Ref. O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri (3x) Lijem krv, a suza nema ti si boja mojih vena neka cijeli svijet sad cuje to ja volim Dinamo (2x)
Jos od malih nogu zna se ime kluba sto se voli od djetinjstva bas kao prva ljubav
Osvojit' cemo mi sve naslove prvaka jer Dinamo je uvijek bio ponos svih Hrvata
Kad nitko nije htio mi smo rekli, moj si stoje iza tebe Zapresicki Boysi
Plemenitog roda kaj branit' cemo svoje jer u zilama nam tece krv plave boje
Svi su puno pricali a nisu nista radili ovo je za decke sto Hrvatsku su branili
Kad ime su zabranili postali smo jaci vole tebe Dinamo tvoji navijaci
Ref.
Hvala Bogu kaj imamo sveto ime Dinamo nema boljeg, baci loptu da se igramo
Vole svi taj klub kada gube ili zabijamo nema veze, pa mi za njega navijamo
Znaj da te vole svi Dinamo sampione svaki put kad igras napunis stadione
Palimo te baklje i dizemo sve salove i kada nebo gori znam da zabijas te golove
Samo tako naprijed do kraja nema predaje u Ligu prvaka da podignemo tenzije
Da nam dodju gosti predugo si ih cekao dobro dosli u plavi pakao
Ref.
To mozda ne budes procitao u knjigama to, buraz, mozda ne bus gledao u kinima
Al' vjeruj mi kad ponos grada mog cujes na tribinama zna i dragi Bog
Da nema kluba do Dinama ako nisam na tekmi ziher gledam na telki
Jer volim ovaj klub kaj god ljudi rekli zna se kad si lud onda kad je derbi
Na lijevoj strani grb s bojom neba na sebi svi kaj nas gledaju k'o na divljake
Nek' bjeze kad se skupe nase sake Dinamo volim to nije nikaj novo
I svima kaj nas mrze porucujemo ovo
Ref.
Ja volim Dinamo samo Dinamo zivota mog je sreca sva i ljubav najveca (2x)
Ref. 2x Mozda ne mogu odmah da napravim nesto pa bih najradje nest'o mozda ne znam kako i gdje smo, na cem smo pa brige ugasim pjesmom
Ponekad sjednem i rasmislim ponekad uzmem nesto da se razbistrim mislim o zivotu sta mislim kako da ga namjestim ko program daljinski
Kako da napravim nesto, tu sam kad nesto ne mogu, e, onda lud sam ne zelim cut' nista dok ne pokusam samo brige ugasim pjesmom i slusam
I kada ljut sam, ne mrstim se, zar bih treb'o uvijek dobro drzim se kad bi me sreo naucis brigu iz nekih stvari tako i dok nemas nista imas oci za plakanje
Salim se, to sam rek'o da ohrabrim se dok iz govana vadim se mozda nest' ne znam, al' znam da vrijeme leti kako da uspijem, mislim ludve cetri
Ref. 2x
Ne znam da l' bih rek'o da li je slucajnost kad te zivot lupi i vrati te u stvarnost to je sve sto imam i kad se vrti svota kuzim brata kada kaz,e hocu vise od zivota
Brojim, je'n, dva, tri, cet'ri godine glazba ova drzi me i kroz zivot vodi me a di smo bili sinoc, snimali do jutra jer ljudi ovdje zive od danas pa do sutra
A sto je razlog da nas neko priko gleda mozda ploca, ljubomora, to je beda onda okej, meni nije bitno uopce gledam koke, to od mene neko hoce
Imam posla od kojeg vidim stosta zivot nas naucio da nikad nije dosta udarci sto primim mene cine jacim moram sutra uspijet' na bilo koji nacin
Ref. 2x
Mozda ne mogu pomak da napravim ko zna da l' mogu odmah da nastavim ili ne smijem tu bit', a jos stojim a i nasmijan bio bih da kes brojim
Tu postojim, tu sam, razumijes furam se ozbiljno, rasmisli kaj brijes brige razbijas sigurno s pjesmom takav sam i ja kad bi najradje nesto
Ne znam di smo, na cem smo, kaj mislimo priznajem, nismo se mijenjali, isti smo pusti price, na njih vec navikli smo malo ih je takvih sto pricaju iskreno
Kuda sve to ide, cije su ovo brige neki jos govore da je sve to dio igre sebi drzim fige da bolje brze stigne da bi mog'o reci, bit ce bolje sutra, sine
Ej, znas onu malu, koju malu ovu malu, onu plavu, onu tamo ej, pusti price, znam je ja
Mlada gospodicna, ko i svaka slicna ide s vama van, nakon nekoliko pica ima par dobrih cica, nos za bogatune torbicu Gucci, a u njoj dvije kune
Lagano je skontas dok okolo se motas pasti ce na spiku da za novine ju fotkas pazi kako hodas jer ima novi mobac sto kupio joj bivsi koji, kuzis, igra nogac
On bari je i kupio joj stvari je njoj dobro je mada on ne pali je jer ima malu pisu, ali zato on pri pari je a frendica joj Vlatka sto voli puno starije
Ref. 2x Ona voli kad na nju se pare trose ona voli decke kaj skupe aute voze ona moze dobit' sve sto hoce koga ona voli, ona voli novce
Ona voli kad na nju pare trose se mama rekla je da imati moze sve samo treba nac' jednog, bio ruzan, lijep ili dubok, nek ima samo dubok dzep
Ona ne voli da pegla, pegla ona voli samo njega, ali lovu prije svega danas niti jedna nece klosara moderna cura nigdje ne ide bez sponzora
Ona kosta ko Ronaldo, dnevno jedan mic mala kada trosi za nju nema ni Abramovic a kako se zaljubit', to naucila je doma ne treba joj skola, tu je mamina diploma
Jer nije sve u novcima, nesto je i u zlatu onda se pitaj zasto mama voli tatu voli ga, voli, voli eure i kune a dobit' cete picke kada plati sve racune
Kad plati sve te kritike sto dolaze od punice kad plati i za tebe jer si rodjen iz racunice nek plati i za mene kada dolazim sa ulice drago mi je kad za dzabe jebem skupe curice
Ref. 2x
Cije pare dame danas trose ko im daje, ko ih vodi kamo god da hoce ljubav traje ako imas BMW il' Porsche tko ostaje dugo, cura prica price proste
Slusaj, imas vulo i tozla, ona to zna posla puno jer si poznat malo pase pa ce ostat' moras to znat', brate, puno ce te kostat'
Ref. 2x
Ona voli kad na nju se pare trose ona voli decke kaj skupe aute voze 2x
Ref. 2x I dok nebo divno je meni sivo bice i bilo je osjecaj ko pad sa visine je al' glavno da se rimuje jeb'o bager, imam sve rijeci koje ruse zidove
Slusaj, zivot je prekratak za ic' unatrag, ja sam otis'o malo i naucio sam taj podatak svi ostave nesto, meni treba i ostatak ali vratit cu se kad tad
Im'o neke stvari, sjeb'o sve kak' se kaze, ali bar sam udeblj'o se znas, uglavnom, sve u svemu da na greskama se uci al' ne na svojim, vec na tudjim
Ili budes prao sudje kad te sjebe pravosudje ili budes posten ali takvog nisam vid'o duze
Zato, druze, zbog tebe i problema ne pecaj u rijeci koje nema, jesi cuo
Ref. 2x
Volim pjevat', al' u studiju neki vole pjevat' kad svrate i na muriju zato bolje suti ako brijes nesto sljakat' da te ne bi sjeb'o neki papak
Tako je i meni jedan slozio sranje sad zao mi je staraca i zbog toga srame jer su vjerovali, covjece, sve bi dali da nisam narko, a ja ovako lijepo
Zavrsim tranu kod Naletilica i ekipe a sad me moze vadit' samo Papa i Stipe sreca mi okrenula ledja, ispadam iz igre ti sad drzis se za malu, ja za kite
Slusaj, mislio sam sranja cu samo na telki gledat' nemoguce postalo je moguce i mo's se jebat' lijep dan, a na vrata mi banula, ko buraz, cijela Hainzlova
Ref. 2x
I dok gledam u dvoriste kisa pada, a pod nogama mi gori sve brate, bar se nadam da mi barem kaznu poniste al' to je nemoguce jos mi vise produze na zalbu sto sam pred'o jucer
To je strasno, kad budem izas'o to ne zna ni dragi Bog, i on me tu nas'o i tad sam ovdje zapeo, zavrsio kao pjesnik a vani cu izac' kao dusevni bolesnik
Nekad mi je tesko al' to rijesim vjezbom jer ne mozes ak' nema struje brige gasit' pjesmom
Pomalo je tjesno budem se navik'o na to al' mozda brijem jer to ne moze bas niko
I da imam krila, pa da poletim ne bi ih ni skriv'o, ne bi mogao odoljeti ovdje ne bi bio, ne bi trosio si godine ovdje mi je lose, tu se ni's ne vidi s poniske
Kao prvo, ti mi doma sve pozdravi a odvjetniku javi ja se raspadam iznutra kao bivsa Jugoslavija
Ne mozes izac' kad je zatvorena kapija na sudu su nam rekli da tu ne postoji mafija
Ja ne vjerujem njima ko nijednom tipu a sumnjam da im vjeruju Jelavic i Pripluz
Dok iz druge sobe samo cujes plac i lavez ko ranjena zivina sto je strpana u kavez
Kao riba sto ne pliva jao, braco mila ja se osjecam ko ptica koja ne moze rasirit' krila
Mojih ljudi uvijek cu se sjetit' mislim, jeb'o nebo kada ne mogu poletit'
Htjeli su ic' na more bilo je ljeto, nema skole uzeli auto, nesto love starci naravno sve dozvole a ja sam tad vec bio dole treb'o sam se bas nac s njim htio je doc do nas i s nama ostat' dan, dva, tri
Javio se vecer prije u deset krece reko mi je jedva ceka sutra sto nikad nije i da negdje oko tri je dole to je bilo prosle godine kad se sjetim odma' zlo mi je njih cet'ri u autu koji je dobio nedavno od rodbine
On je naprijed sjedio jedan drugi decko je vozio njega nisam tol'ko dobro znao al' cuo sam tek je polozio a ova dvojica bila su iza lima kaj igra sicu sa mnom i onaj kaj ga upozn'o nisam al' znam ga vidjet' tu i tam uglavnom
Zivot cijene nema sve se mijenja kada se igras braco ko je kriv nije vazno i sta je bilo ja znam zasto svi mladi rade to stali su kupili alkohol izgleda da nisu znali sto ce se desit za sat i pol s njima
Dodaj gasa kol'ko ide bolje malo brze pa stici nigdje mi smo mladi nek svi nas vide u lijevu traku da vas sve prestignem ali zasto bas vi, zasto bas ti sve je trebalo bit bolje kad se sjetim sve me boli od ovog nije moglo bit gore
Molim
Ref. Zivot cijene nema sve se mijenja da li znas zasto zivot cijene nema sve se mijenja kad se igras braco
Zivot cijene nema sve se mijenja da li znas zasto zivot cijene nema sve se mijenja sve se mijenja
Ta je lijeva strana bila kobna tu je pros'o kotac kamiona hitna im nije pomoc mogla makar je stigla odma prezivio vozac i onaj decko iza njega prebrza voznja, alkohol i dvojice vise nema
Sad on sam sebe krivi jer mu frendovi nisu zivi napravio je sranje nista ga nije moglo smirit reko je da ce poludit samo Bog mu moze sudit nisam vjerov'o kad je rek'o da ce se jednog dana ubit
Nemoj sad sebe krivit sam sine moj pa moras zivit, znaj rek'o mu je te veceri stari da bi mog'o smirit ga znaj tata da vas volim ja sto god da se tu dogadja pozdravi mi mamu i seku reci da ih volim ja
Tata pada na koljena nemoj to sine, moli ga onda zatvara i pripazi pokraj svakog prozora nece ti pomoc to nista mama je pocela vristat samo da zadrzi sina samo da ostane s njima
Al' ja sad idem sorry pusti me van gotovo je ja znam da me ta sjecanja bole i mislim da je tako bolje znam da ga je to tlacilo i znam da puno mi je znacio i znam da nisam mogo vjerovat kad sam cuo da se bacio dole
Ref.
U tjedan dana tri sprovoda pa ga pitaj kaj ima novoga jedini osto ziv od onoga nece van kad zovem ga znam da srce boli ga jer mali sada sam je osto putem do mora razbijeni auto dvije smrti i samoubojstvo
Nema ga nigdje a znam prije stalno je mali visio u kvartu cuo sam ja da doma brije s nikim ne prica i sjedi u mraku htjeli su provod a dobili sprovod i ne ide sada van iz sobe koliko je puta u tome tjednu svojoj ekipi isao na groblje
E, a sta se desilo s tim malim poslije
Sreo sam ga nedavno vidio ga predamnom i pit'o sam ga kako sada stvari gleda on reko mi je samo ovo Jura pazi kako vozis vidis kako lako neko sranje se dogodi
Onaj kaj se ubio je sebe smatro krivim u njegovoj je smrti naso razloga da zivi i ovo sta ja vama pricam njegova je zbilja sudbina je okrutna a zivot nije igra
Reko Bože da ti bolje odmah priznam ako umrem sutra, I ne izađem sa suncem idućega jutra, Neka spale moje tijelo i čuvaju mi pepeo, Neka slave, samo nek' im bude veselo. Neću bježat, ako nema vremena, Ništa ne trga srce kao tuđa nevjera. Ja ću svirat uz nebeske svirače, Pa da čuješ brate kako ova pjesma plače. Vratit ću se nazad, ako umrem sutra, Živjet ću u vašim riječima jednog jutra. Kada sjetiš se kako bili sretni ste, iz dobre namjere zapali jednu za mene. I ako budeš imaš jednu tu od mene, ništa me ne drži više nego uspomene. samo jednu stvar zamolit ću te fakat, ako umrem sutra, obećaj mi da nećeš plakat. Pali jednu svijeću ako umrem sutra I ne vidiš me više sljedećega jutra. Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put. Samo jednu stvar Bože, još te molim, Pazi mi na majku i reci da je volim,
Ako umrem sutra!
Možda me neki zaborave odmah, Možda neki niti ne primijete, 'ko zna? Ako umrem sutra šaljem zadnji pozdrav, Siguran sam sa ću vas još bolje upoznat. Onda kad me biti neće, Sjeti me se kad iziđeš naveče'. Ja bit ću sa vama tih dana ko i juče', Možda me ne vidiš ali čut ćeš. Vidjet ću 'ko me voli, a da nisam znao, Vidjet ću koga boli, a da nisam znao. Javit ću se da sam sretno stig'o, Prvo doma onda vama, budeš vid'o. Pričam o svemu, ne moraš me slušat, Al' možda je gore bolje nego tu sad. Ako sam zaslužio u srcu da me nosiš, Bit ću blizu ja ću pazit kako voziš,
Ako umrem sutra!
Brate digni glavu gore 'ko da s vama tu sam, pa mi reci sve to naglas, buraz ja te slušam, nije važno kaj me nema više s vama sutra, naruči jednu i za mene ko da sjedim preko puta. Znam da žao ti je, al' to nemoj priznat, obriši te suze, što ti klize preko lica, nemoj da te drugi vide kako plačeš, brate, znam da falim vam i da to ne pokažeš. Zato ne brini, ovdje s vama bit ću stalno, niste jedini, moja mama plače za mnom. To se ne može promjeniti, pa to je stvarno, Neko ode mlad, a neko doživi duboku starost. Neko će me još i pamtit, a neko neće gledat ću 'ko mi na groblju sve nosi cvijeće. Znaj da pazit ću na tebe kamo god da ideš, brate vidimo se ovdje kad ovamo stigneš!
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.