Zvezda u usponu
Ovaj život je biznis da popizdiš
Zodijak |
|
Pol |
|
Poruke |
2274
|
 |
Windows XP |
 |
Mozilla Firefox 1.5.0.9 |
 |
Nokia n73 |
|
Bvana iz Lagune-Ja sam...
Ja sam Bvana Bvana ???? drkam sranja stižem i s papira da srolam par grama,super indo trice ma dosta bre više, skroz sam sve zadimio i ne mogu da dišem,krećem sa 16 rizli i 2 paketa, kome dim smeta,moraće da šeta,do Lagune i dalje gde ??????? Baš me bre briga evo tebi cigla u lice u facu,glupi paparacu, izvor sam smrada jer spržio sam spravu,faca sam iz šteka sto šteka kilo džeka, plan je brate propao jer viri mi iz džepa,svaka gica gleda dok pičim down the street, zanosim u levo,pušim ????? jedan cim,dva cima tri cima inda,ekipa brate prsla,a bvani nije ništa, jer stekao sam skilla i rolam bez greška,jedan za sebe ,dva za ortake iz kraja, tri za bičarke što hasaju mi jaja,nema poštovanja ovo niš ne valja,padam na zemlju jebem ti bre sranja
Ja sam Bvana, 2x On je Bvana 2x
Ja sam Bvana Bvana super heroj fanka,ja purnjam kilo blanta i visim ispod šanka, totalno zajeban od granja iz lagune,pljujem po masama pa me zato mrze, zašto tako smoreno?ajde malo brže,gasi to sranje jer nam oči suze, mrdajte bre guze uz naduvane trake,ako gica pita mi duvamo maslačke, tike tike tačke nema više sprave,nema nigde dokaza mogu da ga blajve, bvana ima zon da uzme mikrofon,baca rime s bine dok ga ker ne skine, traži ličnu kartu da zapiše mi ime,kaže brate bvana ti praviš mnogo sranja, vrati deci mikrofon i pođi sad sa nama,da mi malo granja i puste me da idem, do super kuće da uzmem super pruće,da rolam super buksne i da se prekinem ko dupe
Ja sam Bvana 2x On je Bvana 2x
Eto loših vesti,eto mene opet,vratio se bvana iz tapacirane sobe, neka seru šta hoće ja vadim rizle stotke,pljuvanje na mic-u može sad da počne
Ja sam Bvana On je Bvana
|