Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Jedne večeri si se napio smrt si izazvati odlučio u bubanj si jedan metak stavio za samoubojstvo se prijavio
Bubanj se vrti, bubanj se okreće tko večeras neće imati sreće
Uzimaš revolver u ruke lice ti je znojno i puno muke sada je na tebi red ova igra ne traje u nedogled
Bubanj se vrti, bubanj se okreće tko večeras neće imati sreće
Pucanj odjekuje i na pod padaš mrtav si sada, nemaš ćemu da se nadaš u masovnoj si grobnici i limenome lijesu niti sada nemaš poštenu adresu
Bubanj se vrtio, bubanj se okretao večeras je tebe izabrao
Sad te boli kurac, pod zemljom truneš više o ničemu ne treba da se brineš svatko zna da nisi heroj, niti neznani junak živio si ko stoka, umro ko nesretni luđak
Aleksa, Aleksa ti si velika budala Aleksa, Aleksa na svemu ti hvala Aleksa, Aleksa svaka ti je nada propala Aleksa, Aleksa sudbina ti se narugala Aleksa, Aleksa propast te izabrala Aleksa, Aleksa glupost te odabrala Aleksa, Aleksa na svemu ti hvala što si oduvjek bio velika budala
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Nije depresija,nije ni laž Što li je to što moju krv pije Nije agresija,nije ni mržnja Što li je to što u meni se smije Nije frustracija,nije ni bjes Što li je to što u venama vrije Nije paranoja,nije ni strah Što li je to što u meni se krije
Apatija,apatija moja je mana Apatija,apatija krvava rana
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Kraj birtije "Blato" hoda čovjek gubitnik on je još jedan bezimeni nesretnik iz pune birtije rulja mu se smije izgubljeno gleda, nema love, a jako mu se pije
On potreba niti želja nema kako do pića jedina mu je dilema živčan i znojan, još se jedna kriza sprema tako svaki dan, uvijek ista zatvorena šema i gubitnički život pun cugerskih problema
Njega više nitko od velikih prijatelja ne pozna niti on sam sebe više ne može da prepozna flaše se brzo prazne, koja mu je zadnja nikako da dozna svaki dan on pruža ruku smrti, a nikako da je upozna zna i sam da je gubitnička sudbina teška i grozna
Sjedi on na klupi i zadnju svoju pivu pije tog trenutka je zadovoljan i to ne želi da krije on je još jedan bezimeni nesretnik u blatnome jarku leži mrtav čovjek gubitnik
Krik u mraku razbija tišinu Zabrinuto gledaš u mračnu daljinu Krik u mraku kao nož te para Krik u mraku ti dušu rastvara Čuješ li krik duboko u sebi Čuješ li krik što vrišti u tebi Toliko jeziv koliko i otrovan Toliko snažan koliko i bolan Krik u mraku kao vihor dolazi Krik u mraku sve pred sobom gazi Krik u mraku ponos ti razbija Krik u mraku u tebi zavija Dok polako plazi i polako odlazi Pustoš ostavlja gdje god da prolazi
Sve dobro u tebi odavno umire Sve više slabiš bol tvoje lice razdire Polako odlaziš ti živiš u agoniji Lice ti razderano u krvavoj harmoniji Jedino bol je tvoja sudbina, Njome se hrane dok curi im slina Ti neznaš za smjeh,tvoj život je tuga, Ti nemaš budućnost,sudbina se ruga Tvoje lice nikada krvariti ne prestaje Tvoja bol je prejaka baš nikada ne nestaje Tebi se život odavno osvetio Tvoje je vrijeme odavno proletilo
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.