Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 05:31:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Antisrpska koalicija usred zemlje Srbije!  (Pročitano 14864 puta)
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Isto tako mi je neshvtljivo postojanje stranaka i bilo kakvih organizacija (nebitno da li je NVO ili ne) čiji čelnici otvoreno kažu "Ne priznajem ustav" ? Pa gde to ima?? Npr. Jožef Kasa je morao da prizna ustav Srbije kada je osnivao stranku da bi uopše mogao da je osnuje, kao što i Pupovac mora da priznaje ustav Hrvatske..itd. Gde je moguće politički postojati, a ne priznavati ustav države u kojoj si? Samo u današnjoj Srbiji, zemlji iza Alisinog ogledala.. Smile

Ајде де за НВО, декларативно чак не морају да "поштују Устав", али ако крше законе који из њега произилазе...
 Smile Smile
Него, занимљиво је што то раде странке које излазе на изборе. Тако је ЛДП изашао на прве изборе организоване по "Легијином уставу" (сами тако зову Митровдански устав). Дакле, тиме су de facto признали Устав.
Иначе, ја кад претерујем радим то са ликовима који то заслужују. Што би рекли Енглези - џентлмен не вређа случајно.
Ако неко релативизује Орићеве злочине и неправду суда у Хагу који му даје две године, заслужио је да добије релативизацију тамо где је "танак".

Proruske su po tome što zastupaju Ruske interese u Srbiji, a ne srpske interese. Meni će uvek biti simpatičniji neko ko prima pare od Amerikanaca ali vodi dobru politiku po Srbiju nego neko ko kleči pred ruskom ambasadom i svodi Srbiju na nivo Ruske kolonije preko koje Rusija treba da brani svoje interese. To nam se puno puta obilo o glavu i opet će.

А је ли могуће да неко добија паре од Руса и води добру политику по Србији?
Знам да нећеш хтети да одговориш, него ето да се види да нећеш.
И шта си бре ти неки антируски националиста. Smile
Да ли те је Борка може бити деконтаминовала Smile Smile

Citat
Nisu nas bombardovali samo amerikanci već i englezi, francuzi, španci, italijani i to je naša velika sramota. U tome nema ničega ponosnog.

Сви дувају у исту тикву, а зна се да је диригент свега тога у Белој кући. То му је стално радно место. Smile
Они слични теби би рекли како је Аушвиц јеврејска срамота. Smile

Citat
Sad ja mogu da napišem gomilu gluposti i da kažem da si to ti napisao.

То је са теме која просто пуна примера фашистичке мржње. Нешто је Краутбокс пренео тамо са приказа радикалског митинга који су били на форумима ДО и Б92.
Е сад доалзимо до битнијих ствари...
Да ли ти, Руфусе, тврдиш да ниси рекао како радикали не спадају у људе!?
Да ли исто тако ниси рекао да је паријарх "матори зликовац"? Smile
То се наравно не може доказати. Интернет је ово. Али ти и ја знамо добро да си то рекао.
Према томе сад изволи, полижи оно што си пљунуо.
Ја знам да ти имаш неке трипове "доследности", "истине" и шта га знам чега... Све је то зато што си пропустио 5. октобар, па сумњаш у себе као револуционара Smile
Дакле, ако желиш демантовати своје речи изволи
Го ахед, мејк мај деј Smile

Citat
јеврејско трговање геноцидом

Дакле да поновимо.
Кад нешто ради Јевреј, и везано је за догађаје из јеврејске историје, то онда залужује епитет јеврејски. Конкретно, Ели Визел се нашао на услузи босанским лобистима. Холбрук и Олбрајтова, такође Јевреји, су веома много поредили Србе са нацистима (и тиме практично девалвирали холокауст).
Да и не говоримо како јеврејска држава Израел злоупотребљава немиле догађаје у историји да би правдала своје двоструке стандарде.
Али нису сви Јевреји исти. Што се тиче односа према Србима, ја могу похвалити улогу Џулије Горин, која је доста помогла у борви против антисрпске пропаганде.
Према томе ја не генерализујем. То радите ви "модерни" са својим расистичким изјавама о Русима, Кинезима, Арапима, целом Балкану као генетској депонији. Smile
Ја само разоткривам антисрпску пропаганду који неки ето спроводе у сред Србије.
... и нема коментара на то да сте ухваћени у лажи о Сребреници као нејвећем злочину у Европи после ДСР...

Citat
Zaista je tragično što staljinisti pokušavaju sebe da predstave kao velike Srbe jer je jasno da su oni najobičnije izdajice srpske budućnosti, koja je demokratska i evropska.

Не знам ко је стаљиниста.
Ти си дефинитивно националиста (великосрбин?) са тим твојим прогоном оних за које мислиш да су против Србије.
А то позивање на "будућност" ти је чист комунизам Smile
« Poslednja izmena: 10. Apr 2007, 12:28:44 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Svaki put kada uđem s tobom u raspravu zažalim jer nemam vremena koliko i ti da kucam čaršave raznih dužina.
Neki od nas nisu na državnoj sisi i moraju da zarađuju za život, a ne da se hvale kako na poslu kada nema šefa vode ratove po forumima.

Citat
А је ли могуће да неко добија паре од Руса и води добру политику по Србији?
Знам да нећеш хтети да одговориш, него ето да се види да нећеш.

Naravno da je moguće i ja nemam problem sa tim da neko uzme pare od bilo koga, ali imam problem sa tim da neko brani Ruske interese i kleči pred ruskom ambasadom u Beogradu. To je najniži čin izdaje. Rusofili ukoliko žale što su Srbi treba da odu u Rusiju i tamo se ostvare, ali da puste Srbiju da vodi srpsku, a ne Rusku politiku. Kao što vidiš nisam hteo da odgovorim... Smile

Citat
И шта си бре ти неки антируски националиста.

Ni jedno ni drugo. Govorim ruski, gledam Rusku TV, ali isto tako znam da je mesto Srbije na zapadu i da Srbija pripada zapadnoj civilizaciji.
Rusi su mi vrlo dragi, ali mi moramo znati ko smo, ne možemo biti Rusi.

Citat
Они слични теби би рекли како је Аушвиц јеврејска срамота.

Porediti bombardovanje Srbije sa ubistvom preko milion ljudi može da govori samo o bezočnosti.
U aušvicu su Jevreje ubijali bolesnici, a Srbiju su bombardovali dojučerašnji saveznici.

Citat
Дакле, ако желиш демантовати своје речи изволи

Ti si tamo citirao stvari koje je pisao serb pagan i pripisao ih meni.
U nedostatku bolje argumentacije i obraza i to prolazi...

Citat
Кад нешто ради Јевреј, и везано је за догађаје из јеврејске историје, то оонда залужује епитет јеврејски.

Vidiš kada neko lupeta i pokušava da odbrani svoje fiksacije onda se uvaljuje u ovakve gluposti.
Ovom logikom je i Srebrenica srpski zločin. ja ipak verujem da je to zločin pojedinaca.
Ove tvoje teorije su u svojoj suštini fašističke i to je ono što je problem. Uz to pokušavaš da budeš originalan, a to ti ide kao što ti ide pisanje pa onda sebe uvaljuješ u ovako glupe situacije.

Citat
Не знам ко је стаљиниста.

Oni koji još uvek sanjaju hladni rat i ruskog medveda koji će ih ponovo štititi od sosptvene nemoći da se izbore za svoje interese.

Citat
Ти си дефинитивно националиста (великосрбин?) са тим твојим прогоном оних за које мислиш да су против Србије.

Ako je biti za dobro Srbije nacionalizam, onda sam nacionalista.
Međutim ja mislim da je biti za dobro Srbije najnormalnija stvar a ne pitanje neke ideologije.

Što se ustava tiče on je usvojen krađom da bi par ljudi obezbedilo svoju vlast i biće ukinut prvom prilikom.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Sta reci kada javno deklarisani Rusofil prizna da su Rusi pobili 30.000 Madjara koji nisu zeleli da zive pod njihovom okupacijom...ali opet brkas babe i zabe.

U Srebrenici se dogodilo najvece ubijanje ratnih zarobljenika u Evropi posle drugog svetskog rata.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

..šic po guzi..

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 868
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Pa, naprimer, sadasnja Vlada je prekrsila svoj Ustav, pa nikom nista.

Tačno. I jadna nam takva država..Da je reda, ne bi to prošlo tako.
Opet, to nije opravdanje drugima.

..
Ако неко релативизује Орићеве злочине и неправду суда у Хагу који му даје две године, заслужио је да добије релативизацију тамо где је "танак".
..

Nadam se da ovde ne misliš na mene..a, ako misliš Smile odakle ti to?  nit' sam rekao, nit' ne daj Bože pomislio..
IP sačuvana
social share
Trust No One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sprem`te se Sprem`te

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Motorola V550

U Srebrenici se dogodilo najvece ubijanje ratnih zarobljenika u Evropi posle drugog svetskog rata.
Citat
nije tacno najveci zlocin se desio u Bratunackoj opstini na srpskim civilima
« Poslednja izmena: 10. Apr 2007, 12:59:37 od saricm »
IP sačuvana
social share
Заклињем се са три прста и овога часног крста живот дајем за спас српства
Српска гарда Илиџа
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sprem`te se Sprem`te

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Motorola V550

Citat
nije tacno najveci zlocin se desio u Bratunackoj opstini na dsrpskim civilima
IP sačuvana
social share
Српска гарда Илиџа
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

Citat
nije tacno najveci zlocin se desio u Bratunackoj opstini na srpskim civilima

Verovatno mislis na ovo -

U ranim jutarnjim satima 9. maja 1992. godine, učesnici u udruženom zločinačkom poduhvatu, konkretno pripadnici bratunačkog TO-a, bratunačke policije, JNA i paravojnih snaga (u daljnjem tekstu tekstu: snage koje su izvodile napad), u sadejstvu su opkolili selo Glogovu. Nakon toga, snage koje su izvodile napad pješice su ušle u selo i preuzele kontrolu nad njim. Mještani, bosanski Muslimani, koji su prethodno bili razoružani, nisu pružili otpor. Snage koje su izvodile napad zatim su zapalile kuće i druge zgrade bosanskih Muslimana, kao i džamiju, čime su prouzrokovale bezobzirno razaranje širokih razmjera domova, poslovnih objekata, ustanova namijenjenih religiji i lične imovine bosanskih Muslimana u selu Glogova. Znatan dio sela Glogova sravnjen je sa zemljom. Miroslav DERONJIĆ je bio prisutan tokom napada na Glogovu.

Uveče 8. maja 1992. godine, Miroslav Deronjic u svojstvu predsjednika Kriznog štaba opštine Bratunac, izdao je naređenje da se napadne Glogova, da se spali dio tog sela i njegovi stanovnici bosanski Muslimani prisilno rasele. Budući da je znao da su bosanski Muslimani u Glogovi bili razoružani, Miroslav DERONJIĆ je 8. maja 1992. godine bio svjestan da time naređuje da se napadne nenaoružano selo sa civilnim stanovništvom.

Dana 9. maja 1992. godine, pripadnici bratunačkog TO-a, bratunačke policije, JNA i paravojnih snaga napali su Glogovu. Pripadnici snaga koje su izvodile napad zapalili su džamiju, te kuće, skladišta, poslovne objekte, polja i plastove sijena bosanskih Muslimana. Tokom napada na selo 9. maja 1992. godine pogubljeno je oko 65 osoba bosanskih Muslimana iz Glogove. Nakon napada znatan dio sela Glogova ostao je sravnjen sa zemljom. Snage koje su izvodile napad istjerale su civile bosanske Muslimane iz njihovih domova i prisilno ih raselile iz sela Glogova u druge dijelove Republike Bosne i Hercegovine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sprem`te se Sprem`te

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Motorola V550
Mislim na ono kada se naser Oric Uvukao u zasticenu zonu i napadao srpska sela u bratunackoj opstini. Dobro ti znas o cemu ja pricam samo se pravi mutav(ili si takav po prirodi)Pobio je 4000 srba ali to vama ocigledno nije vazno, pogino Srbin ili vrabac tebi je svejedno, samo su muslimani zrtve a srbe ko je...
P.S 4000>1500 - uvek bilo i uvek bice
IP sačuvana
social share
Српска гарда Илиџа
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Neki od nas nisu na državnoj sisi i moraju da zarađuju za život

Шта би, отказали радници послушност?
Па сад жалиш за сисом... Ако, за боље и ниси. А има у том жаљењу нечег комунистичког.
Мада мислим да немаш ти времена јер на десет форума мораш да браниш Европу и Америку у Србији Smile

Citat
Naravno da je moguće i ja nemam problem sa tim da neko uzme pare od bilo koga, ali imam problem sa tim da neko brani Ruske interese i kleči pred ruskom ambasadom u Beogradu.

А тај који прима америчке паре, не штити америчке интересе. Добија америчке паре да би штитио српске интересе. Smile
Мени то мало нелогично, а теби Smile
Не знам да ли је неко баш клечао пред руском амбасадом. Али знам да је неко буквално љубио ручицу Мадлен Олбрајт.
Ђинђић није клечао ни пред једном амбасадом, колико знам. А успео је да руча у америчкој амбасади, а за вечеру крка вола на Палама. Хвале вредан подвиг! Smile

Citat
ali isto tako znam da je mesto Srbije na zapadu

Аха... ти знаш...
Па да се подсетимо. Милош са форума ДО:
Tvoja cela prica se svodi na ovo. Ti nesto znas. znas da Ceda nije narkoman, i znas da je Djindjic rekao Borisu "Jebi se". Nema veze sto tu nema argumenata, da ne kazem dokaza, bitno je da ti znas. znas sta bi Zoran Djindjic uradio. Problem je samo u tome sto znas samo one stvari koje idu tebi u prilog, i sto ne prihvatas da ne mora sve da bude bas onako kako ti znas.

Sve dok se tvoja celokupna argumentacija svodi na "ja znam da je to i to bilo tako" nisi nista bolji od radikala i DSSovaca po kojima pljujes, ma koliko ciljevi za koje se boris bili pravicni.

Citat
Rusi su mi vrlo dragi, ali mi moramo znati ko smo, ne možemo biti Rusi.

Аха... јеси ли ти причао оно за "пијане Рује"?!?
А драги су ти Руси. Значи ти си русофил. Пошто је по дефиницији -фил неко коме је драга нечија култура.

Citat
Russophilia is the love of Russia and/or Russians
http://en.wikipedia.org/wiki/Russophilia

Citat
Porediti bombardovanje Srbije sa ubistvom preko milion ljudi može da govori samo o bezočnosti.

Зашто, реч је само о обиму злочина...
А да поредимо са Ђинђићем. Само један човек... Можда је његова срамота што су га убили?
Или је срамота оних из владе који су то дозволили???

Citat
Ti si tamo citirao stvari koje je pisao serb pagan i pripisao ih meni.

Ти си се јавио на ту тему и "паганове" опсервације ти нимало нису сметале. Али нема фрке, ево сад можеш да се изјасниш шта мислиш о његовим изјавама.
"Серб Паган" је иначе симпатизер Чеде и ЛДП-а.
А за оно последње, да радикали нису људи си богами ти цитиран.
Да ли си ти рекао да је патријарх "матори зликовац"?
Ако ниси то рекао, или ако ти није никакав проблем да полижеш оно што си пљунуо, онда изволи па демантуј.

Citat
Ovom logikom je i Srebrenica srpski zločin. ja ipak verujem da je to zločin pojedinaca.

Ма је ли?
Злочин појединца, али је Србија колективно кажњена и кажњава се и даље. Smile
Па нећемо тако Дино...
А шта мислиш о захтеву неколико "невладиних" организација да ЕУ не "преговара" са Србијом?
Шта мислиш о кукњави неких на "Пешчанику" што Србија није проглашена кривом за геноцид?

Citat
Ako je biti za dobro Srbije nacionalizam, onda sam nacionalista.

Ти си причао како је сваки национализам анахрон и погрешан.
Ти си причао како је национализам не последње него прво утичиште за шљам.
И шта сад, признајеш своје грешке?!?

Citat
Međutim ja mislim da je biti za dobro Srbije najnormalnija stvar a ne pitanje neke ideologije.

А ја мислим да си ти исувише опседнут тиме да само твоја партија зна шта је за добро Србије.
Ако заиста верујеш у своје глупости, а изгледа да верујеш...
Могу ли по теби неки радикали бити за добро Србије?

Citat
Sta reci kada javno deklarisani Rusofil prizna da su Rusi pobili 30.000 Madjara koji nisu zeleli da zive pod njihovom okupacijom...

Ко ти је рекао да сам ја русофил?
Подржавам улогу Русије против једног центра моћи, док сам у културном смислу англофил. Погледај мој профил, односно сајт у профилу.
И то је истина. Руси јесу побили толико људи, ја не тврдим да су они савршени.
Самим тим нису Срби починили највећи злочин после ДСР.

Citat
ali opet brkas babe i zabe.

Док ти "све знаш"... као овај Руфутабис, само изгледа о много ширем дијапазону тема.
Је ли шта си по струци, баш ме занима Smile

Citat

Шта је да је мора бити највеће баш после ДСР.
Је ли што ти је толико битно да поредиш српске злочине са нацистичким?!?
И што баш "највеће у Европи"... а највећи злочини на свету ти нису битни? Рецимо Вијетнам...
Шта, они су ти мање људи?!?

Citat
Nadam se da ovde ne misliš na mene..

Не, ја да ти кажем зашто неке ствари потенцирам.
Они којима је упућено знају зашто им је упућено.
Пре свега овакви као Данили који мрзе муслимане кад су против Америке, а кад су против Србије их много нешто жале...
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Volim sve ljude sveta i za razliku od tebe nemam problem da se suocim i sa losim stvarima koje je uradio moj rodjeni narod. I naravno ne verujem u demagogiju `Srbija treba u nesvrstane - Malezija ce investirati` koju prosipas po forumu  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 05:31:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.