hmm ......konkretno za sebe mogu da kazem da umem dobro da se zakacim na nekim topicima.Ne na glupostima vec konkretno na ozbiljnim temama za religiju,politiku itd.Moderator sam ...pa skoro najlepseg podforuma(sto se tice rasprava) i pravo da vam kazem kad treba nesto da odradim uopste mi nije tesko.Ali ono sto me stvarno nervira to su predrasude,zloba i namerno huskanje.E sad da sam ja neki popustljivi lik pa da cisto iskuliram...........ma ne mogu,moram da kazem pa makar puko.Zavisi sta vam spada pod tipom "manijaci"?Mene nerviraju budale i ako i ja nekad ispadnem zbog njih isti takav .....ali eto bar priznam.
Secam se prve PP poruke na ovom forumu koja mi je stigla istog momenta nakon registracije. Ne secam se tacnog sadrzaja, ali bilo je nesto po fazonu "svidja mi se tvoj nick, sta mislis o slobodnom sexu i da li bi da se upoznamo uzivo?" sto je najinteresantnije, taj tip je registrovan davnih dana, imao je 0 postova na forumu, ali je verovatno imao mali milion sopstvenih PP Opet, ne mora da znaci da je tip manijak, ali ludak definitivno jeste
Ne znam na koju vrstu manijaka je autor teme mislio
« Poslednja izmena: 08. Jun 2007, 18:56:34 od Oblachak »
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik
I ne potezi to vise... to je ispod svakog nivoa...
Нисам те именовао, сама си се јавила. Тема је "Forum "manijaci" и мени се учинило да је тај поступак прави пример. Важно да је твој поступак "изнад сваког нивоа".
Ни ти мени ниси важна, али ова тема нема везе са тим зато се врати на тему велика невеселице.
Постоји и друга врста "форум манијака". То су особе које другима "соле памет" о браку при чему у браку никада биле нису, другима "соле памет" о деци при чему деце немају, другима "држе часове вожње" при чему никада возачки испит положили нису, које се куну да су завршиле "високе школе" при чему речник им је катастрофа ...........
Ваљда им је форум згодно место. Нико не види на шта личе и могу свакоме свашта рећи јер у ситуацији "лицем у лице" немају петљу.
aj sta se ti sad tu zalish ko neka baba. svi smo manijaci, ako ce to da te smiri, a Anea je na vrhu hijerarhije (valjda se ovako pise ). Anea ima moc na forumu, moze da te posadi, istrese iz gaca ili pak banuje .
Anea, potpuno te razumem, imash moju podrsku, kad god te neko smara ili ide na qrac, samo mu izbrisi post...ko ga jebe, crv je to (jbga morama malo da se shlihtam )
I ne potezi to vise... to je ispod svakog nivoa...
Нисам те именовао, сама си се јавила. Тема је "Forum "manijaci" и мени се учинило да је тај поступак прави пример. Важно да је твој поступак "изнад сваког нивоа".
Ни ти мени ниси важна, али ова тема нема везе са тим зато се врати на тему велика невеселице.
Постоји и друга врста "форум манијака". То су особе које другима "соле памет" о браку при чему у браку никада биле нису, другима "соле памет" о деци при чему деце немају, другима "држе часове вожње" при чему никада возачки испит положили нису, које се куну да су завршиле "високе школе" при чему речник им је катастрофа ...........
Ваљда им је форум згодно место. Нико не види на шта личе и могу свакоме свашта рећи јер у ситуацији "лицем у лице" немају петљу.
aj sta se ti sad tu zalish ko neka baba. svi smo manijaci, ako ce to da te smiri, a Anea je na vrhu hijerarhije (valjda se ovako pise ). Anea ima moc na forumu, moze da te posadi, istrese iz gaca ili pak banuje .
Anea, potpuno te razumem, imash moju podrsku, kad god te neko smara ili ide na qrac, samo mu izbrisi post...ko ga jebe, crv je to (jbga morama malo da se shlihtam )
Glavitj... momce... trebao si da citiras ovako: "Ne secam se tacnog sadrzaja, ali bilo je nesto po fazonu "svidja mi se tvoj nick, sta mislis o slobodnom sexu i da li bi da se upoznamo uzivo?"
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik