Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
01. Votka 02. Nema pravila 03. Zivot mi oduzmi 04. Ne gledaj me 05. Navikla 06. Zvaces je mojim imenom 07. Mona Liza 08. Za mene kraj je kraj 09. Prevari me
2006 - Ciribu, ciriba
01. Mrgud 02. Hej 03. Ciribu, ciriba 04. Racunaj na mene 05. Nije mi dobro 06. Okreni njen broj 07. Adrenalin 08. Doci ce ti glave 09. Sudbina (duet Nemanja Nikolic)
Ostale pjesme
01. Moli me (duet Bane Mojicevic) 02. Zvezde Granda 2004/05 - Jaci pol 03. Zvezde Granda 2004 (Beovizija 2006) - Tamo daleko 2008 - Exclusiva
1. Exclusiva 2. Trešnje 3. Munje i gromovi 4. Metar ispod zemlje 5. Manija 6. Manastir 7. Ružo bela 8. Ja te samo podsećam na nju 9. Mon amour
......do sada svi upisani tekstovi pesama od Slavica Cukteras(abecednim redom,idi na odgovarajuci naziv pesme i pojavice se):
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
1. Sampanjac, 2. Iz Zivota Nestala Si, 3. Nije Moje Srce Ludo, 4. Mjesto Zlocina, 5. Telefon Zvoni, 6. Ne Idi, 7. Spasi Me, 8. Opile Me Ludo, 9. Neka Pati, 10. Ulice Nase Mladosti, 11. Hej Crna Zeno, 12. Baska Ona, Baska Ja, 13. Zaljubljena Srca Dva, 14. Prije No Sto Ostarimo, 15. Sjedi Malo Za Moj Sto, 16. Da Si Mi Milione Uzela, 17. Ne Daju Mi Da Te Volim, 18. Zaljubih Se Iznenada,
"Bosanac"
1. Saraj, Varaj, 2.Da,Da 3. Bosanac, 4. Stara Rana, 5. Sudbina Nas Rastavi, 6. Daljina, 7. Hej, Mala, 8. Ranila Si Srce Moje, 9. Hej, Zivote, 10.Zar Je Sreca,
"The Best of Sajo"
1. A Sad Idi, 2. Sine, 3. Saraj, Varaj, 4. Ljepotice, Carobnice, 5. Bosanac, 6. Plakala, 7. Sudbina Nas Rastavi, 8. Potrazi Me, 9. Sretan Ti Rodjendan, 10. Zar Je Sreca, 11. Ne, Ne Dirajte Stare Rane, 12. Zlatom Bih Te Zlatio, 13. Nevjernica, 14. Budi Hrabra Javi Mi Se, 15. Stara Rana,
"Sine"
1. Ljepotice, Carobnice, 2. Sine, 3. Isti Mi Je Svaki Dan, 4. Budi Hrabra, Javi Mi Se, 5. Ne Treba Mi Nista Vise, 6. Ne Dirajte Stare Rane, 7. Potrazi Me, 8. I u Dobri i u Zlu, 9. Svitale Bi s Tobom Zore, 10.Naivna Si Ljepotice,
"Sajo"
1. Plakala, 2. A Sad Idi, 3. Srecan Ti Rodjendan, 4. Zlatom Bih Te Zlatio, 5. Ista Nam Je Druze Pricala, 6. Ti Si Moja Sreca, 7. Nevjernica, 8. Lejla, 9.Crne Oci, 10.Stotinu Zelja,
......do sada svi upisani tekstovi pesama od Sajo Kapic(abecednim redom,idi na odgovarajuci naziv pesme i pojavice se):
01. 1:1 nereseno 02. Sokole 03. Ljubav ne priznaje heroje 04. Volim da volim 05. Rodjen bez srca 06. Ljubavna prica 07. Tebi je svejedno 08. Hajde brze, malo, malo 09. Eh, kad bi mi dali moc 10. Ovde vise ne stanuje ljubav 11. Lako cu bez tebe ja 2000 - Bogovi tuge
01. Vasar 02. Bogovi tuge 03. Zabranjena jabuka 04. Djavole.mp3 05. Idem putem koji nigde ne vodi 06. Dusmanin 07. Oko sokolovo 08. Cini 2003 - Opa bato
01. Kani suzo 02. Usne boje vina 03. Ne trazi me, ne zovi me 04. Trazices me 05. Otis'o si Dragane 06. Ljubav se ne prodaje 07. Eh, da znas 08. Ubice me, ubice 09. Beli jastuk 10. Puce bruka 2001 - Snegovi
01. Milo moje 02. Snegovi 03. Putuj severom 04. Gde si bio 05. U snu jos te zovem 06. Ni bogovi 07. Idi, idi nevero 08. Varaj, varaj 09. Vode teku 10. Kopriva i ruza 2002 - Ruzmarin
01. Tebi iz inata 02. Malo, malo 03. Tebe volim, a zivim kraj njega 04. Ne lazi me 05. Ruzmarin 06. Sa tobom necu 07. Na kraju balade 08. Kani suza 2004 - Amajlija
01. Ne gledaj me kao da me nema 02. S' vremena na vreme 03. Nepristojna ponuda 04. Otkud ti 05. Amajlija 06. Burma 07. Ljubav je igra 08. Nek' je veselo
2006 Noć u mojoj sobi
01. Malo promene 02. Mladji 03. Jako 04. Ti si ljubav mog zivota 05. Grana masline 06. Plava krv 07. Tamo preko reke 08. Bezobrazna
......do sada svi upisani tekstovi pesama od Sanja Maletic(abecednim redom,idi na odgovarajuci naziv pesme i pojavice se):
1. Šarlo akrobata - Ona se budi 2. Električni orgazam - Krokodili dolaze 3. Šarlo akrobata - Oko moje glave 4. Idoli - Schwule uber Europa 5. Šarlo akrobata - Mali čovek 6. Idoli - Plastika 7. Idoli - Maljčiki 8. Električni orgazam - Zlatni papagaj 9. Idoli - Amerika 10. Električni orgazam - Vi 11. Šarlo akrobata - Niko kao ja
"Bistriji ili tuplji čovek biva kad..." (Jugoton, 1981.)
Malciki Plastika Schwule uber europa Amerika Krokodili odlaze Zlatni papagaj Vi Ona (koja se budi) Oko moje glave Mali covek Niko kao ja Sarlo je nezan Pazite na Decu Fenomen Sad se jasno vidi Rano izjutra Ljubavna prica Samo ponekad Covek Bes O, O, O Problem Ja zelim jako Pazite na decu
......do sada svi upisani tekstovi pesama od Sarlo Akrobata(abecednim redom,idi na odgovarajuci naziv pesme i pojavice se):