Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 17:54:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Сатанизам  (Pročitano 83910 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (2008.0)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Ne mozes ovo, ne mozes ono, ne voli Bog bla bla bla
zar nije bolje osecati se jakim i sposobnim umesto biti hendikepiran do kraja zivota
Vidis ti meni kazes da ne poznajem satanizam ali ja to tebi mogu reci i za hriscanastvo.
Sada spomonjes kraj zivot.Zar se nismo slozili ranije da kraja nema?
Citat
To je Satana radio?
Pa odakle Satanisti znaju za satanu nego iz Biblije  i odakle crpe sta da rade nego iz Biblije?

Citat
Iskreno ja ne verujem u 99% sto Biblija kaze, jer toliko stvari niti je tacno, toliko je izbaceno i preradjeno.

Najstariji biblijski svici pronađeni su 1947. godine u Kumranu kod Mrtvog mora, skriveni u ćupovima. Među brojnim rukopisima pronađenim u Kumranu, samo je jedan tekst potpun , Isaijin svitak koji je nastao oko 100 godina pre Hrista.

e sad ti lepo uzmi pa prevedi ovu knjigu pa vidi sta je promenjeno pa javi....Ali ti je prevedi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat
La Vey satanisti. Kako sam video iz licnog iskustva

zar jos ima zatucanih ljudi koji veruju amerikancu madjarskog porekla, jevrejske veroispovesti  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Kraja nema to je tacno.
Ali zasto bih i jedan od svojih zivota upropastio ovde na zemlji?
Ja poznajem hriscanstvo, mozda ne toliko pravoslavlje osim licnog iskustva. Smile

Satana u mojim ocima je samo personifikacija mraka i nista drugo. Vecina satanista gresi jer obozavaju Satanu i sta vec ne ali ima dosta onih koji ne veruju ni u jedno ni u drugo, vec koriste Nicheizam i humanizam u svom zivotu. A to se nalazi u La Vey knjizi fakticki.

I to sto je napisano moze se kao navodno verovati Smile Mogla je i neka budala da napise svitak i sta sad to bi bila istina. Meni to vise mirise na Crkvenu propagandu, zele da opravdaju sebe.

Ne mogu da verujem da jos ima zatucanih ljudi koji slepo veruju u Bibliju i Crkvu  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k310i
Citat
da bi nesto naucio i da bi imao bolji drugi zivot  Smile da bi ti onaj drugi bio bolji

Citat
Ja poznajem hriscanstvo, mozda ne toliko pravoslavlje osim licnog iskustva. Smile
to sto si ti doziveo nije hriscanstvo

Citat
Ne mogu da verujem da jos ima zatucanih ljudi koji slepo veruju u Bibliju i Crkvu
imam nas  Smile

Citat
Mogla je i neka budala da napise svitak i sta sad to bi bila istina. Meni to vise mirise na Crkvenu propagandu, zele da opravdaju sebe.
uzmi pa istrazuj paproveri da li je tacno
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Z 240
Citat
da bi nesto naucio i da bi imao bolji drugi zivot  Smile da bi ti onaj drugi bio bolji

Citat
to sto si ti doziveo nije hriscanstvo

Citat
Ne mogu da verujem da jos ima zatucanih ljudi koji slepo veruju u Bibliju i Crkvu
imam nas  Smile

Citat
Mogla je i neka budala da napise svitak i sta sad to bi bila istina. Meni to vise mirise na Crkvenu propagandu, zele da opravdaju sebe.
uzmi pa istrazuj paproveri da li je tacno

Da li ovo sve može da edituje neko ko za potpis ima pune tribine ludih navijača (ako me oči ne varaju), zatim krst i na kraju, kao šlag na tortu, ikonu sveca, što je baš ... kontradiktorno, u najmanju ruku Smile
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Da li ovo sve može da edituje neko ko za potpis ima pune tribine ludih navijača (ako me oči ne varaju),
Varajute  Smile To na slici su navijaci koji su organizovali pomoc ljudima na Kosovu i Metohiji.A na juznoj tribini ih je bilo nekoliko koji su napisali kosmet .MOzda i jesu ludi,ali za svoju zemlju i narod Smile

Citat
zatim krst i na kraju, kao šlag na tortu, ikonu sveca, što je baš ... kontradiktorno, u najmanju ruku
I jedna i druga slika su povezane sa nasom svetom zemljom i tim svecem kojeg vidis.Navijaci su organizovali koncert a neki ljudi idu peske na Kosovo i Metohiju.Mislim da ti je sada jasnije
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Z 240
Aha, mnogo mi je jasnije...Ovaj, a šta su ti navijači uradili povodom protivpravnog oduzimanja teritorije Republike Srbije, osim što su se izludirali, kasnije dobro ponapijali...da, tako su izrazili svoj patriotizam, zbog kojih, većina ljudi nesme uveče da šeta ulicama.
A to sa krstom i ikonom, zar ti ne deluje malo...bljak? Mislim, ne zbog krsta i ikone, nego zbog postavljanja istih na jedan forum?
IP sačuvana
social share
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Aha, mnogo mi je jasnije...Ovaj, a šta su ti navijači uradili povodom protivpravnog oduzimanja teritorije Republike Srbije, osim što su se izludirali, kasnije dobro ponapijali...da, tako su izrazili svoj patriotizam, zbog kojih, većina ljudi nesme uveče da šeta ulicama.
A to sa krstom i ikonom, zar ti ne deluje malo...bljak? Mislim, ne zbog krsta i ikone, nego zbog postavljanja istih na jedan forum?
Navijaci su jedno huligani drugo kao i sto su nasilnici i vernici drugo.
Mogao sam i ovo da stavim.To bi takodje imalo veze sa ovim krstom i ikonom  Smile

ragovor mozemo nastaviti u sledecoj temama

http://forum.burek.com/index.php/topic,289895.170.html

http://forum.burek.com/index.php?topic=315120.msg5536906

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Z 240
E vala, bolje da si to stavio...bilo bi barem pedagoški.
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Sony xperia
S a t a n i z a m, jel' to bese naziv teme ??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 17:54:54
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.