Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nivo (ne)kvaliteta i usluznosti kod operatera mobilne telefonje Srbije  (Pročitano 12932 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S6 White
Ne znam koliko dugo će trebati Telenoru da se uhoda i da sredi svoje redove...ali za sada su strašno neorganizovani i neprofesionalni i više pričaju nego što rade...Eto na primer svi prepaid korisnici će automatski, posle Nove Godine, (ne znaju tačno kada) biti prebačeni sa Standrad tarife na tarifu Jedna cena, a da pritom to nigde ne piše, niko o tome neće obavestiti ni korisnike do samog momenta prebacivanja, kada će im obaveštenje stići u obliku SMS poruke...Pritom uveliko reklamiraju tarifu Jedna cena, a ako pozovete i tražite da vas prebace na nju oni izjavljuju da trenutno za to nemaju tehničkih mogućnosti... Smile Smile...pa čemu onda onolike reklame???Valjda to samo oni znaju... Smiley 1 Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6600
Kada bi pljuvali 064 mogli bi da organizujemo Olimpijadu, ali problem je u tome sto vecina korisnika Telekoma ima broj od pre 2-3 godine i ne moze da ih menja jer mora svakom da javi da ima novi broj a to bi bilo Smile A pored njihovog lopovluka, Telenor ne moze da prdne, oni su jos i dobri kakav je 064 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
imam neku novu informaciju, neproverenu, vezanu za Telenor....
elem..... svi postpaid korisnici imaju odredjeni paket koji ima odredjeni broj besplatnih poziva i poruka....
eh sad..... kad neko ne plati racun na vreme, cuo sam da on u sledecem mesecu nema prava na te popuste i besplatne minute i poruke  Smile Smile
ovo je informacija koju treba proveriti.... ja je samo prenosim.....ja sam samo glasnik Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-edgy)
mob
Alcatel LOL
imam neku novu informaciju, neproverenu, vezanu za Telenor....
elem..... svi postpaid korisnici imaju odredjeni paket koji ima odredjeni broj besplatnih poziva i poruka....
eh sad..... kad neko ne plati racun na vreme, cuo sam da on u sledecem mesecu nema prava na te popuste i besplatne minute i poruke  Smile Smile
ovo je informacija koju treba proveriti.... ja je samo prenosim.....ja sam samo glasnik Smile
sto se tice toga treba stvarno proveriti ali i to mene necudi sta ocekujte od zapadnjaka kod nas je to cest obicaj da se kasni za uplatom tih racuna(nebitno sta telefon,struja,porez......) na zapadu nih nije briga dal imas ili nemas nece da ti opravdavaju bilo kakvo opravdanje zbog cega nisi platio ili si zakasnio sa tom uplatom tvoja je obaveza je da platis to na vreme i tako oni te kaznjavaju sa raznim sankcijama pa u USA covek je sto nije hteo da plati kaznu sto je bacio staklenu flasu u kontejner gde je predvidjeno za organsi otpad i morao je da zavrsi u corci pa vi vidite a kazna je bila 60$ Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
ok ali.... ja nisam platio i za kaznu, oni su me iskljucili.....
ja sam platio, oni me ukljucili......
ali ovo - da mi ukinu besplatne minute i poruke? to vec nije u redu.... moram to da proverim a ako bude bilo tako, samo nek probaju da mi naplate 300 dinara za paket  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Evo moje liste pritužbi na MTS 064:
1. 064 mreža ili ti Telekom ili ti MTS ma kako već, uvek je imala slabiju pokrivenost u državi i nikakav signal u mestu gde živim(pokriveno tek onda kada je na scenu stupio Telenor - sada je moglo ha?!?);
2. Nikada na mreži 064 nije proradio "iz prve" GPRS ili još gore MMS, uvek problema oko parametara i sporazuma sa operaterima prilikom razgovora ...;
3. Signal prisutan ali nemogućnost ostvarivanja konekcije tj., pozivanja/primanja poziva - čest primer godinama i problemi mnogih;
4. Puštanjem 3G nije pokriveno gotovo ništa značajno od teritorije i još su privilegovani samo postpaid korisnici što nije slučaj kod Telenor-a Smile ;
5. Sada kada je na scenu stupio Telenor, cene usluga gotovo izjednačene i to u paru u svim segmentima; Smile
6. ..................
« Poslednja izmena: 30. Apr 2007, 02:14:54 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Flower power! in the shower

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 649
Zastava Atlantida
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E61i
I ja bih da dodam po nešto.

Nije da hvalim bilo koga, ili kudim, ali tako je kako je.
I na ivici je da bude dobro, a kako je krenulo i biće.

1. Svi imaju pravo da biraju koju mrežu će koristiti. Osim ako niste zaljubljeni u "Telekom", lako se možete prebaciti u "Telnor" ili obratno. Jednostavno sve pozive preusmerite na svoj novi broj, i svakom pozivaocu ga kažete, prosto, i nije toliko teško. Ja sam ovo uspešno obavio. Smile

2. Godinama sam bio korisnik "Telekom-a" i domet je bio daleko lošiji, uvek, ili ima signala ne može da se pozove, ili je mreža zauzeta, ili greška na mreži, sada je to ređe, ali se i dalje dešava u centru Beograda, negde oko 3-4 sata kada svi kreću kući, razumljivo, isto to se desi i na Zapadu. Kod "Telenor-a" je situacija bolja, ali ne i idealna.

3. Korisnički servisi su odlični, ali to što svi zovu 064/065 789 kada im ćukne, za to nije kriv operater, već sam korisnik. I ne čeka se tako dugo, ja nikad nisam čekao preko 5 minuta, a ne verujem da je baš toliko hitno i da ne možete da se snađete u makar 90% slučajeva. Kao da je toliki problem strpeti se da prođe tajming od 14h do 16h i od 18h do 20h... A ako je baš zagustilo, onda sigurno želite pomoć i nije problem da ostante na vezi 15 minuta. Smile

4. "Telekom" bi definitivno trebao da uvede:
  1) ograničenje trajanja poziva sa operaterom, dakle da operateri to malo brže završavaju, kako u 789, tako i 9813, jer su zaista preopširni, i onda svi čekaju;
  2) napaltu poziva ka korisničkom servisu, jer se ova usluga i previše zloupotrebljava. Smile

5. "Telenor" ima odličan nivo ulsuge korisničkog centra, i smatram da bolje i ne može, jedino što bi cena mogla biti malkice niža, makar za pre-paid korisnike. Smile
« Poslednja izmena: 30. Apr 2007, 02:48:14 od prestol »
IP sačuvana
social share
How do you do?

iMac, thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
........Uostalom,na Zapadu u koji se toliko kunes,gotovo niko,izuzev maloletnika i stranaca ne koristi prepaid usluge...
Srbija ima prosek plata oko 300€ za visokoobrazovan kadar;
Zapad(u koji se toliko kunem) ima prosek od 3000€ i više ....;
Cena jednog minuta razgovora u Srbiji je veća nego cena minuta razgovora na tom zapadu i to sam na 1000 mesta potkrepio primerima ...

I ti se još pitaš što tamo svi koriste postpaid usluge?!? Smile Smile Smile
Treba li nabrajati šta su oni tamo na tom zapadu(u koji se ja kunem) imali pre par godina od mogućnosti kada smo jurili signal i dizali telefone na specifične visine kako bi ulovili "crticu", postavljali ih samo u jednom kutku sobe i bili srećni kao mala deca što imamo SMS..... znaš li da im je za simboličnu nadoknadu u okviru iste mreže omogućen potpuno besplatan neograničen razgovor?!?
Kada će se to desiti u Srbiji da recimo Telenor ili MTS svojim postpaid korisnicima omoguće potpuno besplatne razgovore u okviru iste mreže za neku nadoknadu od 1000 dinara mesečno???
Citat
Drugo,3G se jos uvek ne naplacuje kod 064/065 mreze,za razliku od Telenora koji bije po usima.
Jesi li ti uopšte ikada bacio pogled na cene kod oba operatera?!? Jer da jesi shvatio bi da su im cene identične u svim segmentima i to smo još lepo prezentovali u posebnoj temi na ovom forumu.
O čemu ti pričaš, ko koga bije po ušima?!? Identične su cene čoveče i to "u paru" kod oba operatera!
Citat
Znam,znam - ti ces na ovu cinjenicu potegnuti argument da Telenor ovu uslugu omogucava svim korisnicima,a Telekom samo postpaid,ali meni to ne smeta
Ni meni ne smeta, jer su i na tom zapadu(na koji se ja pozivam) prvenstveno ovu uslugu omogućivali samo postpaid korisnicima dok je kasnije tek omogućeno i prepaid.
No, ako Telenor daje i prepaid korisnicima to je valjda razumno jedan ogroman PLUS za ovu kompaniju jer je ispoštovala sve svoje korisnike?!? Znači, automatski je u prednosti nad 064(Imate Prijatelja) Smile koja je bukvalno podelila svoje pretplatnike i omalovažava prepaid korisnike i još je naša mreža domaći operater. Znači, bolje brinu stranci o korisnicima u Srbiji od domaćeih operatera?
To je sramota!
« Poslednja izmena: 13. Maj 2007, 02:22:00 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Uf,mnogo toga si prokomentarisao,a ja moram da spavam!Odgovoricu ti sutra...Sada imam malo vise vremena.Bez obzira sto nasi postpaid paketi(mislim i na Telenor i na MTS) nisu ni blizu tako dobri kao oni na Zapadu,ipak je isplativije za punoletnu osobu da koristi postpaid - uporedi koliko minuta mozes da razgovaras preko prepaid i postpaid sistema,za iste pare.Priznajem,nisam skoro pogledao Telenorove cene,jer njihovu karticu skoro da i ne koristim,tj. stoji mi negde u fioci,ali ranije su bili skuplji od MTS.Sto se tice 3G,naravno da nije besplatan pristup sajtovima van Monda,ali bitno je da je makar pristup 3G portalu za dz.Kod Telenora nista nije za dz,koliko mi je poznato.Mozda ces reci da je to nebitno(i meni je nebitno),ali mnogim korisnicima znaci to sto mogu u pokretu da pogledaju npr. Velikog Brata,RTS2,B92,SOS,Metropolis,MTS itd.
« Poslednja izmena: 13. Maj 2007, 09:58:44 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ljudi, moram po prvi put da pohvalim MTS i mrežu 064 ... ovo je više nego povoljno i sve pohvale na tome:
Pozivi u mt:s mreži
Pošalji MINxx na 7888

Mesečna količina  30 min.  60 min.  120 min.
Cena u dinarima   75        120        210

Što u prevodu znači da dva sata razgovora mesečno u okviru 064 mreže dobijamo za 210 dinara što je mora se priznati najzad prilagodjena cena srpskom džepu --> 1.75 dinara minut razgovora! Smile Smile Smile
Što znači da je neko recimo do sada plaćao za 120 minuta razgovora oko 1320 dinara dok će ubuduće to plaćati samo 210 dinara! Smile Smile

Naredna usluga koju bih pohvalio je takodje odlična:

mt:s najdraži broj

Pošalji MOJBROJ_06xxxxxxxx na 7888
Pozivanje jednog mt:s broja sa 99% popusta
cena 125 dinara

Što znači, da se na ovaj način(koji je najprihvatljiviji recimo izmedju dva člana porodice) telefoni mogu iskoristiti za bukvalno besplatne razgovore izmedju njih i time dosta uštedeti primera radi porodični budžet na svakodnevni medjusobni razgovor! Smile Smile Smile

http://forum.burek.com/index.php/topic,147625.msg3246885.html#msg3246885
« Poslednja izmena: 23. Maj 2007, 01:17:02 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.