 07:06:09
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Branislav Mojicevic (Pročitano 8602 puta)
15. Jun 2007, 11:24:22
Zvezda u usponu
Zasto se ljutite na ogledalo kad vam je lice ruzno
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Crna zeno Naspite mi jednu casu popicu i razbicu svirajte za ljubav nasu o njoj pesmu pevacu Naspite mi jednu casu da je otrov popicu svirajte za ljubav nasu o njoj pesmu pevacu Ref. 2x Crna zeno, crna zeno sve je stobom izgubljeno crna zeno spasa nemam na tugu se vecnu spremam Svirajte mi jos veceras a vec sutra vise ne ni pesma je vratit nece otisla je od mene (2x) Ref. 2x
Кад си био дете мало комшија те силовао, јасно је ко дан волиш партизан!!!
Звезда је живот, све друго су ситнице!!!
Хвала ти Боже што сам Србин!!!
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Dodji, dodji Sta li radis, moje, moje suvo zlato sta li radis, sto li mi te nema il' je sunce jako ili kisa pada il' je zelja pusta ostala Ref. Eh, dodji meni, dodji ispod moje ruke prodji eh, dodji, dodji, dodji da te zagrlim Eh, dodji meni, dodji ispod moje ruke prodji eh, dodji, dodji, dodji da te poljubim Da l' te boli glava, da li ti se spava moja mala, pitam ti se ja il' se dugo spremas ili zelje nemas ili dodji il' cu doci ja Ref. Svirajte mi onu nasu svirajte zbog ljubavi dusu dajte, ne prestajte kad vas cuje mozda dodje mi Ref. 2x
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Kraljice snezna Kazu orah si tvrd, moja jedina i da nema tog sto te zanima kazu da sam lud i da je zalud moj trud Na crtu stacu ti ja kao niko pre i nauciti da ljubav nije greh da za nju zivi se i umire Ref. Ma bila bi i ti kraljice snezna ko druge sve, vrela i nezna za noc il dve kad bi me ljubila Znam ista si ko ja i sve me vuce da pridjem ti al nek me dotuce kad kazes mi ne ja bih podneo sve kada bih ti moja bila Daj mi bar jednu noc moja jedina da ti skinem taj led sa usana jer si ti ja znam moja zena iz sna Na crtu stacu ti ja kao niko pre i nauciti da ljubav nije greh da za nju zivi se i umire Ref.
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Neizlecivo Da je srce kamen, puklo bi i krv da je reka, stala bi kad kraj tebe ranjen stojim a ti k'o da ne postojim k'o da nista nismo imali Platio sam, ni duzan ni kriv bol sto su ti drugi naneli neka, tuga je za ljude tebi neka dobro bude kad zajedno nismo uspeli Ref. Opet svega bih se odrek'o i sve bih ponovo kad na tebe sam se navik'o, neizlecivo i k'o rana mi je svaka godina, moja jedina Opet svega bih se odrek'o i sve bih ponovo kad na tebe sam se navik'o, neizlecivo Boze, cuvaj mi je dok ne progleda mojim ocima Da je srce kamen, puklo bi i krv da je reka, stala bi kad kraj tebe ranjen stojim a ti k'o da ne postojim k'o da nista nismo imali Platio sam, ni duzan ni kriv bol sto su ti drugi naneli neka, tuga je za ljude tebi neka dobro bude kad zajedno nismo uspeli Ref.
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Oslobodi me Oslobodi me, sta cu tebi ja nikada me nisi ni volela oslobodi me i odustani lazima se ljubav ne brani Nisam mislio da cu ikada lako prestati tebe voleti i da ce svaki trag od te ljubavi iz mog srca nestati Lagala si me, varala si me sad te gledam ko na sve ostale hladnim ocima sto se ne pale ni za jednom ne zale, nikad ne zale Ref. Oslobodi me, sta cu tebi ja nikada me nisi ni volela oslobodi me, uzalud je sve jednom kada ljubav prestane Oslobodi me, sta cu tebi ja nikada me nisi ni volela oslobodi me i odustani lazima se ljubav ne brani Nisam mislio da cu ikada da se ponasam tako okrutno i da cu uspeti da te povredim a da nije trenutno
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Ostavi me, nece boleti Mnogo je bilo dobro da bi vecno trajalo nestalo je ono sto nas je spajalo ostaje emotivna fobija srce gubi a razum dobija Ref. 2x Ostavi me, nece boleti nekako cu vec preboleti kasno je da se menja sve idi sad bilo gde, tako je najbolje Da se vrati vreme sada kasno je ne mozemo dalje valjda jasno je steta bas, s tobom lepo bilo je bice bolje za nas oboje Ref. 2x
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Ruze Vec predugo moje zlato nije kraj mene za rodjendan poslacu joj ruze crvene da ih miluje i dodiruje na grudi ih svoje privije Vec predugo moje zlato nisam ljubio nek' joj ruze kazu da sam bolan postao nek' ih mirise, zbog njih uzdise usnama ih nezno dotakne Ref. Svaka ruza jedan deo je moga tela, svaka voli je cvetace za srecu njenu ali onda kad uvenu neka zna da zbog nje nema me Vec predugo moje zlato mi ne dolazi nek' ruzama kaze kako mir pronalazi nek' im sapuce tajne najvece nek' im kaze da li srecna je Ref. 2x
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Simpatija (duet Tanja Savic) Ja znam da ne spavas jer znam da razmisljas kako se provodim s kime spavam ma nista ne brini samo opusti se jer ja te naprosto obozavam Ref. Od simpatije do simpatije shvati leto je, nisam bez mane malo sangrije, telepatije k'o da ne gleda nesto sa strane Od simpatije do simpatije leto prolazi k'o dim havane malo sangrije, hajde sta ti je pogledaj i ti nesto sa strane Znam da ocajavas, da se preznojavas da li te ne varam ili varam ma hajde molim te, jos ludo volim te al' ovog meseca ja odmaram Ref. K'o da ignorise da se kontrolise svuda su crveni ukusi jagode kokteli slatki opasni Ref. K'o da ignorise da se kontrolise svuda su crveni ukusi jagode kokteli slatki opasni
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Stara ljubav Stara ljubav, jos je volim jos je volim kao pre stara ljubav, kako boli kad druge usne ljube me Zaljubio sam se u staru ljubav kao pre opet bih da volim i da ljubim usne te Sve mi je vec dosadno ja i moja tuga ali sve sto nocas zelim da u nekom imam druga Oko mene sve su oci sto me nezno gledaju zele poljubac na kratko al' ga usne ne daju Probali bi kao da smo jedno drugom sudjeni al' ne vredi, bice kasno ona zivi u meni Ref. Stara ljubav, jos je volim jos je volim kao pre stara ljubav, kako boli kad druge ruke grle me Stara ljubav, jos je volim jos je volim kao pre stara ljubav, kako boli kad druge usne ljube me Zaljubio sam se u staru ljubav kao pre jer prolazno je sve al' samo ona ostaje Nocas dajte mi da pijem kao sveca izgorim dok mi tuga drustvo pravi sebe cu da prevarim Ref.
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Voli me (duet Slavica Cukteras) Ako si se nadala da sam ja drugaciji ne mogu da lazem te isti sam, isti, ko svi Ako si zamisljao da sam nesto posebno moram da ti srusim sne ista sam, ista, ko sve Al' to nije razlog da odes kad te prevarim shvati me i reci sta da ucinim Ref. Moli me, moli me moli me da ti oprostim voli me, voli me voli kada pogresim Moli me, moli me dacu ti oprostaj na dar jer samo ko je gresio zna da ceni pravu stvar Ako si se nadala da sam se promenio ne mogu da lazem te ja nisam uspeo to Ako mislis da sam se da sam se promenila moram da ti srusim sne ista sam, ista, ko pre Ref. Ako ima bolje, ti idi tamo al' jedno smo za drugo, seti se samo Ref.
Trenutno vreme je: 19. Maj 2013, 07:06:09
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .