Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Incident u Skupštini: Pop Lazić cipelom gađala Gordanu Čomić  (Pročitano 23282 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat
I onda jos prljavo smestaju Irineju, nesto sto je Amfilohija zamesio. Naime u februaru se to pojavilo kao saopstenje Sinoda, pa se ispostavilo da Sinod nije ni zasedao.To se saoptenje, pojavilo u vremenu kada je on vec ukopao Patrijarha i imenovao sebe za naslednika. izmisljao pisma, izdavao na svoju ruku saoptenja. savetovao u koju rupu treba da jebes.

e ko će tebe iz pećine izvući da mi je znati  Smile Smile

lažeš pljuvač,lažeš  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
Citat
I onda jos prljavo smestaju Irineju, nesto sto je Amfilohija zamesio. Naime u februaru se to pojavilo kao saopstenje Sinoda, pa se ispostavilo da Sinod nije ni zasedao.To se saoptenje, pojavilo u vremenu kada je on vec ukopao Patrijarha i imenovao sebe za naslednika. izmisljao pisma, izdavao na svoju ruku saoptenja. savetovao u koju rupu treba da jebes.

Hajde bre fukaro radikalska reci sta sam lagao? I ti si kao i onaj drugi, kako se zvase thug_.
Lazes. Reci sta lazem? Jel bilo saopstenje? jel ga ima na sajtu? jel su se vladike ogradile da nije zasedao Sinod? jel ispalo da je bradati pukovnik Amfilohije to emsetario da sam sebe ustolici za Patrijarha?
Pa nije samo to radio? Hteo zivog Patrijarha da smeni. Kao hajd sad ces da oladis, pa da ne gubimo vreme.
Mora se Irinej skloniti i poceli ste prljave igre. jebe vam se za veru i za crkvu. vama treba 'blagoslov' za klanje ubijanje pljackanje pod maskom krstache koju si tako debelo nabijate u dupe.
Uz to jedini je vladika koji je izgubio crkvu, a hoce da bude Patrijarh.
Reci konkretno sta je tu laz? To je bilo u februaru, stoji na sajtu SPC i nema potpisa. Odakle Martinovicu da je vladika Irinej to poslao? Nije namerno? Gde je on rpocitao to? Pa kao : jeeeeeeebi ga vladiko, ja se izvinjajem.
Vi ste bre ubice obog naroda. U ovoj zemlji se zbog vas ne moze normalno razgovarati.
vama je mesto u debelom mraku.
Vi, radikali razvlacite srpstvo po blatu isto kao sto su vam preci ubijali srbe.
Vi ste hodajuce sotone srpstva.

Drug put kad kvalifikujes reci sta je u pitanju. Ostalo imas net i za cas vidis da nema potpisa u saopstenju.
Znam ja da hocete sotonu na celu SPC.Samo on moze da blagosilja vase ubijanje, pljacjkanje, otimanje.

Daj bre da normalni ljudi disu od vas na svojoj zemlji.
« Poslednja izmena: 27. Nov 2009, 17:01:37 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Znam ja da hocete sotonu na celu SPC.Samo on moze da blagosilja vase ubijanje, pljacjkanje, otimanje.

апсолутни мегацар Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Tel.Me Your.Number
Kako su smešni

"Todorović je još rekao da je to druga cipela koja će, posle iračke, ući u istoriju."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Kako su smešni

"Todorović je još rekao da je to druga cipela koja će, posle iračke, ući u istoriju."
Ал' је њима лепо. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat

Hajde bre fukaro radikalska reci sta sam lagao? I ti si kao i onaj drugi, kako se zvase thug_.
Lazes. Reci sta lazem? Jel bilo saopstenje? jel ga ima na sajtu? jel su se vladike ogradile da nije zasedao Sinod? jel ispalo da je bradati pukovnik Amfilohije to emsetario da sam sebe ustolici za Patrijarha?
Pa nije samo to radio? Hteo zivog Patrijarha da smeni. Kao hajd sad ces da oladis, pa da ne gubimo vreme.
Mora se Irinej skloniti i poceli ste prljave igre. jebe vam se za veru i za crkvu. vama treba 'blagoslov' za klanje ubijanje pljackanje pod maskom krstache koju si tako debelo nabijate u dupe.
Reci konkretno sta je tu laz? To je bilo u februaru, stoji na sajtu SPC i nema potpisa. Odakle Martinovicu da je vladika Irinej to poslao? Nije namerno? Gde je on rpocitao to? Pa kao : jeeeeeeebi ga vladiko, ja se izvinjajem.
Vi ste bre ubice obog naroda. U ovoj zemlji se zbog vas ne moze normalno razgovarati.
Vi, radikali razvlacite srpstvo po blatu isto kao sto su vam preci ubijali srbe.

Drug put kad kvalifikujes reci sta je u pitanju. Ostalo imas net i za cas vidis da nema potpisa u saopstenju.

slušaj ti mene žvalane lajavi

jedina fukara ovde si ti kome su rusi verovatno oteli konja kad su prolazili kroz Srbiju,pa im nemožeš oprostiti,jedino si ti iškolovan besplatno u komunizmu i prošao pola sveta u komunizmu (ako i to nelažeš) pa sad nama prodaješ muda za bubrege i pljuješ po svemu onome u čemu si ti uživao godinama
ti si jedini provalio amfilohija i njegovu teoriju zavere  Smile  Smile
ti si iskompleksirani najeb,koji i da si sam na vlasti imao bi potrbu da pljuneš na sebe,ne zato što nevaljaš nego problemi sa kiselinom,pa moraš pljunuti  Smile

Citat

ovo za tebe važi smrade lažovski,imaš zvanični sajt pa pročitaj ko je potpisan
možda su ga radikali ubacili  Smile
reci ako je problem naće se već neko da ti postavi  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.3
mob
Alcatel 
Citat
али тешко је трпети Чомићкино председниковање Скупштином.

уууу ... да верујем ... Поп Лазићку страшно боле муке кроз које народ пролази због те Чомићке. Али нека радикала ... нико тако добро не ради у корист своје штете као они ...  Smile
Šta  je boli? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat

slušaj ti mene žvalane lajavi

jedina fukara ovde si ti kome su rusi verovatno oteli konja kad su prolazili kroz Srbiju,pa im nemožeš oprostiti,jedino si ti iškolovan besplatno u komunizmu i prošao pola sveta u komunizmu (ako i to nelažeš) pa sad nama prodaješ muda za bubrege i pljuješ po svemu onome u čemu si ti uživao godinama
ti si jedini provalio amfilohija i njegovu teoriju zavere  Smile  Smile
ti si iskompleksirani najeb,koji i da si sam na vlasti imao bi potrbu da pljuneš na sebe,ne zato što nevaljaš nego problemi sa kiselinom,pa moraš pljunuti  Smile

Citat

ovo za tebe važi smrade lažovski,imaš zvanični sajt pa pročitaj ko je potpisan
možda su ga radikali ubacili  Smile
reci ako je problem naće se već neko da ti postavi  Smile

IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
gale, system -  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Lala do zadnjeg daha

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 65
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
LG Optimus 2x
da nije tuzno bilo bi smesno  Smile u svakoj iole normalnoj zemlji bi pola poslanika moralo da se povuce iz javnog zivota zbog sramote....
IP sačuvana
social share
sve se da nauciti al najteze je biti covek
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.