Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 12:40:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: incidenti u skupstini  (Pročitano 7383 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
stami, na pocetku mozda i jesu oni unutra seljaci, ali ljudi koji za njih glasaju se pronalaze u njima i oni nisu seljaci. vremenom, menjace srbiju na bolje samo ako ne budu pokazali da su seljaci kako ti kazes. i ja cu biti srecan.
ne zanima mene ni tadic ni niko sl. mene zanimaju ljudi koji glasaju za partije. to ti je najbolje merilo stanja u drzavi. a stanje kod nas je ocajno.

to sto si ti rekao da mi fali daska je merodavno kao kad bi mi rasa i seselj rekli da sam fasista.

iza mene stoje dela koja potvrdjuju da nisam glup, a tvoje niti misljenje ikog tebi slicnog sa foruma nece pokolebati moje politicke stavove jer mozga nemate da dokazete da sam u krivu.

kontriracu uvek kad znam da ostali grese i necu se povijati ko trava kako god da vetar dune.
to ti radi, ali ja cu radije nastaviti da pisam uz vetar....

tvoja zemlja je u kurcu, dakle, gresis, nije dobra, u kurcu je. shvati to i pocni da radis na necemu sto ce to da promeni.
za pocetak, preispitaju svoje stavove kojinikome  ne donose korist a najmanje tvojoj zemlji.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
stami, na pocetku mozda i jesu oni unutra seljaci, ali ljudi koji za njih glasaju se pronalaze u njima i oni nisu seljaci. vremenom, menjace srbiju na bolje samo ako ne budu pokazali da su seljaci kako ti kazes. i ja cu biti srecan.
ne zanima mene ni tadic ni niko sl. mene zanimaju ljudi koji glasaju za partije. to ti je najbolje merilo stanja u drzavi. a stanje kod nas je ocajno.

to sto si ti rekao da mi fali daska je merodavno kao kad bi mi rasa i seselj rekli da sam fasista.

iza mene stoje dela koja potvrdjuju da nisam glup, a tvoje niti misljenje ikog tebi slicnog sa foruma nece pokolebati moje politicke stavove jer mozga nemate da dokazete da sam u krivu.

kontriracu uvek kad znam da ostali grese i necu se povijati ko trava kako god da vetar dune.
to ti radi, ali ja cu radije nastaviti da pisam uz vetar....

tvoja zemlja je u kurcu, dakle, gresis, nije dobra, u kurcu je. shvati to i pocni da radis na necemu sto ce to da promeni.
za pocetak, preispitaju svoje stavove kojinikome ne donose korist a najmanje tvojoj zemlji.

Moja zemlja je Srbija. Srbija nije u kurcu kao sti kazes.

Koja je tvoja zemlja ako smem da te pitam ako je  Srbija moja ?

Kraljevicu stvarno osatajem bez teksta posle ovolikih tvojih gluposti.

Nadam se da ces uskoro videti koliko ljudi misli da je Srbija zemlja u kurcu !
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
moja zemlja je takodje srbija, i zao mi je sto moram da primetim da je u kurcu.
ti si kreten ako to ne vidis...sta da radim, ali tako je.
rekao sam tvoja jer sam pogledao tvoj post od gore gde pise 'moja zemlja je srbija i dobra je....."
nije dobra, sranje je.
ovde ni jedan zakon ne vazi vise.
sve moze da se zaobidje, ne znamo kolika nam je drzava, koliko stanovnika ima, vlada opsta nesigurnost, iako se sve to popravlja iako je mnogo bolja nego pre 7 godina, opet je jos uvek sranje!

ti nemas trunke objektivnosti i samokritike.
ti si opasan za nasu zemlju.
a btw. nemas ni trunke savesti.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Ако је Србија у курцу, онда шта су 7 година радили ови кретени на власти?  Smile

Србија није у круцу, чак шта више има неки напредак.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
pa procitaj sve.
srbija napreduje, ali je bila u gadnom blatu.a ono sto covek 50 godina gradi za 3 eseca moze da sjebe.
vlast 90 je sve sjebavala.
nove generacije to popravljaju, ali je i dalje tuga jedna kako nam je drzava neuredjena.
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
drazava nam je uredjena bolje od 90 posto drzava na svetu bolje i od francuske i amerike ako ti kraljevicu marko zelis drzavu u kojoj ce glavni grad bg da sija i da se vrti na svim televizijama sveta ko leglo demokratije i blagostanja a da u pancevu ljudi setaju sa masinkama i da je varijanta ko kog stigne krstacu mu digne onda ok ali meni takva drzava ne deluje bas nesto uredjeno tako da je kod nas ipak sve uredjenije ako sam u bronksu i pozovem policiju u njujorku i kazem da sam opljackan oni ce ti odgovoriti koj si kurac trazio tamo mozda ti kazu kulturnije ali tako ce da misle tako da po meni to uopste nije uredjeno!

a ja neznam kakvi treba nama u skupstini dabudu pa poslanici predstavljaju narod a mi imamo na pretek one sto pljuju psuju i bave se nekim idiotskim forama i oni imaju svog predstavnika koji se tako ponasa onda imamo narkomane i oni imaju cedu znaci kakvi smo mi takva je i skupstina ili ce mozda samo ovi kulturni da glasaju a nama nekulturnima nekzabrane glasanje pa onda da gledamo lepu skupstinu kako bi vi voleli med i mleko potok tece i svi srecni ali posto nam narod ne zivi med mleko potok tece posto tako nezive ni prve komsije onda nemogu ni poslanici!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
moja zemlja je takodje srbija, i zao mi je sto moram da primetim da je u kurcu.
ti si kreten ako to ne vidis...sta da radim, ali tako je.
rekao sam tvoja jer sam pogledao tvoj post od gore gde pise 'moja zemlja je srbija i dobra je....."
nije dobra, sranje je.
ovde ni jedan zakon ne vazi vise.
sve moze da se zaobidje, ne znamo kolika nam je drzava, koliko stanovnika ima, vlada opsta nesigurnost, iako se sve to popravlja iako je mnogo bolja nego pre 7 godina, opet je jos uvek sranje!

ti nemas trunke objektivnosti i samokritike.
ti si opasan za nasu zemlju.
a btw. nemas ni trunke savesti.

IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Читао негде да енглези имају најнекултурније посланике, а у јужној кореји су туче честе, тако да наши и нису неки изузетак.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Polako, to je njegov poznati stil da pljuje po Srbiji i da provocira ostale.
Ne obazirite se i otici ce......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Polako, to je njegov poznati stil da pljuje po Srbiji i da provocira ostale.
Ne obazirite se i otici ce......
Saqmo ludak moze da pljuje po svojoj zemlji, domovini i ljudima.
Pametan covek kaze da voli svoju zemlju a da treba da se postaramo da je unapredimo, poboljsamo standard, da je podignemo na visi nivo.
To je za mene iskreni Srbin a ne onaj ko pljuje po Srbiji i smeta mu svako.
Inece njgovi DOS-ovci su na vlasti 7 godina .
Sta su kapitalno uradili osim sto su prodali pola Srbije, privatizovali firme za svoje dzepove i nakrali se od naroda?
Imaju jos 3-4 godine da vladaju dugo kao SPS ako ih uspemo istrpeti.
najveci uspesi su im PDV na opremu za bebe, "jevtini" krediti uzeti bas od onih koji su nas bombardovali 1999. godine koji umesto da nam plate odstetu za sve poruseno sada daju Srbiji kredite.
Licemerno. licemerno. licemerno i jadno da jadnije ne moze biti.
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 12:40:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.