Ajde, srećo, daj okreni list neke nove knjige Samo ostale su brige dugih noćnih lutanja Ajde, srećo, daj pokreni se, daj mi neke bolje karte Moje srce pamti smo gorke poraze
Ajde, srećo malo do mene Ajde, samo malo trebam te Trebaju te moje hladne odaje I sve u njima samo čeka na tebe
U jednoj ruci cigareta, druga nemarno mi šeta Već odavno nemam kome da je dam Ja dugo varao sam sebe, mnoge žene, pa i tebe Već odavno samom sebi pripadam
Ajde, srećo malo do mene Ajde, samo malo trebam te Trebaju te moje hladne odaje I sve u njima samo čeka na tebe
Jer trebaju te moje hladne odaje I sve u njima samo čeka na tebe
HowTo:Instalacija SMF 1.1.x foruma! Ovdje | Wireless & CableOvdje | HowTo:Instalacija phpBB foruma ! Ovdje | Free hosting za vas sajtOvdje Windows ~ Korisni linkovi ~ Saveti za bolje funkcionisanje sistemaOvdje Vodic - 5 koraka do zasticenog sistema - besplatno! Pitanja i odgovori!Ovdje Linux ~ Downloads ~ Problemi ~ Saveti ~ Tips & tricksOvdje
Daj, okreni se, vidim da sam ti ponovo drag Ma daj, opusti se, do svog srca mi pruži bar trag I oprosti mi što sam mislio da je sve laž Sada vjeruj mi, bit' ću tvoj ako šansu mi daš
Ako mi još jednom oprostiš I put do srca mi otvoriš Neka me odnese sam crni vrag Ako osjetiš prevaren trag
Sada pusti me da ti pokažem koliko znam Ma daj, okreni se, gdje sam griješio shvaćam i sam I oprosti mi što sam mislio da je sve laž Sada vjeruj mi, bit' ću tvoj ako šansu mi daš
Ako mi još jednom oprostiš I put do srca mi otvoriš Neka me odnese sam crni vrag Ako osjetiš prevere trag
HowTo:Instalacija SMF 1.1.x foruma! Ovdje | Wireless & CableOvdje | HowTo:Instalacija phpBB foruma ! Ovdje | Free hosting za vas sajtOvdje Windows ~ Korisni linkovi ~ Saveti za bolje funkcionisanje sistemaOvdje Vodic - 5 koraka do zasticenog sistema - besplatno! Pitanja i odgovori!Ovdje Linux ~ Downloads ~ Problemi ~ Saveti ~ Tips & tricksOvdje
Kad sam bio mlad, mnogo mlađi nego sad Ja imao sam sve, sve što žele djevojke Bijeli cadillac i tebe kraj sebe Krasili smo naslovnice svake žute novine Da l' ćeš biti tu kad padnem ja Da l' ćeš htjeti opet ruku da mi daš Da l' ćeš biti tu i kada napuste me svi Daj, budi tu, budi tu Daj, budi tu, budi tu
Da l' ćeš biti tu i kada love nestane Da l' ćeš biti tu kada svi me ostave Da l' ćeš biti tu kad slava odleti u zrak Il' ćeš svoju guzu sjest' u prvi cadillac Da l' ćeš biti tu kad padnem ja Da l' ćeš opet htjeti ruku da mi daš Da l' ćeš biti tu i kada napuste me svi Daj, budi tu, budi tu, budi tu Daj, budi tu, budi tu, budi tu
Kad sam bio mlad, mnogo mlađi nego sad Ja imao sam sve, sve što žele djevojke Bijeli cadillac i tebe kraj sebe Krasili smo naslovnice svake žute novine Da l' ćeš biti tu kad padnem ja Da l' ćeš opet htjeti ruku da mi daš Da l' ćeš biti tu i kada napuste me svi Daj, budi tu, budi tu, budi tu Daj, budi tu, budi tu, budi tu
Svakoga dana u redu za kruh U pravilu slušam tuđe probleme Ljudi imaju iste dileme Kako bez love, bez stana, bez žene
Koliko sam puta dodirnuo dno i opet se dignuo na prazan stol Toliko je moći u njihovim rukama Da i on bi ponovno bio na mukama
Ja imam glavu i tijelo k'o drugi I nekom sam lijep, a nekome grub Znam, nije to razlog da džepova praznih Brljavim gradom i pijem na dug Ma netko je kriv za to moje stanje Jednoga dana naplatit' ću to u jednim sam gaćama, a druge na pranje Jednih cipela izlizujem dno
Tuga s juga, tuga s juga je to
Strašno me ponekad uhvati bijes Uvijek sam radio, a love ni za ljes Dok ljudi bez obraza i oskudnog znanja Na mojoj golgoti stiču imanja
Zaborave tko su i udru u tambure Samo da nekom za lovu se dodvore A ja samo pjevam pjesmu kad osjetim Da treba nekog i na nas da podsjetim
I ja imam glavu i tijelo k'o drugi I nekom sam lijep, a nekom grub Znam nije to razlog da džepova praznih Brljavim gradom i pijem na dug Ma netko je kriv za to moje stanje što vječno po birtiji razvijam cug Buntovnik s razlogom, ni više ni manje Ostat' ću sve dok ne naplatim dug
Opet noć briše dan, kiše prošlih petaka... i kao da mi odnose sve do čega stalo je... ali NE, ne predajem se još mogu za NAS promijeniti svijet...
...znam da me lomila noć, al' opet rađao dan i opet vjerovat ću u nova jutra jer znam, prošlost je sve iza nas sad samo ruku mi daj, ljubav pobjedit će sve i nikad neće bit kraj dok si uz mene...
...preda mnom put od lišća žut godine su jesenje... i kao da mi odnose sve do čega STALO je ali NE, ne predajem se još mogu za NAS promijeniti svijet!
...znam da me lomila noć, al' opet rađao dan i uvijek vjerovat ću u nova jutra jer znam, prošlost je sve iza nas sad samo ruku mi daj ljubav pobjedit će sve i nikad neće bit kraj dok si uz mene...
dok si uz mene... prošlost je sve iza nas, sad samo ruku mi daj ljubav promijenit će sve, dok si uz mene...
Oškurilo more, posivilo sve, Došlo je vrime o ruzine Napukle cime, sve prikida Ankore dižem sve ostavljam...
i sad povedi me, da opet budim se tu kraj tebe tamo di gren, čekaj me ti evo me stižen di gredu svi...
Oškurilo more, di bi se moglo, ne vidi Ja bez tebe nisan, bez tebe ja ne postojim I sve moje vrime davno je stukla ruzina Bez tebe san prova, ne triban više vrimena
i sad, povedi me, da opet budim se tu kraj tebe tamo di gren, čekaj me ti evo me stižen di gredu svi... eto me sad, povedi me da opet budim se tu kraj tebe tamo di gren čekaj me ti evo me stižen di gredu svi...
Tega san dana mrzija školu Više san volija divit se moru Otić marendat na Tomića stine I s dičjon mašton poć u daljine
A tega dana život je propa Čovik u veštitu od skupega štofa Vika je "Svitu tu su mi stvari, on ih je ukreja, getanin mali" Osta san plačuć sidit na stini Svu su mi boršu prosuli po rivi Još i sad se sićan, vika je Prašće, ako još nisi ukra, krast' ćeš
Ako san getanin i ja san dite Vika san, ovo mi činit ne smite U bisu san reka da me se ostavi i prvon ga stinon puka po glavi Ako san getanin i ja san dite Vika san, ovo mi činit ne smite Zbunjen san gleda di leži u krvi A svi su vikali "to mu je tek prvi"
Doma su došla dva policjota Odma me odveli bez imalo mota Mater je ostala plačuć na skali Nesritno dite vika je stari Gleda san mater i tija se vratit Otac je reka da ću mu platit Pita san "barba, oće li bolit?" Reka je "getaru, ol znaš i molit?"
Ako san getanin...
Nigdi je prošlo pola života Otac je skonča, a mater sirota Sama u tuzi se odala piću Samo san doša da utrnen sviću Nisan se više moga suzdržat i bis u meni se počea trzat Dalje od svega san pokuša bižat A slike su davne me počele stizat
nije me sram sta sam njen ni sta sam jos zaljubljen sve dok me gledaju oci te ti si sa neba sve sto mi treba i da sve podje po zlu a ti mi ostanes tu bit ce jos snage za novi dan jer ti si sa neba sve sto mi treba
i sve dok disen dok san tu zivot san spreman dat za nju i svaki tren koji san tilon opijen i sve dok disen dok san tu zivot san spreman dat za nju i svaki tren koji san tilon opijen
i da sve podje po zlu a ti mi ostanes tu bit ce jos snage za novi dan jer ti si sa neba sve sto mi treba
i sve dok disen dok san tu zivot san spreman dat za nju i svaki tren koji san tilon opijen i sve dok disen dok san tu zivot san spreman dat za nju i svaki tren koji san tilon opijen
Čuj me zvizdo sa neba sve san svoje zbrojia sva san mora već odavno obiša sve san šolde svita doma donija i šta san sad šta san ja kad je nisan ljubija
Pa neka mi oprosti ovih grija odriši sidro diga bi i stobon krenija na to more di mi idro ne triba i šta san sad šta san ja kad san srce zakopa
A ja,ja san ka i skitnica nekon tuđon zvizdon sviton vođena a ja,ja san ka i prašina ovin ludin južnin vitron nošena i šta san ja,ja san suza klauna ispod ove lude maske puštena
Ma duši reka bi nek zaplovi di zna jer šta san sad,šta san ja kad san srce zakopa
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.