Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Pips, Chips & Videoclips- Diskografija drvece i rijeke (2003)
2x2 Bajka Kako funkcioniraju st.. Mak Mrgud, Gorostas i Tat Ne igraj se Isusa Sebastian Susjedi Vjetar Shimpoo Pimpoo (1993)
Brendon & Brenda song Dinamo ja volim Eustahije Gume na kotačima Ja sam sve sto vole m.. Krumpira! Mala fufica Prvi joint u ustima Tintilinti Dernjava (1995)
Bolestan Ljubav Mafija Malena Patuljci iz Šervudsk.. Poštar lakog sna Svaku noc sam pijan Bog (1999)
Bog Dan, mrak Jedan od nas Mars napada Motorcycle boy Narko Rosita Pedringo Sao Paolo Trener morskih pasa Pjesme za gladijatore (2007)
foxtrot gravitacija Idealna pop pjesma za.. Teroristi plaču Zdenka i vanzemaljci
......do sada svi upisani tekstovi pesama od Pips, Chips & Videoclips(abecednim redom,idi na odgovarajuci naziv pesme i pojavice se):
1. Ocigledno nije mi svejedno 2. Pusti neka stvari teku svojim tokom 3. Gorim od zelje da ubijem noc 4. Amsterdam 5. Moja cudna putovanja 6. Cuvaj me 7. Moj brat po pesmi 8. Kontrolisi se neutral design - 1983
1. Das licht von kairo (svetla kaira) 2. New york 3. Hey, little boy 4. Klovn i smrt 5. Miki, miki 6. Neko je tu 7. Nad tobom andjeli imaju moc 8. Ja sam neka cudna vrsta alexandra sladjana milosevic &darko kraljic - 1988
- bez nade - two of a kind - ljubav, ah ljubav - oprosti - the thrill (new love) - ponekad - suvise sam tuzna - novela sladjana i dado, 1989.
1. Bez nade 2. Two of a kind 3. Ljubav ah ljubav 4. Oprosti 5. The thrill/new love 6. Ponekad 7. Suvise sam tuzna 8. Novela 9. Princeza 10. Let 305 11. Na koncertu rolling stonesa 12. Balada o mariji dirisamer 13. Apartman 1001 14. Rock’n'roll mama 15. Milion dolara 16. Hallo honey harmony compilation of ballads - 1998
1. Harmony 2. Prvi sneg (dolazi zima) 3. Moj brat po pesmi 4. Jednom ce neko 5. Samsara 6. Das licht von kairo 7. Ja sam neka cudna vrsta 8. Nad tobom andjeli imaju moc 9. Times are changing 10. Two of a kind 11. Ponekad 12. The thrill (new love) 13. Oprosti 14. Bez nade 15. Ljubav, ah ljubav 16. Novela 17. Suvise sam tuzna 18. Princeza animal tested - 2000
1. My cross is bleeding 2. Purple 3. A view from the balcony 4. U mojoj basti raste cudno cvece 5. Sexy dama ll 6. How far is america ? 7. Uniform 8. Detonatori 9. Legalize freedom 10. Vojnik (soldier blue) 11. Ko ce reci ljudima? 12. Biodegradable metamorphosis vol. 1 - 2002
1. Fantasticno putovanje 2. Baby 3. Upali svetlo 4. Neko je tu 5. Nad tobom andjeli imaju moc 6. Ja sam neka cudna vrsta 7. Au, au 8. Sexy dama 10. Pusti neka stvari teku svojim tokom 11. Klovn i smrt 12. Recept za ljubav 13. Srecan ti rodjendan 14. Amsterdam 15. Moj brat po pesmi metamorphosis vol. 2 - 2002
1. Moja cudna putovanja 2. Gorim od zelje da ubijem noc 3. Ocigledno nije mi svejedno 4. Das licht von kairo (svetla kaira) 5. Prvi sneg (dolazi zima) 6. Times are changing 7. No, no, no (toy boy) 8. Hey little boy 9. New york 10. Specification 11. Miki, miki 12. Drzi me za ruku 13. Sexy dama ii 14. My cross is bleeding 15. Vojnik 16. Dosta suza 17. Princeza
metamorphosis vol. 3 - 2002
1. Harmony 2. Prvi sneg (dolazi zima) 3. Moj brat po pesmi 4. Jednom ce neko 5. Samsara 6. Das licht von kairo 7. Ja sam neka cudna vrsta 8. Nad tobom andjeli imaju moc 9. Times are changing 10. Two of a kind 11. Ponekad 12. The thrill (new love) 13. Oprosti 14. Bez nade 15. Ljubav, ah ljubav 16. Novela 17. Suvise sam tuzna 18. Princeza
. . . . . . Do sada svi upisani tekstovi pesama od Sladjana Milosevic(abecednim redom,idi na odgovarajuci naziv pesme i pojavice se):