Trenutno vreme je: 19. Maj 2013, 19:07:51
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Tema: Delije (Pročitano 59734 puta)
05. Jan 2007, 11:50:43
Jet set burekdzija
45
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
Alcatel ot 990
evo malo pesama sto se pevaju na stadionu itd Na Balkanu ima grad po imenu Beograd Tu igraju majstori fudbaleri Zvezdini Tu igraju majstori fudbaleri Zvezdini Cuj nas Zvezdo, cuj nas ti, mi cemo te bodriti pesmom srcu najdrazom, sampionskom, Zvezdinom pesmom srcu najdrazom, sampionskom, Zvezdinom
Jet set burekdzija
45
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
Alcatel ot 990
Hajdemo napred, crveno-beli, ori se ceo stadion, hiljade srca za vas kuca, jer ti si Zvezdo sampion ole,ole.....
Jet set burekdzija
45
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
Alcatel ot 990
kada ne budes prva ti i kada se cuju zvizduci i tada, Crvena Zvezdo znaj da te volim ja
Jet set burekdzija
45
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
Alcatel ot 990
Sve sto smo zeleli, sve sto smo hteli, to su nam dali crveno-beli Mladici borovi, devojke jele, bore se posteno za crveno-bele Hej, hej, hej, hej, hej Crvena Zvezda na nebu sja, hej Crvenu Zvezdu volim i ja Crvena Zvezda to nas je tim Hej Zvezda crvena, crvena Hej, Zvezda, hej Hej Zvezda crvena, crvena Hej, Zvezda, hej
Jet set burekdzija
45
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
Alcatel ot 990
Hiljade DELIJA i huligana bodrice Zvezdu do sudnjeg dana Hiljade DELIJA i huligana bodrice Zvezdu do sudnjeg dana na Marakani, a i na strani, uvek sa Zvezdom su huligani
Jet set burekdzija
45
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
Alcatel ot 990
Svuda grmi okolo, nasa pesma ponovo, sve je gotovo, sve je pijano, nasa Zvezda prva ponovo
Jet set burekdzija
45
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
Alcatel ot 990
Grobari.. GROBARI ! Jel' nas cujete? JEL' NAS CUJETE? Grobari.. GROBARI! Vi ste picke najvece.. VI STE PICKE NAJVECE! (ponavlja se)
Jet set burekdzija
45
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
Alcatel ot 990
Cale ti je u djubretarima.. keva kurva za 100 dinara hranis se iz kontejnera..... (refren) Kad si bio dete malo komsija te silovao... Jasno je k'o dan - VOLIS PARTIZAN! (na temu "Od Vardara pa do Triglava")
Jet set burekdzija
45
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
Alcatel ot 990
Samo ti... u mome srcu si... Jedna jedina, nepobediva - moja ljubavi... Na-na-na.. Na-na-na-na-na-na-na.. Na-na-na-na-na.. Na-na-na-na-na.. Zvezdo Crvena!
Jet set burekdzija
45
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
Alcatel ot 990
Samo Zvezdu volim ja, jer je ona najbolja ale, ale, ale..eooo Crveno-beli mi smo sa vama i kad je radost i kada je bol, sva srca nasa su uvek uz vas, nemojte nikad izdati nas ale, ale, ael...eoooo
Trenutno vreme je: 19. Maj 2013, 19:07:51
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .