Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
E pozhteo sam da pitam nesto ono 6-o da iskljucim hotkey kako dajem vredonosti za enable I disable restriction idem tako pronadjem direktorijum u regeditu desni klik new/dword value sta dalje samo dupli klik I ukucam vrednost 1 jel tako aj odgovori please ti hot key pogotovo 5xShift hvala unapred I ako mozes da das neki manji tutorial o regeditu ja sam cuo da ima neki rogram koji sve lepo opisuje hvala unapred poz
ocu zivot bolji da ga skrojim u nekoj svetlijoj boli da mi se ostvare svi snovi da zivim u slozi a ne u nervozi da svakog dana imam sve vise da kintu brojim vise da mi ceo stan na devojku mirise kada mi se otvore pluca ja lakse cu da disem
... Regedit je preglednik registry baze i apsolutno nije igracka koju treba uzeti i koristiti ako nisi 100% siguran sta radis, a ti nisi uopste. Registry kad sjebes sjebo si win.. dakle ne planiram da ti objasnjavam bilo sta van onoga sto tacno, jasno i konkretno pise u primeru i sto funkcionise bez ikakvih problema.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
e aj samo kako da iskljucim hotkey sve ostalo sam uspeo:)znam da nije regedit za zajebanciju vec sam tako jednom sebi sjebo komp sad pazm sta radim uostalom tako u skoli sve zeznem ispraznim regedit:)
ocu zivot bolji da ga skrojim u nekoj svetlijoj boli da mi se ostvare svi snovi da zivim u slozi a ne u nervozi da svakog dana imam sve vise da kintu brojim vise da mi ceo stan na devojku mirise kada mi se otvore pluca ja lakse cu da disem
Bravo za tips & tricks collection . Evi jedan za flash animaciju: -Koliko puta ste, surfujuci webom, videli neku jako dobru Macromedia Flash animaciju a niste bili u mogucnosti da je snimite jer takva opcija jednostavno ne postoji? Resenje ovog problema je da dok u browseru gledate Flash animaciju, pomocu Find komande, potrazite *.SWF fajlove i prekopirajte ih u neki drugi folder. Najverovatnije taj fajl necete moci otrvoriti duplim klikom na njega nego cete ga uz pomoc drag&dropa prebaciti u IE a on ce vec uraditi svoj deo posla. Nesto nisam video da ga ima, ali nema veze...
Ovo je topic za tips & trick, znaci ovde mozemo ostavljati neke trikove, zar ne?
Mislim da i tebi ne bi bio problem da lijepo s copy/paste varijantom sve pokupis odavde i "upakujes" u pdf.Mislim da si mnogo "bolji" s vremenom od mene(nas) .
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.