Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 10:20:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 122
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Draza Mihailovic-izdajnik ili patriota?  (Pročitano 119050 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 192
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
BlackBerry 8800
Citat
Draza Mihailovic-izdajnik ili patriota?
Ајд доста више са овом темом. Керушина је добила заслужено говнарску јаму. И то од кога? Од својих са којим је сарађивао.  Smile Тикве је садио са ђаволом па су му се обиле од главу. Јебо Дражу, такве је требало обесити на сред Теразија.  Smile Сарадник комуниста. Smile
Од неонацисте се и није могло боље очекивати  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Evo kako su Cetnici ratovali! Smile Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

535.jpg
(28.72 KB, 333x494)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 192
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
BlackBerry 8800
Evo kako su Cetnici ratovali! Smile Smile Smile
Ако немаш ништа паметније да изјавиш о оним сликама које сам поставио и за које се ниси надао, поштедиме твоје незерлост.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pristrasan si brate,a i na tvoj odgovor se ceka po 10 dana,a iznaš moje mišljenje o Draženki(izgubljen u vremenu)... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 192
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
BlackBerry 8800
Pristrasan si brate,a i na tvoj odgovor se ceka po 10 dana,a iznaš moje mišljenje o Draženki(izgubljen u vremenu)... Smile
По чему сам ја пристрасан? Где видиш изношење идеологије у мојим постовима? Нема нигде. Мене политика не занима, већ наука, објективна по својој природи.  Smile

А то што се не јављам често - пе не виим ја по интернету, имам и друга посла. Али то дискусији не смета када се могу настављати топици који су отворени пре 4 године. Важно је да је одговор ту. А што се тебе тиче, упркос томе што умеш, како видим, одмах да е јавиш, још увек не видим објашњење о сликама које сам поставио, нарочито оне о фалсификату. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Veruj mi da me to zanima kao lanjski sneg,mene je iritirala tvoja sumnja da su mi baba i deda zaklani od strane Cetnika kao i mala doza uvreda upucena k meni...a To što sam rekao da je bio izgubljen u vremenu nije znacilo ništa negativno,a ja da se sa tobom i drugima nagonim dali je ili nije bio ovo ili ono,neželim,da si precutao moju slobodnu konstataciju do prepiske nebi ni došlo...
Ja te ipak pozdravljam i želim ti svako dobro! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
SonyEricsson K800i
Rado cu...samo mi kazi na kojim su stranama...
Па пажљивије прочитај моју дугачку поруку коју ниси до сад ни прочитао па ћеш је сам наћи. Smile
Nema tu mnogo argumenata...
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 192
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
BlackBerry 8800
Veruj mi da me to zanima kao lanjski sneg,mene je iritirala tvoja sumnja da su mi baba i deda zaklani od strane Cetnika kao i mala doza uvreda upucena k meni...a To što sam rekao da je bio izgubljen u vremenu nije znacilo ništa negativno,a ja da se sa tobom i drugima nagonim dali je ili nije bio ovo ili ono,neželim,da si precutao moju slobodnu konstataciju do prepiske nebi ni došlo...
Ja te ipak pozdravljam i želim ti svako dobro! Smile
То шта су доживели твоји ближњи је једно, а Историја је сасвим друго. Док то не будеш у могућности да расчланиш, можемо да се зивкамо сваки дан ништа нећеш напердовати.
Nema tu mnogo argumenata...
Има има и те како, само треба мало да се мало помучиш, не могу ја да ти најочигледније сипам у мозак.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
То шта су доживели твоји ближњи је једно, а Историја је сасвим друго. Док то не будеш у могућности да расчланиш, можемо да се зивкамо сваки дан ништа нећеш напердовати.
Komšija na žalost ti ili nisi ili neceš da razumeš o tome šta se oce reci,istoriju u ovom slucaju nekrojimo ni ja ni ti,oko nje se spore mnogo veci umovi od nas dvojice i vidi cuda podeljeni su,tvoja beseda je pristrasna,neceš da vidiš drugu stranu medalje,a toje da su Cetnici saradjivali sa okupatorima(tacno 100%),da su cinili zlocine pvenstveno nad svojim narodom sve pod plaštom borbe protiv komunizma i da nedužim,cinjenica je da ti nemožeš da napreduješ zbog jednostranog gledanja na stvari!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Impossible is nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 880
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia N95
Citat
Komšija na žalost ti ili nisi ili neceš da razumeš o tome šta se oce reci,istoriju u ovom slucaju nekrojimo ni ja ni ti,oko nje se spore mnogo veci umovi od nas dvojice i vidi cuda podeljeni su,tvoja beseda je pristrasna,neceš da vidiš drugu stranu medalje,a toje da su Cetnici saradjivali sa okupatorima(tacno 100%),da su cinili zlocine pvenstveno nad svojim narodom sve pod plaštom borbe protiv komunizma i da nedužim,cinjenica je da ti nemožeš da napreduješ zbog jednostranog gledanja na stvari!

To je bio rat, gradjanski rat, Srbin protiv Srbina, naravno da ces da ubijes sve one koji su protiv tebe.
Nazalost Srbi su se borili protiv samih sebe tj bili su Partizani.

Sta je bilo najvece zlo srpkog naroda? komunizam, Cetnici su se borili za neke stvari koje komunista nije mogo da shvati tj za slobodu.

Zivela Kraljevina Srbija
IP sačuvana
social share
С вером у Бога, за Краља и Отаџбину! Живела Краљевина Србија!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 122
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 10:20:32
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.131 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.