Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 569 570 572 573 ... 826
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ko je izvodjac ove pesme i kako se pesma zove - pomozimo jedni drugima  (Pročitano 1415307 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung i5700 + D880
Ovako - pesma je Careless whisper ali ne verzija od Dzordza Majkla nego neka r'n'b ili tako nesto varijanta... Glas pevaca me podseca na Krega Dejvida ali cika gugl kaze da izgleda nije on. Trazio sam preko Limewire-a ali bezuspesno... skinuo sam verziju by Kenny G ft. Brian McNight (jer mi je zvucalo u tom fazonu) ali patka...

Inace, pesmu sam cuo danas na radio AS-u...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

This is an automated message, please ignore.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 687
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy S5
Ljudi treba mi rock verzija koju sam cuo skoro u Operaciji trujumf, rock verzija Madonine pesme "Frozen".  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1286
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ovako - pesma je Careless whisper ali ne verzija od Dzordza Majkla nego neka r'n'b ili tako nesto varijanta... Glas pevaca me podseca na Krega Dejvida ali cika gugl kaze da izgleda nije on. Trazio sam preko Limewire-a ali bezuspesno... skinuo sam verziju by Kenny G ft. Brian McNight (jer mi je zvucalo u tom fazonu) ali patka...

Inace, pesmu sam cuo danas na radio AS-u...

Odes na Google, ukucas Careless whisper wikipedia, udjes u prvu opciju i pronadjes u tekstu 'cover versions'. Ili ajde da ti skratim muke.  Smile

A cover version of "Careless Whisper" by Tamia appears on her debut self-titled album, Tamia. A second recording by Tamia appeared on the soundtrack album to the 1998 movie A Night at the Roxbury.
A hi-NRG/eurodance cover of the song by Sarah Washington was released through Almighty Records.
In Mexico, Pedro Fernandez also has a Spanish cover version called "Absurda Confidencia."
Irish singer Edward J. Valentine released a version that reached number 47 for 1 week in the Irish music charts in 2008. Mike Mulvihill of "The Power Hour" hailed it as "a song that defines this generation" and that this cover was "unrivalled".
Montreal acoustic cover band The Lost Fingers recorded a cover of the song for their 2008 album Lost In The 80s.
A version by Willy Mason appears on the 2007 compilation album, The Saturday Sessions: The Dermot O'Leary Show.
The song has been covered by many other artists, including 2Play (2005), Bananarama (2001) on Exotica album, Brian McKnight (2007), Boston Pops Orchestra composed by John Williams, Columbia Ballroom Orchestra (1994), Dave Koz featuring R&B artist Montell Jordan taking the vocal lead (1999) on the album The Dance features a cover of "Careless Whisper", David & the High Spirit (2003), Del (2004), Delight (2001)[1], DJ Irene (2003), Farhad Besharati (2006), George Michael (1998), Gloria Gaynor, Harlemm Lee (2003), Hit Crew (2006), James Douglas (2003), Julio Iglesias (2006), Jordan Knight (2006), Katelyn Tarver (2006), Kenny G (2004), Kymeria (2005), Paul Mauriat, Richard Clayderman (2004) in an instrumental version, Richard Clayderman and James Last, Roger Williams, Roxy Pain (2007), Royal Philharmonic Orchestra (1998), Sarah Washington, The Sax Brothers (2003), Simion Luca (1998), Skip Martin (2006), Slinkee Minx (2004) [side A on "Closer" single], The Shadows (2006).
« Poslednja izmena: 05. Jan 2009, 20:51:58 od NecuZvaqHocuQsur »
IP sačuvana
social share
And we die young ...
Faster we run ...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung i5700 + D880
To sam odma' odradio ali sam odustao kad sam video koliko ima potencijalnih resenja Smile Nadao sam se da neko ovde zna Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1286
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pa dobro... bar sigurno znamo da nisu Bananarama i Julio Iglesias...  Smile
IP sačuvana
social share
And we die young ...
Faster we run ...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
gde mogu da nadjem pesmu i ko peva "i love baby" iz nekog filma sa ricardom girom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

То сам ја.

Zodijak
Pol
Poruke 3256
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
@Falzone

@telepatic

PS.koristite Youtube Smile
« Poslednja izmena: 06. Jan 2009, 10:31:18 od JeJa »
IP sačuvana
social share
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls.
Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

This is an automated message, please ignore.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 687
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy S5

@telepatic

PS.koristite Youtube Smile

Hvala ti, al nisam na to mislio.Vukasinu su skoro pustili neku rock verziju "Frozen" dok je bio u kuci.Ovo je obicna verzija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Milijarder u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 555
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Samsung 8500 Wave
Zna li neko koja je ovo pesma...?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
untitled [1].rar (834.45 KB)
IP sačuvana
social share
"Ljumberg se najlepse oblaci u reprezentaciji svedske, on je jedini maneken u ovom timu..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung i5700 + D880
Nije ni ovo gore... Izgleda da sam se ja sjebao u opisu posto i ne znam bas te zanrove najbolje, slabo me muzika zanima. Znaci, islo je na Radiju AS pre one liste top 50 haus, disko ili kojih vec hitova, sto ce reci da i ta verzija koju trazim spada u taj zanr. U svakom slucaju, malo je brzi ritam od ove a i glas je nekako "crnackiji", ako razumete sta hocu da kazem...

Mozda bi bilo najbolje da posaljem mejl direktno u radio AS Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 569 570 572 573 ... 826
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.587 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.