Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
01. Nikad / euro dance mix 02. Zašto ja 03. Voli me 04. Oci boje duge 05. Bicu tu / extended mix 06. Ko sam ja 07. Ljubavi 08. Kaži mi / team remix 1996 - Kao pre
01. Pusti me da živim 02. Kao pre 03. Samo ti 04. Tvoj dodir 05. Kada spavam 06. Uzalud se trudiš 07. Kada dode kraj 08. Tragovi ljubavi 09. Megamix 1998 - Kada reci nisu potrebne
01. Navika 02. Sada odlazim 03. I ove noci 04. Kada reci nisu potrebne 05. Zašto ja / part II 06. Koliko puta 07. Zadnji trag nade 08. Volim te 2000 - Zbog tebe
01. Intro 02. Da si tu 03. Svet bez tebe 04. Da li znaš 05. Ne želim 06. Plašim se 08. Trebaš mi 09. Jednom kad ostaneš sam 10. Zbog tebe 11. Plašim se / alien remix 12. The legend of dance music
2002 – Sve
01. Intro 02. Tražim te 03. Sada sve je nevažno 04. Kad volim 05. Svakog dana 06. Sve 07. Ljubiš me 08. Sada sam 09. Ja nemogu bez tebe
......do sada svi upisani tekstovi pesama od Dr Iggy(abecednim redom,idi na odgovarajuci naziv pesme i pojavice se):
01. Tvoje oči plave 02. Ostala je pjesma da se pjeva 03. Najljepša ružo 04. Između dvije vatre 05. Šesnaest ljeta 06. Došla je tiho 07. Baka sijeda 08. Kuda sad da pođem 1983 - Ti si ta
01. Ti si ta 02. Ja je volim, a ona me neće 03. Budi sa mnom 04. Bilo je lijepo i tebi i meni 05. U armiju ispraćaju mene 06. Ciganka 07. Rekao sam sve o sebi 08. Hoću ljubav koja plamti 09. Srce mi šapnu 1984 - Sviđaš mi se
01. Sviđaš mi se 02. Zvao bih te 03. Prođe ljeto naših snova 04. Raspjevana Bosna 05. Bila plava, garava 06. Dijana, ljubavi 07. Volio sam jednu malu 08. Ja sam sa njom srećan bio 09. Jedina ti si 10. Hej, mala
1985 - Izađi mala
01. Izađi mala 02. Sakrij suze svoje 03. Ona mi je sve 04. Ako me još malo voliš 05. Fata sa Vratnika 06. Magdalena 07. Rođendan je tvoj 08. Hoćeš li mi na zakletvu doći 09. Opijaš me, opijaš 10. Noćas sam tako sam 1986 - Daj mi, daj mi
01. Daj mi, daj mi 02. Ciganko vatrena 03. Hoću samo tebe 04. Došlo vrijeme za rastanak 05. Srećo, jedina 06. Priznaj mi večeras 07. Ko ti ljubi crno oko 08. To nije obična žena 09. Ti si srce moga srca 10. Poljubac i ruže 1987 - Nema dalje
01. Nema dalje 02. Ostani bar' još malo 03. Ne daj našu ljubav 04. Eno Muje, još tuguje 05. Ove si noći bekrajno lijepa 06. Djevojačka kletva 07. Lako je tebi 08. Bre, Bato 09. U čašu vina sve bi stalo
1988 - Navika si moja bila
01. Blago tebi 02. Navika si moja bila 03. Taman posla 04. Adrijana 05. Roditeljska ljubav 06. Gdje ćeš, gdje ćeš 07. Sjećaš li se Sanja 08. Zlato-dukati 09. Tamo sam ti mila 10. Leti, leti golubice 1989 - Griješio sam prema tebi
01. Iz srca Bosne 02. Griješio sam prema tebi 03. Neka bole uspomene 04. Pastirica 05. Ostani 06. Pomozi mi 07. Bre bato 08. Pusti me dušo 09. Ako si sretna sa njim 10. Jedna žena sa dva lica 1991 - Moja vjerna ljubo
01. Ako Bog da sreće 02. Moja vjerna ljubo 03. Kako da te opet vidim 04. Lagala je da me voli 05. Suzana 06. Pusti suzu 07. Kasno je nevjero moja 08. Svako svoje greške plaća 09. Ciganka
1994 - Alaha mi mog
01. Alaha mi mog 02. Sve je prošlo 03. Jarani me tješe 04. Ne krij želje svoje 05. Beže beže 06. Ne dam suzi da me izda 07. Podigla me iz pepela 08. Bosna ima jedna samo
1995 - Kolo ljubavi
01. Kolo ljubavi 02. Sanjivo te traže oči 03. Bože zdravlja i prijatelja 04. Šta mi radiš, Lejla 05. Da me majka opet rodi 06. Hvala ti što me zoveš 07. Nek' se ljudi zavole 08. Svakoj dadoh dio srca 09. Ti ne možeš voljeti, samo jednoga 10. Nikad nećeš saznati 11. Kunem se biću ti vjeran 12. Stari fol
1998 - Sve zbog tebe
01. Ti i ja 02. Da znaš majko 03. Sve zbog tebe 04. Osuđen sam na samoću 05. Hej Ciganko 06. Oprosti mi dušo 07. Ja bez tebe 08. Prazno mjesto 2000 - Muške suze
01. Da je sreće bilo 02. Zbogom moje oko plavo 03. Sanela 04. Grli me i ljubi 05. Ti nikad nisi voljela 06. Sve što imam dao bih 07. Maska 08. 300° 09. Muške suze 10. Probaj malo
2002 - Haljina vjenčana
01. Haljina vjenčana 02. Sjeti se 03. Semberka 04. Tebi treba čovjek kao ja 05. Volim je ludo 06. Ona više nije tu 07. Svadba 08. Ovo je noć
2004 - Ljubav sve može
01. Ljubav sve može 02. Ima kuću ima muža 03. Kralj svitanja 04. Tvoje oči plave 05. Ti si ta 06. Dijana ljubavi 07. Izađi mala 08. Griješio sam prema tebi 09. Tamo sam ti mila 10. Zvao bih te 11. Ciganka 12. Raspjevana Bosna
2005 - Poznanik
01. Kofer 02. Poznanik 03. Poneku napišem 04. Pređimo na ti 05. Ljubav je na mojoj strani ulice 06. Ima kuću, ima muža 07. Ljubav sve može 08. Kolo ljubavi 09. Dijana ljubavi 10. Tvoje oči plave 11. Izađi mala 12. Ti si ta 13. Hej, Ciganko vragolanko 14. Bulbul pjeva okolo Mostara 15. Tebi majko misli lete 2007
- Dalje od tebe - Grijesila si - Idi svojim putem - Ja imam sina - Oci ma ga pijes - Otisla je - Stari momak - Varas me zivote - Vjerna si bila - Znaj da te volim
......do sada svi upisani tekstovi pesama od Ferid Avdic(abecednim redom,idi na odgovarajuci naziv pesme i pojavice se):
1. Nježne strune mandoline 2. San julske noći 3. Zabranjena ljubav 4. Mi u cvijeću 5. Natanijel 6. Sunčane fontane 7. Dah djetinjstva 8. Bez tebe, bez ljubavi 9. Obećan grad 10. Otvori prozore sna
1976 - Stare ljubavi
# Stare ljubavi # To može samo žena koja ljubi # Ne plači materino čedo # Voljela sam sve što i on voli # Proći će jednom ovi dani # Slušam samo more # Zar ljubav ti ne znači ništa # Zašto sklapaš oči kad te ljubim # Još jedan dan # Da sam te prije srela # Strepnja # In memoriam
1980 - Moja splitska ljeta
# Nono, moj dobri Nono # Poljubi me s obje bande # Voli me, voli me # Nježne strune mandoline # Ispijmo čašu sve do dna # Sviraj mi, sviraj # Sunčane fontane # Mladosti, moja lijepa radosti # Rusticana # Moje suze # Neka idu lađe # Nima Splita do Splita
1995 - To sam ja
# Ja ću uvijek biti tvoja # Baila me # Nisam žena bez tebe # Da li su me voljeli # Dubrovačka zvona # Za jedan tren # Nek' zapjeva stara klapa # To sam ja # Prva noć # Šutjeti
1997 - Kad jednog dana prisjetim se svega
# Con te partiro' # Kad jednog dana prisjetim se svega # Pronađi put # Ne sanjaj ljubavi stare # Izlazi sunce # Ljudi # Ja sam tvoja muzika # Pred tvojim vratima # Za jubav san dala sve # Nikad te nisan prokljela # Ja ti samo pjevat mogu # Pozdravi ga vjetre # Con te partiro' 1999 - Gdje ima srca tu sam i ja
# Nono, moj dobri Nono # Nježne strune mandoline # Sviraj mi, sviraj # Pronađi put # Ljudi # Moja posljednja i prva ljubavi # Na Stradunu # Con sordino # Prijatelji # Sva su moja proljeća u meni # Nima Splita do Splita # Sutra je novi dan # Sunčane fontane # Mladosti, moja lijepa radosti # Gdje ima srca tu sam i ja # Dubrovačka zvona
1999 - Samo malo intime
1. I ni me stra 2. Ludi dani naše mladosti 3. Potraži me 4. Sretan rođendan 5. Samo malo intime 6. Nessun dorma 7. Tko gubi, gubi sve 8. Kristinka 9. Ljubavni tango 10. Za sva vremena, Dubrovnik 11. Bit' će bolje, znam
2002 - Kronologija
# Plavi nocturno # Margelina # Sjećanje na Italiju # Ne oplakujem # Ćakule o siromajima # Rastanimo se # Vrijeme je za twist # Renato # Postao si navika # Golubovi # Četiri haljine # Nima Splita do Splita # Molim oproštaj tvoj # Parkovi # Još mnogo jače # Larina pjesma # Moja pjesma # Ja slijedim svoju zvijezdu # Tvoj glas # Nono, moj dobri Nono
2007 - The platinum collection
# Nono, moj dobri Nono # Muzika i ti # Put u raj # Sve se vraća, sve se plaća # Forca maestro # Tvoj glas # Zaboravi ako možeš # Ja sam pjesma # Ja slijedim svoju zvijezdu # Kad se jednom vratiš ti # Pred tvojim vratima # Sreću čine male stvari # Tko gubi, gubi sve # Govori tiše # Uvijek vraćam se tu # Nije mi, nije lako # Sviraj mi, sviraj # Uvijek će biti pjesma # Nisam žena bez tebe # Zapjevajmo prijatelji # Nima Splita do Splita # Na Stradunu # Dubrovačka zvona # Parkovi # Nježne strune mandoline # I ni me stra # Prijatelji # Sunčane fontane # Stare ljubavi # Sva su moja proljeća u meni # Mladosti, moja lijepa radosti # Larina pjesma # Ljudi # Moja posljednja i prva ljubavi # Pronađi put # Ćakule o siromajima # Sutra je novi dan # Na kušinu # Con sordino # Konavle lijepo
2007 - Zaustavi vrijeme
# Zaustavi vrijeme # Nauči me # Ti i ja smo jedno # Uzmi ili ostavi # Moja bol # Bože, kako te volim # Ostani sa mnom # Tko mi je kriv # Mi smo stranci (što predobro se znaju) # Nekad i sad # Živote moj
......do sada svi upisani tekstovi pesama od Tereza Kesovija (abecednim redom,idi na odgovarajuci naziv pesme i pojavice se):
01. Jaca od sudbine 02. Kao da… 03. Kasno je 04. Kineski zid 05. Nema nema 06. Rodjen da budes moj 07. Stepski vuk 08. Najde nacin 09. Sosem slobodna 10. Moden ritam (duet Dejan Milicevic) 11. Put it in the mix, sister (duet Zorana) 2002 - Negativ
01. Aleluja 02. Hladno je 03. Ja imam samo tebe 04. Jedno drugoms sve smo rekli 05. Ledja na ledja 06. Marionete 07. Ne idi 08. Negativ 09. Izgrev 10. Prica o nama 11. Ja imam samo tebe 2004 - Zemlja mojih snova
01. Zemlja mojih snova 02. Ne daj 03. Celicna pesnica 04. Idem, a volim te 05. Milion suza 06. Na raskrscu 07. Nevina 08. Ranjena 09. Sacuvacu dan 10. Veruj mi 11. Ona to zna 12. Greska 2007 - Zuta minuta
01. Necu 02. Zuta minuta 03. Ne umem 04. Stoj decace 05. Dragi 06. Julijana 07. Tvoja bih bila 08. Sto razloga (duet T-Dog) 09. Doll for you 10. Sve je isto samo njega nema
2007 - Single
01. Hajde vodi me (feat Vlado Janevski)
2008 - Single
01. Plamen Stare ljubavi 02. Pogresan Covek
......do sada svi upisani tekstovi pesama od Tijana Dapcevic(abecednim redom,idi na odgovarajuci naziv pesme i pojavice se):