Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
IV Personen Nova Akropola Krvava Gruda - Plodna Zemlja Vojna Poema Tiki Izzivas Drzava Vade Retro Panorama Decree album: "Opus Dei" (1987)
Leben Heisst Leben Geburt Einer Nation Leben - Tod FIAT Life Is Life Trans-National How The West Was Won Great Seal Herz-Felde Jugerspiel Koza KRST (Baptizm) album: "Let It Be" (1988)
Get Back Two Of Us I Dig A Pony I Me Mine Across The Universe Dig It I've Got A Feeling The Long And Winding Road One After 909 For You Blue Maggie Mae album: "Kapital" (1992)
Decade Null Everlasting In Union Illumination Codex Tobus Le Privilege Des Morts Hymn To The Black Sun Young Europa Entartete Welt (The Discovery Of The North Pole) White Law Wirstchaft Ist Tot Torso The Hunter's Funeral Procession Kinderreich Sponsored By Mars Regime Of Coincidence, State Of Gravity Steel Trust album: "Jesus Christ Superstar" (1996)
God Is God Jesus Christ Superstar Kingdom Of God Abuse And Confession Declaration Of Freedom Message From The Black Star The Cross In The New Light Deus Ex Machina album: "Wat" (2003)
B Mashina Tanz Mit Du Bist Unser Achtung Ende Reject Or Breed Now You Will Pay Hell:Symmetry Das Spiel Ist Aus Satanic Versus The Great Divide Wat Anti-Semitism album: "Volk" (2006)
Germania America Anglia Rossiya Francia Italia Espana Yisra'el Turkiye Zhonghua Nippon Slovania Vaticanae NSK
......do sada svi upisani tekstovi pesama od Laibach (abecednim redom,idi na odgovarajuci naziv pesme i pojavice se):
1. Rođena da budem prva 2. Na pola 3. Tvoja bivša 4. Otvori srce 5. Samo za tvoje oči 6. Preboli me 7. Što mi vrijedi sve 8. Otrov 9. Sada je kasno 10. Za sve
2006 - 1 razlog
# Prava ljubav # Najbolja glumica # 1 razlog # Kao prah # Otkad te nema # Zlato moje # Ovo nije istina Martinjak P'eggy # Kradljivica srca # Prava istina # Odlaziš
Volim biti zaljubljena (2008)
01. Volim biti zaljubljena 02. Miljama daleko 03. Zacaran 04. Zora bijela 05. Ponovo 06. Ostavi zaljenje 07. Pronadji me 08. Otrov 09. Okovi na srcu 10. Zakon ljubavi 11. Marija 12. Zora bijela (Remix)
......do sada svi upisani tekstovi pesama od Lana Jurčević (abecednim redom,idi na odgovarajuci naziv pesme i pojavice se):
# Smotala si me # U zoru # Loše navike # Hej # Jedva si se otrgla # Što je tu je # Nedam se # Muško ne plače # Tebe noću dozivam # Ako bude sreće # Lorena # Žene čuvaju uspomene
1998 - Divno je biti nekome nešto
# Angela # Sve što imam # Sve moje nježnosti # Nedajte mi # Kad bi tvoji jastuci... # Puerto Rico # Divno je biti nekome nešto # Sve ću žene varati # Od zime drhtim ja # Mislila si # Ja te volim sve do bola # Večeras # Nisam bio za nju # Sretan Božić # Neka te draga nije strah
1999 - Svaka ti čast
1. Ako se dogodi čudo 2. Nije meni dosta 3. Druga bi dušu prodala 4. Zapela si 5. Putuj, putuj 6. Nemoj doći ove noći 7. Klara 8. Svaka ti čast 9. Vamos de fiesta 2002 - Dobar dan zlato moje
1. Ciao ragazza 2. Kasno je 3. Ti imaš sve i bez men 4. Nema pomoći 5. Lea 6. Dobar dan zlato moje 7. Da je meni oko njeno 8. Moje pismo 9. Vjerna ili ne 10. Tebi prvoj ljubavi
2005 - Zlatna kolekcija
# Divno je biti nekome nešto # Angela # Sve što imam # Sve moje nježnost # Nedajte mi # Kad bi tvoji jastuci... # Sve ću žene varati # Od zime drhtim ja # Mislila si # Ja te volim sve do bola # Večeras # Neka te draga nije strah # A, joj # Gdje si bila cijelu noć # Ja noću želim da se veselim # Gdje je ljubav tu si ti # Sretan Božić # Ne kunem ljubav # Anita # Svi moji pokloni # Sve je noćas za ljubav stvoreno # Vjerne djevojke # Smotala si me # Loše navike # Tebe noću dozivam # Ako bude sreće # Žene čuvaju uspomene # Ako se dogodi čudo # Putuj, putuj # Zaboravi me # Ciao ragazza # Ti imaš sve i bez mene # Dobar dan zlato moje
......do sada svi upisani tekstovi pesama od Latino (abecednim redom,idi na odgovarajuci naziv pesme i pojavice se):
1. Možda 2. Blizanac 3. Govorim u snu (akustiena verzija) 4. Bio sam kiša 5. Strašila 6. Mjeseeev rog (radio verzija)
epitaf 2005
Svijet za nas Vidjeno Izmedju neba i mora Govorim u snu Moja voda Strasila Lopov Jack Ljubav kao heroin Vampir Mjesecev rog Mozda Dio tebe Bio sam kisa Umorni kompas Jedini sto zna Funkomatic Hej tata Pustinje
......do sada svi upisani tekstovi pesama od Laufer (abecednim redom,idi na odgovarajuci naziv pesme i pojavice se):
o 1. Devetka o 2. Pod vodom o 3. Utrinska tema o 4. Kokoska o 5. Nisam tvoj o 6. U senci o 7. Cudo za tri dana o 8. Pesma o Sonji H. o 9. Damar
(2) LEB I SOL 2 (1978)
o 1. Akupunktura o 2. Kako ti drago o 3. Talasna duzina o 4. Dikijeva igra o 5. Aber Dojde Donke o 6. Uzvodno od tuge o 7. Marija o 8. Bonus
(3) RUCNI RAD (1979)
o 1. Lenja pesma o 2. Rebus o 3. Hogar o 4. Rucni rad o 5. Kumova slama o 6. Put u vedro o 7. Veni pas (Posveceno mojoj mackici)
(4) BESKONACNO (1981)
o 1. Hars o 2. Skakavac o 3. Ziva rana o 4. Ajde zajde sunce o 5. Beli mrak o 6. Neplacena struja o 7. U tom je stvar o 8. Stomacne vijuge o 9. Kasno popodne
(5) SLEDOVANJE o Snimano novembra 1981. Objavljeno 1982
o 1. Lokomobila o 2. Pazi da pazis o 3. Sledovanje o 4. Nosim tvoj zig o 5. Mile Pop Jordanov o 6. Let u mestu o 7. Miris juga o 8. Njena sena o 9. Hvala na svemu o 10. Oda ladosti
(6) AKUSTICNA TRAUMA (Uzivo) (1982)
o 1. Lokomobila o 2. Miris juga o 3. Mirko o 4. Kako ti drago o 5. Utrinska tema o 6. Mile Pop Jordanov o 7. Ajde zajde sonce o 8. Kumova slama o 9. Rucni rad o 10.Talasna duzina o 11.Nisam tvoj o 12.Ziva rana o 13.Bonus o 14.Kokoska o 15.Aber Dojde Donke o 16.Damar
(7) KALABALAK (1983)
o 1. Pubertet vlada gradom o 2. Kalabalak o 3. Bista voda o 4. L.A.Krdija o 5. Bilion air conditions o 6. Malo sutra o 7. Bez reci o 8. Zelena fotelja doma mog
( TANGENTA (1984)
o 1. 30 minuta do kuce o 2. Kontakt je skup o 3. Shoes for Joanna o 4. Samarkand o 5. Tako blizu o 6. Pretposlednji waltz o 7. Laku noc o 8. Tumba, tumba o 9. Zenama
o 1. Mamurni ljudi o 2. Kao kakao o 3. Femme fatale o 4. Cuvam noc od budnih o 5. Kriza tridesetih o 6. Autoput o 7. Igraj o 8. Skopje o 9. Cekam kisu
(11) Putujemo (1989)
o 1. Istok - Zapad (Telepatski) o 2. Ima jedno nesto o 3. Cukni vo drvo o 4. Romansa o 5. Trac o 6. Putujemo o 7. Otrov i med o 8. Sumorno prolece o 9. Sivo je
(12) LEB I SOL - LIVE IN NEW YORK (1991)
o 1. The big city o 2. Si zaljubiv edno mome o 3. Jovano, Jovanke o 4. Uci me majko, karaj me... o 5. Blagoslov o 6. Bistra voda o 7. Rainy night in N.Y.C. o 8. Aber Dojde Donke o 9. Going back to Skopje
The LEB i SOL Anthology (1996)
Dics + 1. DONKA / ABER DOJDE DONKE (Trad.-LEB I SOL) + 2. NUMBER NINE / DEVETKA (N. Dimushevski) + 3. HEN / KOKOSKA (V. Stefanovski) + 4. I'M NOT YOURS / NISAM TVOJ (V. Stefanovski) + 5. DAMAR / DAMAR (B. Arsovski) + 6. JOVANA / JOVANO, JOVANKE (Trad.-LEB I SOL) + 7. ACUPUNCTURE / AKUPUNKTURA (V. Stefanovski) + 8. AS YOU LIKE IT / KAKO TI DRAGO (B. Arsovski) + 9. WAVE LENGTH / TALASNA DUZINA (V. Stefanovski-G.Stefanovski) + 10. DIKY'S GAME / DIKIJEVA IGRA (G. Tavitijan) + 11. THE WAVES OF SORROW / UZVODNO OD TUGE (N. Dimushevski) + 12. MARIA / MARIJA (V. Stefanovski) + 13. ENIGMA / REBUS (N. Dimushevski) + 14. MILKY WAY / KUMOVA SLAMA (V. Stefanovski) + 15. HAND MADE / RUCNI RAD (B. Arsovski) + 16. GRASSHOPPER / SKAKAVAC (B. Arsovski) + 17. SCAR / ZIVA RANA (V. Stefanovski-G. Stefanovski)
Dics 2 + 1. FOREVER BRANDED / NOSIM TVOJ ZIG (V. Stefanovski-G.Stefanovski) + 2. KALABALAK / KALABALAK (V. Stefanovski-G. Stefanovski + 3. CLEAR WATER / BISTRA VODA (V. Stefanovski-B. Arsovski) + 4. L.A. TIMES / L.A. KRDIJA (V. Stefanovski) + 5. FIRST STEP / KONTAKT JE SKUP (V. Stefanovski) + 6. SO NEAR / TAKO BLIZU (B. Arsovski) + 7. WALTZ BEFORE LAST PRETPOSLEDNJI VALCER (V. Stefanovski) + 8. COUNTRY (V. Stefanovski) + 9. HANGOVER AGAIN / MAMURNI LJUDI (V. Stefanovski) + 10. LIKE A CACOA / KAO KAKAO (V. Stefanovski) + 11. NIGHT WATCHMAN / CUVAM NOC OD BUDNIH (V. Stefanovski) + 12. MOTORWAY / AUTOPUT (B. Arsovski-G.Stefanovski) + 13. SKOPJE / SKOPJE (V. Stefanovski-G.Stefanovski) + 14. WAITING FOR A RAIN / CEKAM KISU (V. Stefanovski) + 15. KNOCK ON WOOD / CUKNI VO DRVO (V. Stefanovski) + 16. WE TRAVEL / PUTUJEMO (V. Stefanovski) + 17. MOTHER TEACH US... UCI ME MAJKO, KARAJME... (Trad.-LEB I SOL)
......do sada svi upisani tekstovi pesama od Leb i Sol (abecednim redom,idi na odgovarajuci naziv pesme i pojavice se):