Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 22:29:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija lider Balkana!?  (Pročitano 69547 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
Citat
a djelic je rekao da Misko pada sledeci 
samo da li ce on kao potpredsednik vlade imati moc da tako nesto i uradi sa obzirom da kostunjavom to ne pada na pamet?

ma da se ne lazemo, jedino sto se moze uraditi po tom pitanju jeste da se coveku naplati porez na ekstra profit i da konacno buduca vlada postane imuna na njegova lobiranja kada je u pitanju ekonomska politika ove zemlje!
a to da miskovic skonca ko karic je prica za malu decu! ovaj je pravi igrac za razliku od onog magarca i ovaj ima svoje politicare, u prvom redu dinkica....
Ni ja nisam za to da skonaca ko Karic,treba mu uzeti jedno poila milijarde,ubaciti u budzet,i...vozi Miskovicu.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
BlackBerry bold
nisam rekao da sam za to, nego sta je moguc scenario!
inace, ja sam za principijalnost i doslednost! kako je prosao karic, treba svi redom da prodju!
sta sad, ovaj mi je srcu drazi pa nemojte mnogo, zao mi ga je! nema toga, samo udri, po inerciji sve redom!
i primetio sam jednu stvar, ranije se miskovic nije cuo, a od kad su skembali bogija ovaj sve cesce pametuje po nekim "manifestacijama"!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
E,sad ebi ga,niti je ovo 2000. a ni 6. oktobar....niti je in meni prirasto za srce,samo nisu vise ista vremena,nisu isti ljudi na vlasti i opoziciji...etc...i ja sam za to da svi isto prodju,ali kasno,neki su vec kao sto vidis vec "prosli"...o Peconiju (koga niko ziv ne pominje,kao da i ne postoji) da i ne govorimo... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
BlackBerry bold
pa kao sto vidis tako je!
ja sam samo rekao sta je moguce, pa sam rekao i sta bih ja zeleo!
ali smeta mi ako neko udari na jednog lika pa to nazove borbom protiv tajkuna, to je glupost!
lepo si primetio da se njima nista ne desava niti ce se po svojoj prilici desiti! dakle oni i dalje vladaju!
dosad smo jedino videli borbu protiv karica, gde je drzava pobedila! ostali tajkuni su samo posle toga ojacali, ali bar bi bilo dobro da ih onemoguce da indirektno ucestvuju u politici!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 
Citat
a djelic je rekao da Misko pada sledeci 
samo da li ce on kao potpredsednik vlade imati moc da tako nesto i uradi sa obzirom da kostunjavom to ne pada na pamet?

ma da se ne lazemo, jedino sto se moze uraditi po tom pitanju jeste da se coveku naplati porez na ekstra profit i da konacno buduca vlada postane imuna na njegova lobiranja kada je u pitanju ekonomska politika ove zemlje!
a to da miskovic skonca ko karic je prica za malu decu! ovaj je pravi igrac za razliku od onog magarca i ovaj ima svoje politicare, u prvom redu dinkica....
Ni ja nisam za to da skonaca ko Karic,treba mu uzeti jedno poila milijarde,ubaciti u budzet,i...vozi Miskovicu.... Smile
pola milijarde???
jesi li ti lud?
koj ti je?
pa karicev mobtel je milijardu ipo, miskovic 'donosi' 13% srpskog bruto proizvoda!
to su desetine milijardi!
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
@Kraljevicu Marko

Dobro,aj nek bude kako ti kazes,od viska glava ne boli... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
 Smile Smile

Hrvati kupili "Jolly Travel"!

Cetvrtak, 1. mart 2007. 10:01

Hrvatska turistička firma "Adrijatika.net" od januara je vlasnik jedne jedna od vodećih turističkih agencija u Srbiji - "Džoli trevel" (Jolly Travel), saznaje "Kurir".

Predstavnici hrvatskog turoperatera potvrdili su za Kurir informaciju o preuzimanju "Džolija", uz obrazloženje da je "Adrijatika.net" otvorena za saradnju i sa drugim respektabilnim agencijama iz Srbije, jer pretenduje da postane lider na području jugoistočne Evrope.

Portparol "Adrijatika.neta" Dora Ječmenjak ističe da će ova grupa uz podršku srpskih turoperatora poput "Džoli trevela", sinergijom znanja, iskustva i količinskim povećanjem broja putovanja omogućiti beneficije koje će svi naši putnici uživati.

"Džoli trevel je od početka ove godine u sastavu naše grupe i već ubrzano razmenjuje znanja i iskustva, što predstavlja veliki boljitak svim članovima. Ukrupnjavanje predstavlja jedini je put na konkurentnom tržištu i jedini način da ostvarimo što bolji rezultat. Naša grupa planira razvoj i širenje prisustva u Srbiji i okolnim zemljama, poput Rumunije, Bugarske i Madjarske, tako da je svako ko prepozna interes dobro došao u grupu. Naravno, preduslov su profesionalizam, tržišna orijentisanost i kvalitet", navodi Ječmenjak.

Jasmina Končar iz "Džoli trevela" takodje je potvrdila da se ova agencija pridružila grupi "Adrijatika.net".

"Naša agencija, uz podršku i sinergiju znanja i iskustva grupe Adrijatika.net, računa na komercijalni interes koji proizilazi iz ove saradnje. To, praktično, znači da zajedničkim nastupom na tržištu zemalja Evrope i Mediterana dobijamo znatno bolje uslove od strane partnera, hotelijera, prevoznika, što se direktno odražava na klijente, koji dobijaju kvalitetniju uslugu i niže cene", navodi Končareva.

Pored "Džolija", prema nezvaničnim informacijama, u sastavu ove grupacije uskoro bi se mogla naći i agencija "Kon Tiki trevel", čime bi "Adrijatika.net" definitivno preuzela primat nad turističkim podnebljem u Srbiji.

Prvi čovek agencije "Kon Tiki" Slobodan Mićić, medjutim, demantuje da je sa hrvatskom kompanijom pregovarao o prodaji svoje poznate firme.

On je rekao da dosad niko iz Hrvatske nije s njim kontaktirao u vezi sa tim, ali da je čuo glasine da se "Kon tiki" prodaje. "Čuo sam da Hrvati pregovaraju sa 'Putnikom', 'Argusom'. Takodje sam čuo i da hoće da nas kupe i Nemci, a ja samo mogu da kažem da se dobar konj ne prodaje", kaže Mićić.

http://www.mtsmondo.com/news/world/story.php?vest=48874
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Prvo ste kupili fabriku sladoleda, onda pogon za jogurte i feta sir u Somboru, onda i ulje i majoneze u Zrenjaninu a sada i Jolly Travel...tezak udarac na srpske nacionalne interese. Sada ce Toma Nikolic da se naljuti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Sve šta valja će da bidne hrvatsko, dok se ovi trzaju po netu  Smile Smile

U posljednjih godinu dana Hrvatska u Srbiju uložila preko 100 milijuna eura

Srbija je posljednjih godina prava "meka" za hrvatske gospodarstvenike čemu u prilog ide činjenica da je u tu zemlju otišlo 93 posto od ukupnih hrvatskih inozemnih ulaganja. U posljednjih godinu dana, Hrvatska je u Srbiju uložila preko 100 milijuna eura, a važno je naglasiti da ulaganja traju i dalje, piše list "Kurir". Hrvatske tvrtke u Srbiji kupuju sve što mogu, od tvornica hrane pa do turističkih agencija.

Naši gospodarstvenici koriste povoljnu investicijsku klimu u Srbiji privatizirajući nekadašnje državne tvrtke u čemu prednjači Ivica Todorić koji je prvu srbijansku tvornicu preuzeo još 1998. S druge strane, Srbija u Hrvatsku ne ulaže gotovo ništa, a prema mišljenju stručnjaka, razlog leži u nezainteresiranosti i političkoj rezerviranosti tamošnjih privrednika.

U posljednjih 15 godina Hrvatska je u Srbiju uložila 286 milijuna eura, a led je probio Ivica Todorić kupivši tvornicu smrznute hrane Frikom iz Beograda te tvornicu ulja Dijamant iz Zrenjanina. Uložena su velika sredstva u modernizaciju, a neki proizvodi ovih tvrtki (Frikomovo smrznute povrće, Dijamantovo ulje i majoneza) odnedavno su se pojavili na Konzumovim policama i nude se po nižim cijenama od sličnih hrvatskih proizvoda.

Agrokor je u Srbiji otvorio i supermarket Idea, a zapaženija ulaganja imale su još Nexe grupa i Lura. Posljednju veću kupovinu ostvarila je turistička agencija Adriatica.net koja je preuzela srbijanski Džoli travel.

Na beogradskoj burzi hrvatski investicijski fond ZB aktiv prednjači u ulaganjima u akcije srbijanskih poduzeća.  Smile Smile

Preuzimanjem Frikoma, Agrokor je na srbijansko tržište doveo neke poznate hrvatske proizvode

Srbi nezainteresirani za Hrvatsku

Ekonomski stručnjaci u Srbiji nezadovoljni su činjenicom da tamošnji ulagači ne pokazuju interes za ulaganje u Hrvatsku. Ističu i da su priče o sabotaži srbijanskih privrednika u Hrvatskoj netočne te da problem leži u tomu šro Srbija nije imala niti jedan ozbiljan pokušaj ulaganja u našu zemlju.

"Većina srpskih privrednika s kojima sam razgovarao nije uopće zainteresirana za ulaganja u Hrvatsku. To je čudno, jer bi investicije u pojedine grane privrede donijele veću zaradu nego kod nas. Pa, tako bi cijena nekretnina znatno brže rasla u Hrvatskoj nego u Srbiji. Mislim da mi imamo kapital koji bi mogao biti uložen u Hrvatsku, samo je potrebno doći do pravih informacija i pravih posrednika kako bi se novac što bolje uložio. U svakom slučaju, mislim da je kod većine naših privrednika i dalje prisutna neka politička rezerviranost kadasu u pitanju ulaganja u hrvatsku privredu", kaže Milan Kovačević, savjetnik za strana ulaganja u Srbiji.

http://vecernji-list.hr/home/manager/780579/index.do
« Poslednja izmena: 11. Apr 2007, 16:54:00 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
BlackBerry bold
Citat
pola milijarde???
jesi li ti lud?
koj ti je?
pa karicev mobtel je milijardu ipo, miskovic 'donosi' 13% srpskog bruto proizvoda!
to su desetine milijardi!

da, ali ukupnim godisnjim obrtom! on je tezak negde oko 2 milijarde dolara!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 22:29:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.