Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 05:57:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li ste videli NLO???
Da
28.6%  (54)
Ne
71.4%  (135)
Ukupno glasova: 189
Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li ste videli NLO???  (Pročitano 71806 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Sony xperia
Lepo je to sto kazes, ali stvarnost je drugacija. Kolko ljudi se pobunilo u americi i eu, kada su saznali da je greska i reziran napad na irak. Oni koji su to odradili i dalje su na vlasti, trupe su i dalje u iraku. Sto je gore, i dalje teraju po svom.
Pa zar desavanja u zadnjih 20-ak godina ne upucuju na to, da jednostavno ispituju scenarije i gledaju reakcije ljudi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ali ljudi sve više kapiraju,sve manje nasedaju i kupuju servirane priče.Jedna od mogućih situacija u budućnosti mogu da budu još jače antiglobalističke i antiratne demonstracije..Problem u otporu sistemu leži u ttome što smo svi ucenjeni poslom,karijerom....Ali jbt,pogledajte šta je sve Icke doživeo-cela nacija mu se podsmevala 90 i neke na tv u a sada ga slušaju mrtvi ozbiljni jer je predvideo dogadjanja.
Jeste gledali dokumentarac?Ako jeste imate Busha na početku kako polaže zakletvu i kvarno se smeši,vrlo malo ali se vidi.Tu se tačno provaljuje  kakav je.A još je gadnije bilo kad je na tv-u rekao "Video sam kako prvi avion udara i pomislio-oh,kakav loš pilot"  Smile
  Nije mogao da vidi prvi avion jer je bio u zatvorenoj prostoriji,medju školskom decom u nekoj školi u Kaliforniji.Lažovčina.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 72
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson k750i
Istina za Irak. To je rat jedne nacije i ta nacija se bori za svoj opstanak ali sta kada ta borba za ocuvanje nacije preraste u borbu za ocuvanje zivota na Zemlji. Ljudi su evoluirali da napreduju da se razvijaju da opstanu. Ako se napad dogodi verujem da ce sve i jedan covek na ovoj planeti zeleti da je spasi od vanzemaljaca krvopija! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
 Ovo je na Hrvatskom,Dave Icke na Htv u emisiji "Na Rubu Znanosti"
1 2
34
56
 Meni se svidi pa hoću da podelim s vama a i na Hrvatskom je pa eto i za one koji možda ne razumeju najbolje Engleski!Pozdrav i nadam se da sam uboo pravu stvar Smiley  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
E ljudi misim da se otisli predalekoo Smile Sta se tripujete...Logicno ako su uspostavili neki kontakt to bi se saznalo ..nema te tajne koja moze da se sacuva..Ovo su sve price rekla kazala..Niko nema cvrsti materijalni dokaz..Verujte da ima takav dokaz stigao bi do javnosti sigurno..Moje licno misljenje je da postoje vanzemaljci ..i cim budemo uspostavili kontakt nece biti nikakvih tajni.Zivi bili pa videli..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 72
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson k750i
E ljudi misim da se otisli predalekoo Smile Sta se tripujete...Logicno ako su uspostavili neki kontakt to bi se saznalo ..nema te tajne koja moze da se sacuva..Ovo su sve price rekla kazala..Niko nema cvrsti materijalni dokaz..Verujte da ima takav dokaz stigao bi do javnosti sigurno..Moje licno misljenje je da postoje vanzemaljci ..i cim budemo uspostavili kontakt nece biti nikakvih tajni.Zivi bili pa videli..

Covece iz tebe zraci 100% tacnost. Smile Smile Smile Smile Smile Kako mozes biti tako siguran?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Јеси икад чуо за израз "Nothing is what it seems".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC Tattoo
Bez ljutnje ljudi,vrlo je moguće da postoji još neki oblik šivota u svemiru i neka inteligentna vrsta,ali fotografije i video snimci koji postoje,svi su fake ili su snimci toliko nejasni da nema šanse da se bilo šta prepozna,a tkz. svedocima uopšte ne verujem.Niko da sad nije napravio fotografiju ili video snimak koji to jasno potvrđuje,tako da sve ostaje na nivou SF.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 72
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson k750i
Niko nije rekao da nepostoji. Veruj mi ja bih jako vole da je Ajk napravio najvecu gresku u zivot. Ali mi ovde nista netvrdimo(barem ja) vec diskutujemo o onome sto se prica u svetu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mene nervira sto nekad umemo da budemo tako naivna rasa...(znaci-kazem uopsteno-nije vazno sta za primer dajem vanzemaljce...to je princip i primer...nego mi je ovaj prvi pao na pamet)...

uzasno me nervira sto kada se prica o na primer o postojanju BOga,onda mnogi kazu onako zabezeknuto(i podmuklo-priznacete...)  :"Pa zasto Bog mora da postoji? Smile  Smile  Smile
a kada se prica na primer o postojanju drugih zivota u svemiru,onda to niko ne dovodi u pitanje...kao-"pa-svemir je veliki,paa nesto mora da postoji u njemu... Smile"     Smile Smile Smile Smile Smile   Smile Smile      onako  smislu-"e,pa nesto je veliko,pa mora da bude tesko"ili ono cuveno"verovatnoca da postoji zivot u svemiru je 1812517124714:1" i cim ma-te-ma-ti-ka,ta cuvena matematika kaze tako,onda je SIGURNO tako...kako da ne...
to sto je nesto veliko i suplje/prazno/ima-zapreminu,ne mora(i ne treba)obavezno da znaci da ima nesto u sebi...  Smile Smile
ili to sto postoji jos planeta slicnih nasoj,ne mora da znaci da su naseljenje...ali cim se ovako nesto kaze i za Boga-tj-cim se tvrdi i skoro 90% na neki nacin dokaze da Bog postoji,onda se svi izvlace na ono cuveno"a zasto mora da postoji? Smile"....epa onda da i ja pitam-a zasto moraju da postoje i vanzemaljci!!!!??? Smile Smile" uvek pricamo i racunamo ono sto se nama svidja,a ono sto nam se ne svidja,ne postoji...to samo dokazuje koliko umemo da budemo glupi kao rasa...     Smile Smile Smile Smile Smile ("Bog ne postoji..."...a onda da se zapitamo-a sto bi onda vanzemaljci postojali? :frown:samo zato sto je svemir veliki?to ne mora nista da znaci... Smile Smile Smile)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 05:57:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.