Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 251 252 254 255 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 419461 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Sony Xperia Neo L

na ovoj slici je tabla od audi-ja a6
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC Tattoo
Zna li neko gde ima u Bg da se nadje kacket za gepek to je onaj spojler na gepeku za pezo 206?? ili neki otpad treba mi predja maska, prednji desni far i gde mogu da se urade folije na stakla i koliko posto da zatamnim??? Hvala
Za spojler Gang-land  Južni bulevar je ulica gde se nalaze,za ove delove što ti trebaju mogu halo-oglasi da ti pomognu,rubrika Automobili-delovi,a za zatamljivanje stakala,to imaš na više mesta u BG-u,ima na Zvezdari Dark-servis,i za zatamljivanje možeš da vidiš u halo oglasima rubrika Automobili.servis i oprema.,cena zatamljivanja je oko 100 evra,možda 10-20 evra gore dole.
« Poslednja izmena: 03. Feb 2009, 19:24:25 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple Iphone 3G 8GB
cena zavisi od povrsine koja se zatamnjuje, meni su za Merivu uzeli 70e a za Corollu Verso 80e u Glass Servisu za zadnji deo...

IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 79
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Hvala Braco!! potrudicu se pa da nadjem nesto za mog pezoa Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Pozdrav svima. . .
Ovih dana sam se zagrejao da pazarim Alfu 164 2. 0TS u fulu (sem koze) pa me interesuje vaše mišljenje o ovom automobilu. . .
Dakle interesuje me kakva mu je potrosnja, kakav je za delove i uopšteno kakav je to auto?
Bilo bi dobro kada bi me posavetovao neki sadašnji ili bivši vlasnik ovog modela. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
HTC Tattoo
Pozdrav svima. . .
Ovih dana sam se zagrejao da pazarim Alfu 164 2. 0TS u fulu (sem koze) pa me interesuje vaše mišljenje o ovom automobilu. . .
Dakle interesuje me kakva mu je potrosnja, kakav je za delove i uopšteno kakav je to auto?
Bilo bi dobro kada bi me posavetovao neki sadašnji ili bivši vlasnik ovog modela. . .
Taj auto je poznat kao žešće govno,da se razumemo,to je neuspešni pokušaj alfe da napravi super luksuzan automobil,I generalna je skuplja od celog auta,tako da znaš. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Prvo misljenje je veoma loše...
Znam da nisu baš popularni. Jesi li imao ovaj auto?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Sony Xperia Neo L
ehh on imao? Smile on bi prije vozio golfa 1 nego nekog novog fiata ili alfu  Smile salim se,ali nije ga imao 100%
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
nadam se da ću naići na nekog ko ga je imao, mislim da bi takva osoba bila naj objektivnija da mi da svoj sud o tom automobilu...
Gledao sam po drugim forumima ali slabo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
HTC Tattoo
nadam se da ću naići na nekog ko ga je imao, mislim da bi takva osoba bila naj objektivnija da mi da svoj sud o tom automobilu...
Gledao sam po drugim forumima ali slabo...
O.K. potrajaće malo dok ne nađeš nekoga ko je ima i da je zadovoljan sa njom,i naravno da nisam vozio alfu 164,ja ipak gledam za šta dajem pare.Ali ako uzmeš u obzir da taj auto sad ima 20-ak godina i da je minimum 9 godina kod nas,jer je 2000 završen uvoz,onda sigurno možeš da očekuješ da nađeš neki u dobrom stanju. Smile

Najskuplji model Alfe koji ima 20 godina je sigurno dobra kupovina i pametna investicija,verovatno zato i ne možeš da nađeš ni jednog vlasnika. Smile

ehh on imao? Smile on bi prije vozio golfa 1 nego nekog novog fiata ili alfu  Smile salim se,ali nije ga imao 100%
he,he,he pa nisam lud da bi vozio kockicu umesto novog auta,bilo kog,ali alfa 164 je smešan auto,nego se ljudi misle da će da dobiju super luksuznu limuzinu za 2000 evra i da bude kvalitetna.To ne postoji,da ta alfa ima 5-7 godina,pa i ajde,ali 20 godina stara alfa koja je krcata elektronikom he,he,he

Jedini luksuzni automobili iz te generacije koje bi kupio su bmw 7 i mercedes 124,sa tim da je 7 skupa za održavanje,ali je i veoooma kvalitetna,a mečka 124,o njoj je suvišno govoriti. Smile Smile Smile

« Poslednja izmena: 20. Feb 2009, 19:12:25 od diletant »
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 251 252 254 255 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.