Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
1. Ja jos pamtim 2. Zbogom ljubavi 3. Vatra 4. Povedi me 5. Baraba 6. Djavole, brate 7. Slepi putnik 8. Sudjeno 9. Moj bol 10. Cini mi se 11. Kazi mi
Bonami 2002
Bjezi od mene Ulicni svirac Svirajte mi nocas Ja za tobom bolujem Igracka Igram,pjevam ludujem Znam, znam Duga rijeka
2003
Ne Mogu Da Te Volim Zivot Prolazi Istina Za Kraj Trubaci Ranjena Dusa Oglasi Zamka Iz Pepela Ulicni Svirac
2005
Prevare Ona Ti Je Sudjena Dajte Puno Vina Znam Da Zove Me Sve Cu Da Ti Dam Magla Neko Treci Snovi Moji Jedan Razlog Vise Album 2007
1. Kasno je 2. Kiša 3. Na broju 35 4. Prijatelju 5. Maske 6. Nestani 7. Tuga je moja 8. Noćas sedim sama 9. Cvetni dani đurđevdani 10. Ne mogu da te volim 11. Život prolazi 12. Magla 13. Sve ću da ti dam 14. Zato kaži stop
......do sada svi upisani tekstovi pesama od Bonami(abecednim redom,idi na odgovarajuci naziv pesme i pojavice se):
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Idi. S vremena na vrijeme. Kada ti potonu sve ladje. Dao bih ti sve. Na tvojim rukama. edina na svijetu. Do tebe mi je stalo. Da li znas. Dao bih ti sve (Remix). Instrumental.
Samir Mujagic SMS - 2007 - Dobro dosla tugo
Dobro Dosla Tugo Ti Do Bola Kako Mi Nedostajes Za Koga Ove Suze Padaju Oci U Oci Otkad Nismo Zajedno Moja Ulica Ti I Ja Do Bola (Piano Vers.) Idi S Vremena Na Vrijeme Kada Ti Potonu Sve Ladje Jedina Na Svijetu
......do sada svi upisani tekstovi pesama od SMS(abecednim redom,idi na odgovarajuci naziv pesme i pojavice se):
1.Intro 2.Belac pevac 3.U kluubu (feat.7) 4.Sonatina za bakalar (skit) 5.Moj voz 6.Luna park (feat. Bad Copy all starz) 7.Ajd sad (feat. Tim-Juh) 8.23 9.Nmgdvrim feat. Ajz 10.O kralju 11.Jasamkao (aha-aha) 12.Skit skil 13.Navali narode (feat. Marchelo & Bvana) 14.Parizer clubbin� 15.Ko je ril ko se sprda 16.Povracam (feat. 7) 17.Najgori seljak u ekipi 18.Gde je hip-hop nesto? 19.Nezasit (feat. Eufrat & Luæa) 20.U kandzama vepra 21.Da ides u kurac 22.Pokvaren (feat. Eufrat) 23.Za sestre i bracu (outro)
Ortaci ne znaju 2007
1. wikluh sky feat. DJ raid - intro 3. wikluh sky feat. marchelo and nensi - zurke i kes 4. prave barabe 5. kao svinja svaki dan 6. ortaci ne znaju 7. sledeca stanica 8. posle kise 9. wikluh sky feat. mirza - zakopana kucka 10. s tobom bez tebe 11. nedeljno jutro 12. wikluh sky feat. ministar lingvista - one lazu vas 13. wikluh sky feat. ajs nigrutin - tako radimo 14. wikluh sky feat. DJ rahmanee - udarac 15. ovaj grad nikad ne spava 16. sta ti je brate 17. znam ja ko si ti 18. pobednik
1. Uvod 2. Cale 3. Ceda 4. Tebra 5. Funky G’z 6. Braca ce da razrade 7. O.G. 8. Heroin (Skit) 9. Pajdo koma 10. Smoket 11. Na pointu 12. Boom biddy bye bye 13. Da li mozes 14. W.C.Playaz 15. Dop MC feat. MC Riba 16. Gde god da krenem feat. 93 FU crew 17. Radio (odvod)
GrejtesTHITS
-Prva pesma - Druga pesma - Treca pesma (feat. Ajzak of Bad Copy) - Cetvrta pesma (feat.Frat, Mos-Kri) - Peta pesma (feat.Frat, Mos-Kri) - Šesta pesma - Sedma pesma - Osma pesma (feat MC Hater, Seven) - Deveta pesma (feat MC Hater) - Deseta pesma (feat. Ajzak of Bad Copy) - Jedanaesta pesma - Dvanaesta pesma (feat. Bi komplete Beschreibung... Tačno u pre podne
01. Na naslovnoj strani 02. Uno Linea 03. So fucking high 04. Kod specijalnog suda 05. Ko Kareem Abdul Jabari 06. Voodoo Bitch up 07. Cocaine 08. Pa malo fanke 09. Slatka Tajna (skit) 10. A sad malo ono feat Bvana 11. Hevi doze 12. Kadilakom 13. The Ridller 14. Sex, Gudra, Prti BG 15. Zureza na senjaku
1. Ako moram ja bez tebe 2. Bez stida 3. Do gole koze 4. Idealno ne postoji 5. Korak po korak 6. Kucka 7. Opasno 8. Stranac 9. Ti nisi sudbina 10.Tigrica
......do sada svi upisani tekstovi pesama od Bojan Jevtic(abecednim redom,idi na odgovarajuci naziv pesme i pojavice se):
01. Njena vrata 02. Piroman 03. Barbika 04. Ti si mene vezala 05. Aerdrom 06. Svako svoj trazi put 07. Da predjemo na stvar 08. Lijepa kao grijeh 2003 - Puklo srce
01. Puklo srce 02. Papreno 03. Jesen je 04. Sad si snjim 05. Bila si moj nemir 06. Vrati cu se ja 07. Igraj 08. Karta za raj 09. Dukati 10. Zivog cu ga sahraniti 11. Alkoholna injekcija 12. Ruze dajes u pelinu
2006 - Provokacija
01. Koga foliras 02. Provokacija 03. Bilo bi zabavno 04. Presuda 05. Flasa 06. Nazdravi i zapevaj 07. Ubi me ti 08. Na dan kad si rodjena 09. Yugoslavijo
Bonus tracks:
10. Puklo srce 11. Piroman
2008 01. Crna lala 02. Kosaci 03. Pomozite mi drugovi 04. Latice od ruza 05. Da li, da li je 06. Broj 23 07. Izdaja 08. Pola sata do Beograda 09. Autoput 10. Ljubav 11. Bata 12. Usne Boja vina (Bonus) 13. Ubi me ti (Bonus) 14. Provokacija (Bonus) 15. Na dan kad si rodjena (Bonus) 16. Puklo srce (Bonus) 17. Flasa (Bonus) 18. Koga foliras (Bonus)
01. Dan u nedelji 02. Jedan kao ja (duet Dzej Ramadanovski) 03. Godina po godinu 04. Nezamenljiva 05. Kako mi je znas li 06. BMW 07. Bogata 08. Na muku 09. Prek i lud
Izdavac: Grand Produkcija
2005 - Malo belo
01. Malo belo 02. 011 03. Mezimica 04. Mala 05. Maler 06. Nedelja popodne 07. Afrodizijak 08. Ako sam gresio
Izdavac: Grand Produkcija
2007 - Promo
01. Slomi me kao praznu casu 02. Dunave, brate moj
2007 - Singl
01. Mozda si srecna s' njim
......do sada svi upisani tekstovi pesama od Igor Popovic (abecednim redom idi na odgovarajuci naziv pesme i pojavice se):
01. Ove jeseni 02. Ne idi 03. Zagrli 04. Stoperka 05. Dostana 06. Ljubav 07. U niskom letu
2001 - Zelim da se promenim
01. Konobarica 02. Zelim da se promenim 03. Cutanje 04. Stranci 05. Sve ce na svoje doci 06. Sveta vodica 07. Na tebe padam 08. Po mom srcu hodaj 09. Ni na zemlji ni na nebu 10. 1200 milja (duet Tose Proeski) 2002 - Peta strana sveta
01. Peta strana sveta 02. Korak do dna 03. Ne verujem 04. Kad kazem ne 05. Sebi dovoljna 06. Vise-manje 07. Oglas 08. Lovac u zitu 09. Vruce i otrovno 10. Krila andjela 11. Nemirni koraci
2005 - Otrov u caj
01. Bumerang 02. Haljina 03. Muska potreba 04. Neka pevaju neka sviraju 05. Karmin 06. Sto za dvoje 07. Otrov u caj 08. Iza zavese 09. Pobogu 10. Ne prokljinem te ja 11. Kad pred ocima se smraci
2008 - Plavi Ram
01. Kad je bal nek je bal 02. Pomalo 03. Gde posle nas 04. Plavi ram 05. Bajka 06. Slobodna 07. Znam ja da si tu 08. Hotel 09. Profesor 10. Hormoni
......do sada svi upisani tekstovi pesama od Goca Trzan(abecednim redom,idi na odgovarajuci naziv pesme i pojavice se):