Dosta mi je svega Ja imam najbolju devojku Dok idemo ulicom svi je gledaju
Dosta mi je svega Ja imam najbolju devojku Dok igra u disku svi je gledaju, gledaju u njenu crvenu podvezicu.
Ja imam najbolju devojku, ima malo vece sise. Dok igra u disku svi je gledaju, dok vozi Opel Kadet svi je gledaju
Meni je dosta svega 2x ja neću najbolju devojku 2x ja hoću da se vratim tebi jer ti si moj ja hoću da se vratim tebi jer ja sam tvoj da zaspim na tvojim čvrstim grudima da zaspim na tvojim tvrdim grudima ja sam tvoj ti si moj
Bolesnici trce preko parka pa do trga nose papuce pod miskom, nose zubala u ruci. Krenite za njima sve do kioska u senci, kupite im bolje, kupite im sve sto zele.
Napola su budni ali napola su ludi, lavez stakla smiruje im natecene zivce, rika gvozdja zatice ih apsolutne krivce, zavijenih ruku, nogu, ociju i rana.
Oko moje glave!
Bude me i traze nesto sto sam od njih skrio, prsljenove kosti ceo skelet mrtvog trupla. Dizem se i vicem: "Braco gips je u fioci!" Skocise, opkolise me: "On se nama ruga!"
Pozdravljaju krikom svaki novi deo tela sto ga trgaju sa mene, napregnuvsi cela. Ponekad je tesko posle godina i mraka setiti se zasto neko opet vitla nozem
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.