1.Ti si more 2. Mislit na sebe 3. Nigdi mira niman 4. Provaj! 5. Uzaludan trud 6. Svitlo u tebi 7. Ararita 8. Još uvik iman voje. 9. Prije sna... 10. Ti si more (remix)
Vitriol - 2006
1. Tamo di san davno tija 2. Vinča san more 3. Škojarska pisma 4. Intermezzo 5. Arti 6. Kad napuste me svi 7. Potpuno njen 8. Rič za nas 9. Epilogue 10. Daleko
......do sada svi upisani tekstovi pesama od Lvky - Dragan Lukić(abecednim redom,idi na odgovarajuci naziv pesme i pojavice se):
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
1. Intro 2000 2. Are you ready to fly 3. Sve bih uradila 4. Gde si ti 5. Body work 6. Ti dobro znas 7. Ti si taj 8. Ostani u gradu 9. Hvala za sve 10. Ovo je kraj 11. Do you wanna play 12. Reci mi ljubavi 13. Power team 14. Body work 2000 15. Move on it 16. Show time 17. God od house 18. Body work-mama co co
......do sada svi upisani tekstovi pesama od W-Ice (abecednim redom,idi na odgovarajuci naziv pesme i pojavice se):
# A B C D E F G H Hvala ti za sve I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
« Poslednja izmena: 30. Jan 2008, 09:05:22 od CharmedS »
Daj ucini mili boze Djido Ja cu u kafani lumpovati Kako sutra da te zovem Od kada nema te Osvetnica Sine moj Sudjeno nam bilo nije
Ljilja Bela - 2004
01 - Parfem 02 - Moj Kraj 03 - Sunce S Neba 04 - Los Muskarac 05 - Varas Me Varas 06 - Blagoslov 07 - Nicija Do Zore 08 - Tesko Je Bez Tebe 09 - Zena Koja Pati
......do sada svi upisani tekstovi pesama od Ljilja Bela(abecednim redom,idi na odgovarajuci naziv pesme i pojavice se):
Casa od kristala Djeliti noćii dane Dobar dan, Tugo Jedina žena Leila Lola Vrati se Zivot si mi dala ti
1984 Hasanaginica
Omer Livnjak - 01 - Hasanaginica. Omer Livnjak - 02 - Kunem ti se. Omer Livnjak - 03 - Ako te neko pita za mene. Omer Livnjak - 04 - Crnooka ljepotice. Omer Livnjak - 05 - Milena. Omer Livnjak - 06 - Zar ti nisam vise drag. Omer Livnjak - 07 - Ne zelim rastanak Omer Livnjak - 08 - Nisi htjela da te ljubim.
1988 - Hej, hej, malena
Omer Livnjak - 01 - Hej, hej, malena. Omer Livnjak - 02 - Napicu se ove noci Omer Livnjak - 03 - Ti si moja najbolji drug. Omer Livnjak - 04 - Samo ona i vozovi tuge. Omer Livnjak - 05 - Oko moje zeleno. Omer Livnjak - 06 - Naspi mi jos jednu. Omer Livnjak - 07 - Idi, idi, pusti me na miru. Omer Livnjak - 08 - Tudja zena.
2003 - Mrak pred ocima
Omer Livnjak - 01 - U suzu te ljubim. Omer Livnjak - 02 - Docice neko. Omer Livnjak - 03 - Ja ti nikad necu nanijeti zlo. Omer Livnjak - 04 - Ciganka. Omer Livnjak - 05 - Ukrast cu je majko. Omer Livnjak - 06 - Malo varam ja malo varas ti. Omer Livnjak - 07 - Mrak pred ocima. Omer Livnjak - 08 - Ja ti bolujem. Sjetices se
Omer Livnjak - Boze daj nam srece. Omer Livnjak - Hej mala. Omer Livnjak - Jasmina. Omer Livnjak - Napisi mi pismo sine Omer Livnjak - Pjesma majci Omer Livnjak - Poleti golube. Omer Livnjak - Prva ljubav. Omer Livnjak - Sjetices se. Omer Livnjak - U Bosni je pjesma vjecna. Omer Livnjak - Zaljubih se.
......do sada svi upisani tekstovi pesama od Omer Livnja(abecednim redom,idi na odgovarajuci naziv pesme i pojavice se):
# A Amela B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
« Poslednja izmena: 30. Jan 2008, 09:41:50 od CharmedS »
Nemirno je srce moje Selma Hej samoco saputnice Volim te Bosanac sam Prosula bi mi vino Nista nemam osim tebe Oci zelene
1999
Balada o nama Cetir puta zenicu se Cura urnebes Da mi nisi draga Dolazim ti mala Nemam nista osim tebe Nemirno je srce moje Nemoj da me zoves Oci zelene Pijanac Robovi kafane Sam u tudjini Selma Ucini nesto Zasto suzo
2001
Karavani Kise jesenje Kladim se u zivot Lose vino Ludilo Plavi safir Podji samnom do juga Svatovi Zbogom mladosti Zivot je jedan
2003 Ostrvo tuge
Erma ermina Hanka bosanka Hej sviraci Ja tebi ti meni Ne lazi Omer beze Omer i fedja Ostrvo tuge Zbogom zeno
......do sada svi upisani tekstovi pesama od Omer Dizdarevic(abecednim redom,idi na odgovarajuci naziv pesme i pojavice se):
01. Zene lavice 02. Ti si meni ko sudbina 03. Bog mi je svedok 04. Hemija 05. Slika u novcaniku 06. Cekam i cutim 07. Rodjendan 08. Laze on, laze on 09. Pun je mesec 10. Drugi grad 2005 - Ljubavna terapija
01. Ljubavna terapija 02. A mogao bi da me imas 03. Prijatelju stari 04. Opasno, muski, bezobrazno 05. Zamena 06. Jos 07. Plava ali pametna 08. Odlazim
2007 - Brushalter
01. Brushalter 02. Kavaljer 03. Plava 04. Setaj nju 05. Pa neka boli 06. Nosi se 07. Ispricana prica 08. Do ludila 09. Mamin sine
Grand Festival - 2008
Robija
......do sada svi upisani tekstovi pesama od Olja Karleusa(abecednim redom,idi na odgovarajuci naziv pesme i pojavice se):