Zlatko Pejaković - Priroda Zlatko Pejaković - Jabuka Zlatko Pejaković - Kako da pomerim zid Zlatko Pejaković - Priča o žutom kišnom mantilu Zlatko Pejaković - Etida Zlatko Pejaković - Dnevnik laura Zlatko Pejaković - Ako smeš Zlatko Pejaković - Čovek koji moli Zlatko Pejaković - 1977 - Zlatko Pejaković
Zlatko Pejaković - Ćao i piši mi Zlatko Pejaković - Neću to proleće Zlatko Pejaković - Čerge Zlatko Pejaković - Zlatko Pejaković - Vraćam se ljubavi Zlatko Pejaković - Uspomene Zlatko Pejaković - Ove noći jedna žena Zlatko Pejaković - Smej se, smej Zlatko Pejaković - To su dani Tebi ljubavi - 1978 - Zlatko Pejaković
Zlatko Pejaković - Prolilo se sve, rasula se ljubav Zlatko Pejaković - Ne treba mi takva ljubav Zlatko Pejaković - Zadnja momačka noć Zlatko Pejaković - Jednom kad budem... Zlatko Pejaković - Tebi ljubavi Zlatko Pejaković - Neka ćute violine Zlatko Pejaković - Sve drage ljubavi Zlatko Pejaković - Ljubi me noćas Dilema - 1979 - Zlatko Pejaković
Zlatko Pejaković - Vratila se jedna žena Zlatko Pejaković - Nemoj, nemoj plakati Zlatko Pejaković - Tužan početak i kraj Zlatko Pejaković - Ja i kišna noć Zlatko Pejaković - Oboje smo krivi Zlatko Pejaković - Dilema Zlatko Pejaković - Twist Zlatko Pejaković - Jedna ljubav ponovo se budi Zlatko Pejaković - Sve je moglo drukčije da bude Ti nisi ta - 1980 - Zlatko Pejaković
Zlatko Pejaković - Ti nisi ta Zlatko Pejaković - Ti si moja strana svijeta Zlatko Pejaković - Ako srcem znaš da voliš Zlatko Pejaković - Stani Zlatko Pejaković - Pjesma je da se pjeva Zlatko Pejaković - Tvoje oči Zlatko Pejaković - Samo jednom Zlatko Pejaković - Nije važno Zlatko Pejaković - Ljetu je mome kraj Trn - 1981 - Zlatko Pejaković
Zlatko Pejaković - Meni je dosta priče i pića Zlatko Pejaković - Ne srdi se Zlatko Pejaković - Kuda ideš svete moj Zlatko Pejaković - Jedna žena Zlatko Pejaković - Ko zna Zlatko Pejaković - Bez veze Zlatko Pejaković - Slika Zlatko Pejaković - Divlje jagode Zlatko Pejaković - I bit će žena Zlatko Pejaković - Komad za glas, klavir i gitaru Smiri se srce - 1982 - Zlatko Pejaković
Zlatko Pejaković -Zaboravi Espanju Zlatko Pejaković -Daleko od očiju, daleko od srca Zlatko Pejaković -Tko si ti Zlatko Pejaković -Oktobarske magle Zlatko Pejaković -Vrati se Zlatko Pejaković -Smiri se srce Zlatko Pejaković -Mirjana Zlatko Pejaković -Spusti glavu na moje rame Zlatko Pejaković -Ljubav je dah Zlatko Pejaković -Užasno sam sam (Irena) Sve je u redu - 1983 - Zlatko Pejaković
Zlatko Pejaković -Oj, živote moj Zlatko Pejaković -Malena Zlatko Pejaković -Ne kuni se Zlatko Pejaković -Zbogom reci Zlatko Pejaković -Plesači na žici Zlatko Pejaković -Sanjaj me Zlatko Pejaković -Kradljivci sreće Zlatko Pejaković -Samo pjesma Zlatko Pejaković -Sve je u redu Kad prođe sve - 1990 - Zlatko Pejaković
Zlatko Pejaković -Što je nebu dan Zlatko Pejaković -Rodi mi, zemljo Zlatko Pejaković -Govore mi, govore Zlatko Pejaković -Ti si moja sudbina Zlatko Pejaković -Došli smo do kraja Zlatko Pejaković -Kad prođe sve Zlatko Pejaković -Čerge Zlatko Pejaković -Kroz život putujem Zlatko Pejaković -Ti i ja, jedna smo sudbina Zlatko Pejaković -Kad sve zazeleni Tamburicu ja, mandolinu ti - 1993 - Zlatko Pejaković
Zlatko Pejaković -Za fajront Zlatko Pejaković -Jedva čekam da mi život prođe Zlatko Pejaković -Tamburica i mandolina Zlatko Pejaković -Predite prelje Zlatko Pejaković -Bećarac Zlatko Pejaković -Čerge Zlatko Pejaković -Svirci moji Zlatko Pejaković -Eržika Zlatko Pejaković -Bila svadba Zlatko Pejaković -Dajte meni sedam konja Zlatko Pejaković -Pored naše stare Drave Zlatko Pejaković -Hej crnino Zlatko Pejaković '93 - 1993 - Zlatko Pejaković
Zlatko Pejaković -Nesretnik sam od rođenja Zlatko Pejaković -Nisam te zaboravio Zlatko Pejaković -Ako odem prijatelji Zlatko Pejaković -Što si mi to učinila Zlatko Pejaković -Sanjaj Zlatko Pejaković -Svirajte mi, pjesmu njenu Zlatko Pejaković -Živio bih kao kralj Zlatko Pejaković -Veselite se, al' ostavite mene Zlatko Pejaković -Nećemo doma Zlatko Pejaković -Ne idi od mene Zlatko Pejaković -Kad te napuste svi Zlatko Pejaković -Kad prođe sve Zlatko Pejaković -Odgovori, odgovori Zlatko Pejaković -Odavde do vječnosti Zlatko Pejaković '94 - 1994 - Zlatko Pejaković
Zlatko Pejaković -Rijeke tiho teku Zlatko Pejaković -150 godina Zlatko Pejaković -Kćeri moja Zlatko Pejaković -Tamburica i mandolina Zlatko Pejaković -Krv si mi popila Zlatko Pejaković -Dobri poznanici Zlatko Pejaković -Kada čuješ za mene Zlatko Pejaković -Palo mi je na pamet Zlatko Pejaković -Umro bi' noćas za nju Zlatko Pejaković -Naša zabava U se, na se... zna se - 1995 - Zlatko Pejaković
Zlatko Pejaković -Sa svima sam se posvađao Zlatko Pejaković -U se, na se... Zlatko Pejaković -Pijem ja Zadnja momačka noć Zlatko Pejaković -Sve su seke k'o jabuke Zlatko Pejaković -Bog mi je svjedok Zlatko Pejaković -Ove noći jedna žena Zlatko Pejaković -Kreni kišo Zlatko Pejaković -Obriši te suze, mama Zlatko Pejaković -Blago tebi, teško meni Večeras će zvoniti zvona (čestit Božić) - 1995 - Zlatko Pejaković
Zlatko Pejaković -Anđeli dobri pjevaju Zlatko Pejaković -Sretan Božić, Božić naš Zlatko Pejaković -Evo, ponoć tek što nije Zlatko Pejaković -Mama, tužan je Božić bez tebe Zlatko Pejaković -Večeras će zvoniti zvona Zlatko Pejaković -Sarajevo Zlatko Pejaković -Božić je, pjevajte Zlatko Pejaković -Tako Isus zboraše Sve najbolje - 1996 - Zlatko Pejaković
Zlatko Pejaković -Nemoj Dunave Zlatko Pejaković -Ne diraj u stare rane Zlatko Pejaković -Ako odem prijatelji Zlatko Pejaković -Ove noći jedna žena Zlatko Pejaković -Plavo pismo Zlatko Pejaković -Za šaku ljubavi (što je bol) Zlatko Pejaković -Kroz život putujem Zlatko Pejaković -Nesretnik sam od rođenja Zlatko Pejaković -Veselite se, al' ostavite mene Zlatko Pejaković -Zaboravi Espanju Zlatko Pejaković -Tamo gdje grožđe zri Zlatko Pejaković -Čerge Zlatko Pejaković -Ne kuni se Zlatko Pejaković -Smiri se srce Zlatko Pejaković -Bože čuvaj tu ženu Zlatko Pejaković -Kad te napuste svi Zlatko Pejaković -Odgovori, odgovori Zlatko Pejaković -Kad prođe sve Zlatko Pejaković -Govore mi, govore Zlatko Pejaković -Zbogom reci Uspomene - 1996 - Zlatko Pejaković
Zlatko Pejaković -Etida Zlatko Pejaković -Ove noći jedna žena Zlatko Pejaković -Ljetu je mome kraj Zlatko Pejaković -Kad te napuste svi Zlatko Pejaković -Uspomene Zlatko Pejaković -Cvita Zlatko Pejaković -Nesretnik sam od rođenja Zlatko Pejaković -Kad jednom zaželiš Zlatko Pejaković -Malena Zlatko Pejaković -Zaboravi sve Zlatko Pejaković -Lagala je... Zlatko Pejaković -Ćao i piši mi Zlatko Pejaković -Kad prođe sve Zlatko Pejaković -Tamburica i mandolina Zlatko Pejaković -Nisam te zaboravio Zlatko Pejaković -dgovori, odgovori Zlatko Pejaković -Ako odem prijatelji Zlatko Pejaković -150 godina Zlatko Pejaković -Čerge Zlatko Pejaković -Nemoj Dunave Ni na nebu ni na zemlji - 1997 - Zlatko Pejaković
Zlatko Pejaković -Žao mi je Zlatko Pejaković -Neću Zlatko Pejaković -Što sam ti bio ja Zlatko Pejaković -Što sad imam ja od toga Zlatko Pejaković -Opraštam ti Zlatko Pejaković -Sanjaš da te nitko ne voli Zlatko Pejaković -Kao da me nema Zlatko Pejaković -Tko si ti Zlatko Pejaković -Baksuz Zlatko Pejaković -Misli svatko da je meni lako Zlatko Pejaković -Još te volim Koncert Dom Sportova, Zagreb '98 - 1998 - Zlatko Pejaković
Zlatko Pejaković -Tko je kriv (live) Zlatko Pejaković -Neću (live) Zlatko Pejaković -Ne idi od mene (live) Zlatko Pejaković -Svirajte mi, pjesmu njenu (live) Zlatko Pejaković -Krv si mi popila (live) Ano, Anice (live) Zlatko Pejaković -Odgovori, odgovori (live) Zlatko Pejaković -Ako odem prijatelji (live) Zlatko Pejaković -150 godina (live) Zlatko Pejaković -Pijem ja (live) Zlatko Pejaković -Sve su seke k'o jabuke (live) Zlatko Pejaković -Kad prođe sve (live) Zlatko Pejaković -Kad te napuste svi (live) Zlatko Pejaković -ijeke tiho teku (live) Zlatko Pejaković -Govore mi, govore (live) Zlatko Pejaković -Tko si ti (live) Zlatko Pejaković -Što si mi to učinila (live) Zlatko Pejaković -Nećemo doma (live) Zlatko Pejaković -Živio bih kao kralj (live) Zlatko Pejaković -Misli svatko da je meni lako (live) Zlatko 2000 - 2000 - Zlatko Pejaković
Zlatko Pejaković -Ma, nije moguće Zlatko Pejaković -Tebi Zlatko Pejaković -Što ćeš kući Zlatko Pejaković -Ne plači dušo Zlatko Pejaković -Moja majka, moja Zlatko Pejaković -Da te vidim Ano Zlatko Pejaković -Guram, guram Zlatko Pejaković -Dajte vina Zlatko Pejaković -Nemam stranku, nemam partiju Zlatko Pejaković -Čerge Pijem da je zaboravim - 2001 - Zlatko Pejaković
Zlatko Pejaković -Borim se borim (bolna ti ležim) Zlatko Pejaković -Ne dolazi u moj san Zlatko Pejaković -Rujno vino (ti si me čekala) Zlatko Pejaković -Pijem da je zaboravim Zlatko Pejaković -Odlazi, odlazi Zlatko Pejaković -Zelene oči Zlatko Pejaković -Ostarit' ću Zlatko Pejaković -E, kad bi znala Zlatko Pejaković -Ne plači dušo Zlatko Pejaković -Otrova, otrova Zlatko Pejaković -Bolje mi je Zlatko Pejaković -Čerge Bezobrazno zelene - 2002 - Zlatko Pejaković
Zlatko Pejaković -Dajte neku lošu Zlatko Pejaković -Pola vino, pola voda Zlatko Pejaković -Zlatne strune Zlatko Pejaković -Sve je moje tvoje Zlatko Pejaković -Nedjelja Zlatko Pejaković -Bezobrazno zelene Zlatko Pejaković -Prva ljubav Kafu mi draga ispeci Zlatko Pejaković -U ranu zoru Zlatko Pejaković -Po lojtrici gor i dol U ranu zoru - 2003 - Zlatko Pejaković
Zlatko Pejaković -U ranu zoru Zlatko Pejaković -Govore mi, govore Zlatko Pejaković -Tonči Huljić – Marina Tucaković – ... Zlatko Pejaković -Zelene očiKafu mi draga ispeci Zlatko Pejaković -Zlatne strune Zlatko Pejaković -Što sad imam ja od toga Zlatko Pejaković -Rujno vino (ti si me čekala) Zlatko Pejaković -Odgovori, odgovori Zlatko Pejaković -Obriši te suze, mama Zlatko Pejaković -Prijatelji, znanci Zlatko Pejaković -Tebi Zlatko Pejaković -Što ćeš kući Zlatko Pejaković -Otrova, otrova Zlatko Pejaković -Po lojtrici gor i dol Zlatko 2004 - 2004 - Zlatko Pejaković
Zlatko Pejaković -Ja sam svoje grijehe platio Zlatko Pejaković -Hoću Zlatko Pejaković -edan dan u životu da mi je Zlatko Pejaković -Oteto, prokleto Zlatko Pejaković -Čekaj Zlatko Pejaković -Nisam pijan kunem ti se Reci što da učinim Zlatko Pejaković -Udala se Zlatko Pejaković -Kao lani Zlatko Pejaković -Ti znaš tko sam ja Ala je divan taj podravski kraj - 2006 - Zlatko Pejaković
Zlatko Pejaković -Alaj je divan taj podravski kraj Zlatko Pejaković -Cvala mi ruža rumena Zlatko Pejaković -Ja sam junak iz doline Zlatko Pejaković -Na malenom brijegu Zlatko Pejaković -Podravino moja mila Zlatko Pejaković -Potočić maleni Zlatko Pejaković -U ravnoj podravini Zlatko Pejaković -Podravska zvona Zlatko Pejaković -Es tike tike Zlatko Pejaković -Maro, Maro Pjevat će Slavonija - 2006 - Zlatko Pejaković
Zlatko Pejaković -Lipo ti je rano uraniti Zlatko Pejaković -Škripi đeram Zlatko Pejaković -Tekla voda Karašica Zlatko Pejaković -Našim šorom jagodo Zlatko Pejaković -Na livadi pala kiša rosulja Zlatko Pejaković -Gori lampa na srid Vinkovaca Zlatko Pejaković -Djevojka Mara tri vijenca plela Zlatko Pejaković -Oj o moja Zlatko Pejaković -Bećarac Zlatko Pejaković -Pjevat će Slavonija Ličanin sam, govor me odaje - 2007 - Zlatko Pejaković
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
01. Vagabund 02. Lose vino 03. Ostanimo prijatelji 04. A sad sam ja na redu 05. Ljubav je ljubav 06. Zvao sam je Emili 07. Ti si svjetlo, ja sam tama 08. Zivot je lijep, Helen Marie 09. Poslije raskosi i sjaja 10. Igras se vatrom "Ako priđeš bliže" (1978)
1. Pjevam danju, pjevam nocu 2. Produzi dalje 3. Jedna zima sa Kristinom 4. Igra 5. Zagrli me 6. Glavo luda 7. Nevjerna zena 8. Jedina 9. Ljubomora 10. Juce jos "Zbog tebe" (1980)
01. Pisacu joj pisma duga 02. Zbog tebe 03. Smijem se bez smisla 04. Bar jedan ples 05. Odvescu te 06. Pusti, pusti modu 07. Pjevacu za svoju dusu, zivjecu za prave stvari 08. Prava stvar 09. Srce je cudna zvijerka 10. Pjesmo moja 11. Stari moj
"Malo pojačaj radio" (1982)
01. Madjarica 02. Sjedni mi u krilo 03. Zbogom Ivana 04. Adam i Eva 05. Rodjendanska pjesma 06. Malo pojacaj radio 07. Sto si prepotentna 08. Nove lakovane cipelice 09. Oktobar je, pocinje sezona kisa 10. Kazes da ti nekad izgledam k'o Dunav "Šta mi radiš" (1983)
01. Cherie, Cherie 02. Afrika 03. Stanica Podlugovi 04. Crne carape 05. Konacno sam 06. Sta mi radis 07. Daj mi to 08. Tvoje oci 09. Pobjegnimo koji dan na more 10. Brodolomci 11. Dovidjenja
"Ti si mi u krvi" (1984)
01. Ruska 02. Ustani, sestro 03. Ti mozes sve, al' jedno ne 04. Cura iz Zenice 05. Ti si mi u krvi 06. Vala, vrijeme je 07. Juznjaci 08. Pamti me po dobru 09. Osvojio bi sve 10. Sto cigana
"Zdravko Čolić" (1988)
01. Rodi me majko sretnog 02. Ne kunite, ne krivite 03. Samo ona zna 04. Da mi nije ove moje tuge 05. Hej suzo (Hej cigany) 06. Oj djevojko selen, velen 07. Ko te ljubi kad nisam tu 08. Hvala ti nebo 09. Jastreb 10. Ne daj se, mladosti
"Da ti kažem šta mi je" (1990)
01. Cija je ono zvijezda 02. Maslinasto zelena 03. E draga, draga 04. Rijeka suza i na njoj ladja 05. Spavaju li oci nebeske 06. Caje Sukarije 07. Mastilo i voda 08. Negdje na dnu srca 09. Da ti kazem sta mi je
"Kad bi moja bila" (1997)
01. Kad bi moja bila 02. Ajde, ajde Jasmina 03. Trinest dana 04. Cini ti se grmi 05. Melanholija 06. Jako, jako slabo srce zavodis 07. Samo kad mi kazes ljubav 08. I sta tebe briga sta ja radim 09. Tabakera 10. Majsko sunce
"Okano" (2000)
01. Okano 02. Mjerkam te, mjerkam 03. 'Ajde, idi 04. U boji vina 05. Hotel Balkan 06. Noc mi te duguje 07. Stavi prst na celo 08. Idem da odmorim 09. Krasiva 10. Na adresi ti pise 11. Kuba 12. Sta radis tu "Čarolija" (2003)
01. Biti il' ne biti 02. Zaboravljas, zar ne? 03. Ao nono bijela 04. Moja draga 05. Mnogo hvala 06. Niciji i svaciji 07. Ako jednom budes sama 08. Bila si bolja 09. Zlocin i kazna 10. Na ovaj dan 11. Pjevaj, pjevaj na kletoj gitari "Zavičaj" (2006)
01. Mangupska 02. Hajmo negdje nasamo 03. Zavicaj 04. Bembasa 05. Svadbarskim sokakom 06. Rakija 07. Sto puta 08. Vrijeme
......do sada svi upisani tekstovi pesama od Zdravko Čolić(abecednim redom,idi na odgovarajuci naziv pesme i pojavice se):
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
01. Bilo je lepo 02. Ciri biri bela marice 03. Drugima cvetaju ruze 04. Gladan sam te 05. Ljubim ti okice zelene 06. Napred nasi 07. Oda kad si otisla 08. Podigni ruke 09. Prelila se casa moja 10. Puce grom u srcu mom 11. Sedam godina 12. Verovala si 13. Zasvriaj druze 1995 - Sudbina
01. Ime ti je sudbina 02. Slutim 03. Zasto si me dala 04. cuvaj me od zaborava 05. Sipajte mi jos jedan viski 06. Lagala si me 07. Minut cu ovi brzi 08. Boze cuvaj tu zenu 1996 - Secanje na ljubav
01. Boze cuavj tu zenu 02. Da me nije 03. Dobar dan tugo 04. Grlica 05. Ime ti je sudbina 06. Oprosti izvini 07. Sencanje na ljubav 08. Sipajte mi jos jedan viski 09. Slutim 10. Sunce nikad ne videla ti 1997 - Zveket srca
01. Dame biraju 02. Grade 03. Imas me u saci 04. Kafanska pevacica 05. Lovac na potezu 06. Milion hrizantema 07. To tvoje godiste 08. Zora kao zorana 09. Zveket srca 1998 - Sve je moje tvoje
01. Nema vise nicega 02. Andjele moj 03. Nemam ja toliko kofera 04. Plakao sam kao zena 05. Crna vrana 06. Sve je moje tvoje 07. Sta se peva u kafani 08. Ja se povlacim 09. Spopala me jedna zena 10. Jednom kad nam dodju sede 11. Godine, godine... 2001 - Sentimentalan covek
01. Ne trebam ti vise ja 02. Zivim u blizni 03. Mogu jos da poludim 04. Bezobrazno zeleno 05. Sentimetalan covek 06. Prava ljubav godine ne broji 07. Predji preko svega 08. Dajte jednu losu 09. Detelina s cetri lista 10. Ko si ti da govoris o ljubavi 11. Sve je surovo 12. Ako odes 13. Mirno spavaj moj pevacu 2004 - Pokazi mi sta znas
01. Stari lav 02. Ti i tvoja haljina 03. Golubice 04. Pokazi mi sta znas 05. Ja te volim vise (9000 metara) 06. Nema nista od nas 07. Ljubavnik 08. Ko da zenu nikad nisam video 09. Gde se palim, tu se gasim 10. U vezi s tobom 11. Udala se moja crna draga 12. Zivota mi 13. Podji sama 2006 - Lice ljubavi
01. Mesec u vodi 02. Ne spominji ljubav 03. Posle duge veze 04. Moja si moja 05. Trebace ti 06. Sve si mi naplatila 07. Lice ljubavi 08. Ne daj da te rade 09. Ovo malo duse 10. Ohladi 11. Od ponedeljka do ponedeljka 12. Nakon toliko godina The platinum collection
1. Stani mi na crtu 2. Posle duge veze 3. Bezobrazno zelene 4. Mogu još da poludim 5. Mesec u vodi 6. Stari lav 7. Sve je surovo 8. Sve je moje tvoje 9. Pređi preko svega 10. Golubice 11. Prva ljubav godine ne broji 12. Nemam ja toliko kofera 13. Moja si moja 14. Pokaži mi šta znaš 15. Ja te volim više (9000) rmx 16. Dajte jednu lošu 17. Živim u blizini 18. Ljubavnik 19. Ne spominji ljubav Singles
Ja kunem se u ljubav Zivi bili pa videli Ne zalim
......do sada svi upisani tekstovi pesama od Zeljko Samardzic(abecednim redom,idi na odgovarajuci naziv pesme i pojavice se):
Januar Atina Ptica skitnica Uvek ima jedan jos Ako ikad ostarim Hocu da te gledam Vatra Moj klub Srecan mi ne dolazi Devojka od cokolade 2006
1. Devojka od cokolade 2. Verna do kolena 3. Dum jedan konjak 4. Ipak se okreće 5. Ljubiti se znamo 6. Romale, Romali 7. Plakaćete zamnom oboje 8. Klovn 9. Ko mi to poruke šalje 10. Solo ti, solo ja
2008 - Singl
01. Sizofrenija (duet Aca Lukas) 02. Extaza
......do sada svi upisani tekstovi pesama od Ana Nikolic(abecednim redom,idi na odgovarajuci naziv pesme i pojavice se):
01. Grad 02. Sunčan dan 03. Duh 04. Život je lep 05. Javi se 06. Točkovi 07. Sama 08. Ni veru ni ljubav 09. Prizori boje prošlosti 10. Zadnji sjaj 11. Molila sam anđele (unplugged) 12. Grad (Goran geto mix) 13. Molila sam anđele
Ana Stanić - 2000 - Vidim te kad
01. Intro 02. Taj koji zna 03. Nepokret 04. Tamno nebo 05. Brodovi 06. Skrivanje 07. O sreći 08. Svetionik 09. Vidim te kad... 10. Neon 11. Jutro posle 12. Obale sna 13. Staze do tebe 14. Vidim te kad... (Remix)
Ana Stanić - 2002 - Tri
01. Ako živiš za mene 02. Prijateljska 03. Stranac 04. Samba 05. Sat 06. Plima i oseka 07. Autoput 08. 20, 30 godina 09. I kada si sam 10. Priča ova ulica 11. 20, 30 godina (guitar mix) 12. Sat (remix) 13. 20, 30 godina (remix) 14. Priča ova ulica (remix)
Ana Stanić - 2004 - U ogledalu
01. Veliko A 02. Trag ljubomore 03. Preživeću 04. Pogrešan 05. Srce me laže 06. Fališ mi sve vreme 07. Reč za utehu 08. Obična ljubav 09. Nađi me 10. Tu nema reči
......do sada svi upisani tekstovi pesama od Ana Stanic(abecednim redom,idi na odgovarajuci naziv pesme i pojavice se):
01-Dva prstena, dva svedoka 02-Kako juče tako danas
1979
01-Gde smo pogrešili 02-Da li se mi od nekud znamo
1980
01-Rastajem se sa voljenom ženom 02-Dobio sam njeno pismo
1981
01-A zašto je nema 02-Volela si karanfile bele
1980 i neka ?
01-Jedna priča o nama 02-Kud me vodiš živote jedin Angel Dimov-1981-Voljena, ne piši mi više
01-Sine, sine moj 02-Voljena, ne piši mi više 03-Gde li si draga 04-Ponekad plakati treba 05-Volela si karanfile bele 06-Dve blistave suze 07-A zašto je nema 08-Tebe nema, tebe nema
Angel Dimov-1983-Jedna priča o nama
01-Jedna priča o nama 02-Volim društvo, što da ne 03-Tvoj crveni šal 04-Dao sam ti sve što sam imao 05-Kud me vodiš živote jedini 06-Dođi s prvim snegom 07-Jedna kuća još za nama žali 08-Dao bi ti celo selo
Angel Dimov-1985-Ne dam je, druže
01-Ne dam je druže 02-Ne treba joj kazna veća 03-Sve se topi na usnama 04-Takva je sudbina 05-Oko moje 06-Neka priče, neka kruže 07-Aleksandra 08-Srećo moja
Angel Dimov-1988-Što mi slomi srce
01-Čovek iz života 02-Dolazim ti, majko 03-Dok sam te voleo ludo 04-Ne pružaj mi ruku na rastanku 05-Nikad, nikad 06-Što mi slomi srce 07-Na koga si tako lepa 08-Prazna ruka 09-Mi smo jedno za drugo 10-Legenda
Jas sum Makedonec - 1991.
- Majko Makedonijo - Preko vodite - Si zaljubiv edno mome - Zenite sega ne se zeni - Jas sum Makedonec - Cvetana - Jas se zenam - Mnogu te sakam
Hitovi
1. Jedna prica o nama 2. Volim drustvo 3. sto da ne 4. Tvoj crveni sal 5. Dao sam ti sve sto sam imao 6. Kud me vodis zivote jedini 7. Dodji s prvim snegom 8. Jedna kuca jos za nama zali 9. Dao bih ti celo selo 10. Sine 11. sine moj 12. Voljena 13. ne pisi mi vise 14. Gde li si draga 15. Ponekad plakati treba 16. Volela si karanfile bele 17. Dve blistave suze 18. A zasto je nema 19. Tebe nema 20. tebe nema
......do sada svi upisani tekstovi pesama od Angel Dimov(abecednim redom,idi na odgovarajuci naziv pesme i pojavice se):
01. Na lancicu ime tvoje 02. Saputanja luda 03. Oj livado, livadice 04. Mlade godine mogu sve 05. Nesanico moja 06. Place mi se 07. Ocarana devojcica 08. Jeste, jeste veselje 1993 - Devojacki snovi
01. Da se zaljubimo rano mi 02. Mama kaze da, tata kaze ne 03. Devojacki snovi 04. Nauci me 05. Hvala Bogu 06. Pobedice ljubav 07. Ne dam te nikom 08. Nece ruza da mirise 09. Ostani, ostani 10. Vozovi 11. Jedna ljubav, jedna greska 1994 - Korak napred
01. Korak napred 02. Nema frke 03. Savladaj tugu 04. Tebi ide kako treba 05. Volela sam tebe tajno 06. Djacki spomenar 07. Progovori tiha noci 08. Drugarice moja 09. Tako je rekao Bog 10. Nisam sreca tvoja 1995 - Molitva
01. Molitva 02. Brate moj 03. Deset dana nisam milovana 04. Hajde da se pomirimo 05. Imacu te ja 06. Nenade, Nenade 07. Rastajemo se 08. Snovi Boziji, prestanite 1997 - Ludilo
01. Moje malo ludilo 02. Cao, cao ljubavi 03. Strela ljubavi 04. Ja sam ta 05. Nemirna devojka 06. Mala pijanica 07. Otela mi momka 08. Dodje vreme 09. Svadba ce da bude 10. Provincijalka 1998 - Carobnjak
01. Carobnjak 02. Reci mi i idi 03. Bilo cija 04. Devojcica 05. Ima ljudi 06. Svi su protiv mene 07. Ja cu tebe naci 08. Bas za tebe rodjena 09. Sto si od mene dalje 10. Od vatre do vatre 1999 - Miljenica
01. Milane 02. Sta je tebi, sta ti je 03. Jedan dan bi sa mnom ti 04. Imacu te ja 05. Gde si noci ove 06. Miljenica 07. Sta mi vrede saveti 08. Rodjeni me izdali 09. Tudje nije sladje 10. Mali andjeo 2000 - Uzmi me
01. Uzmi me za ruke 02. Javi mi sreco gde si 03. Heroji ne postoje 04. Varalica 05. Samo ti 06. Tebi dajem sve 07. Ne mogu bez tebe 08. Nisam ti sudjena 09. Udacu se oce ja 2001 - Pustam te
01. Pustam te 02. Ovo mora da se zalije 03. Drugarice 04. Ma ima dana 05. Ma ja je znam 06. Gresko moja 07. Bivsa 08. Zilet 2003 - Pile moje
01. Pile moje 02. Ja te volim, ona ima 03. Svanulo mi 04. Sto nisam musko 05. Laskaju ti, tepaju ti 06. Reci mi, molim te 07. Cetri oka 08. Oprosti mu boze 09. Lomim se 10. Ako tebe neko upita 11. Covek preko puta 12. Puska 2004 - Divlji vetar
01. Divlji vetar 02. Sacuvaj mi mesto 03. Carobnjak 04. Reci mi i idi 05. Bilo cija 06. Pile moje 07. Devojcica 08. Svanulo mi 09. Ja te volim ona ima 10. Sto nisam musko 11. Moje malo ludilo 12. Cao, cao ljubavi 13. Strela ljubavi 14. Ja sam ta 2005 - Sad il’ nikad
01. Sad il' nikad 02. Ko da bese juce 03. Kao nekad 04. Tri puta sam te proklela 05. Ucim da zaboravljam 06. Dva na jednoga 07. Ljubi me 08. Mai 09. Saj, laj, laj 10. Lazi me 2007 - Depresija
01. Ne ljubi me 02. Depresija 03. Moja sreca ne traje 04. Cokolada 05. Kazna 06. Nemam nista protiv nje 07. Volim te ja 08. Led 09. Gde si 10. Robinja 11. Jos te volim
......do sada svi upisani tekstovi pesama od Anica Milenkovic(abecednim redom,idi na odgovarajuci naziv pesme i pojavice se):
-Lijepe zene prolaze kroz grad/Poziv na ples/Suzy F. (Jugoton 1980)
AZRA 1980
A strana
1. Lijepe žene prolaze kroz grad (Branimir Štulić) 2. Suzy F. (Branimir Štulić)
B strana
1. Poziv na ples (Branimir Štulić)
-Djoni budi dobar/Tesko vrijema (Jugoton 1982 koncertni) -E pa sto/Sloboda/Gluperde lutaju daleko (Jugoton 1982)
01.E pa sto 02.Sloboda 03.Gluperde lutaju daleko -Nemir i strast/Do vidjenja na vaskom drumu (Jugoton 1983)
-Azra (Jugoton 1980)
a01. Jablan a02. Uradi nesto a03. Tesko vrijeme a04. Tople usne zene a05. Vrijeme odluke a06. Gracija
b01. Krvava Meri b02. Marina b03. Ne mogu pomoci nikome od nas b04. Iggy Pop b05. Zena drugog sistema b06. Obrati paznju na posljednju stvar -Suncana strana ulice (Jugoton 1981 dupli)
-Ravno do dna (Jugoton 1982 trostruki koncertni)
CD1
01. Uradi Nesto 3:19 02. Poziv Na Ples 2:20 03. Tople Usne Zene 2:46 04. Iggy Pop 3:31 05. Bankrot Mama 1:30 06. A Sta Da Radim 2:37 07. Lijepe Zene Prolaze Kroz Grad 2:20 08. Plavo - Smedje 2:07 09. Reket Roll Iz SUme Striborove 2:42 10. Vrijeme Odluke 2:54 11. Nemoj Po Glavi D. P. 1:16 12. Vrata Podzemnih Voda 3:17 13. Pit... I To Je Amerika 2:42 14. Grad Bez Ljubavi 1:11 15. Svjetska Lada 2:47 16. Kad Miki Kaze Da Se Boji 2:24 17. Pametni i Knjiski Ljudi 3:16 18. Jablan 2:14 19. Sestra Lovel 2:21 20. Suzy F. - Kada Vidim Bec 1:41 21. Ne Zelim Nista Lose Da Ti Uradim 2:25 22. Marina 2:34 23. Prokleto Ljut 2:10 24. Sjaj u Kosi 2:06
CD2
01. Ne Mogu Pomoci Nikome Od Nas 2:10 02. Ostavi Me Nasamo 3:00 03. Doni Budi Dobar 2:42 04. Fa Fa Fa 1:41 05. Gracija 3:03 06. Provedimo Vikend Zajedno 1:58 07. Visoko Iznad Vlakova 3:11 08. Tesko Vrijeme 3:26 09. Ravno Do Dna 3:50 10. Nedjeljni Komentar 3:31 11. Roden Da Budem Sonjo 3:06 12. Poljubi Me... 2:44 13. Poljska U Mome Srcu 2:32 14. Kurvini Sinovi 2:59 15. Uvijek Ista Prica 2:40 16. Krvava Meri 2:24 17. Uzas Je Moja Furka 2:58 18. Balkan 3:07 19. Odlazak U Noc 5:54 20. Obrati Paznju Na Posljednu Stvar 4:57
-Filigranski plocnici (Jugoton 1982 dupli)
CD 1
01. Tko to tamo pjeva 2:47 02. '68 4:23 03. Volim te kad pricas 2:16 04. Ne prodajem nasmijesenog psa 3:10 05. Proljece je 13. u decembru 4:25 06. Ako znas bilo sto 4:17 07. Ljudi samoce 3:22 08. Strah od smrti 3:19 09. Roll over Jura 3:16 10. Naizgled lijepa 5:27 11. Hladan kao led 2:57 12. I nikom nije lepse neg' je nam 2:52 13. Iran 1:57
CD 2
01. Cudne navike 3:36 02. Nije O.K. 2:09 03. Tanka crna linija 2:34 04. Pavel 3:15 05. Gomila nesklada 2:24 06. Slucajan susret 2:58 07. Kao ti i ja 5:42 08. Put za Katmandu 3:01 09. Strankinja s plavi eyes 3:48 10. Zivot obicnog tempa 3:03 11. Hladni prsti 2:42 12. 32-956 2:28 13. Gorki okus 3:10 14. Filigranski plocnici 3:42
01 Balkan (4:12) 02 A Šta Da Radim (3:05) 03 Lijepe Žene Prolaze Kroz Grad (2:20) 04 Poziv Na Ples (3:45) 05 Suzi F. (2:20) 06 Đoni, Budi Dobar (2:42) 07 Teško Vrijeme (3:25) 08 E, Pa Što (6:11) 09 Sloboda (3:00) 10 Gluperde Lutaju Daleko (2:55)
-Kad fazani lete (Jugoton 1983)
A1 Anđeli (5:47) A2 Kao I Jučer (4:22) A3 My Dear (3:46) A4 Idi Za Svojom Sudbinom (4:00) A5 Kad Fazani Lete (3:21)
B1 Niska Bisera (3:26) B2 Štićenik (2:13) B3 Nebo Iznad Trnskog (3:00) B4 Nemir I Strast (2:45) B5 Plavi Golub (2:25)
-Krivo srastanje (Jugoton 1984)
-Singlovi 1983 - 1985 (Jugoton 1985 kompilacija)
a01. Nemir i Strast 2:47 a02. Dovidena na vlaskom drumu 2:46 a03. Klincek stoji pod oblokom 4:24 a04. Flash 4:59 a05. Mon ami 3:29
b01. Kao i jucer 4:28 b02. Duboko u tebi 4:40 b03. Sardisale lesockiot manastir 2:37 b04. I to se dogada ponekad 2:06 b05. Plavi golub 2:27 b06. Mamica su strukle pekli 2:10
-It Ain't Like in Movies at All (Diskoton 1986 trostruki)