Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Incident u Skupštini: Pop Lazić cipelom gađala Gordanu Čomić  (Pročitano 23251 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
мени се чини да је ова чомићка психички болесна....у датој ситуацији нормална особа се не понаша као она...као да је накљукана лековима Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
мени се чини да је ова чомићка психички болесна....у датој ситуацији нормална особа се не понаша као она...као да је накљукана лековима Smile
I ja bi ih provocirao. Zar ne vidis koju su harangu napravili protiv vovjvodjana, za nesto sto im svako zasedanje parlamenta moze oduzeti. Od ove milosti koju dobijamo, napravise svetski slucaj. I onda jos prljavo smestaju Irineju, nesto sto je Amfilohija zamesio. Naime u februaru se to pojavilo kao saopstenje Sinoda, pa se ispostavilo da Sinod nije ni zasedao.To se saoptenje, pojavilo u vremenu kada je on vec ukopao Patrijarha i imenovao sebe za naslednika. izmisljao pisma, izdavao na svoju ruku saoptenja. savetovao u koju rupu treba da jebes.
Pa vala neces da mi kazes da pukovnik udbe i dezerter sa ratista treba da odredjuje sudbinu zemlje?
« Poslednja izmena: 27. Nov 2009, 10:10:25 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
Skandal u parlamentu zbog navodnog pisma vladike Irineja
Gordana Pop Lazić: Smišljeno sam Gordanu Čomić gađala cipelama
Autor: N. Korlat | Foto: a. isaković | 27.11.2009. - 08:00

Gordana Pop Lazić, poslanica Srpske radikalne stranke, gađala je juče cipelama Gordanu Čomić, predsedavajuću parlamenta, zbog, kako je rekla, vređanja dostojanstva njenog kolege Aleksandra Martinovića i tretmana koju članovi SRS imaju u Skupštini Srbije. Povod za ovaj incident bilo je pismo koje je poslala Srpska pravoslavna crkva, navodno sa potpisom vladike bačkog Irineja, u kojem SPC oštro kritikuje predlog Statuta Vojvodine.

Sve je počelo kada je pravo na reč dobila Slavica Đukić-Dejanović, koja je poslanicima pročitala demant vladike Irineja. U njemu je stajalo da se on ni u svoje, ni u ime Sinoda, nikad nije oglašavao o temi o kojoj se u Skupštini raspravlja, kao i da se radi o čistom falsifikatu.
Samo dan ranije, pismo crkve u kojem se kritikuje „neustavni statut“ pročitao je poslanik Martinović, koji se nakon demantija prvo javio za repliku, a kako mu to nije omogućeno, tražio je reč zbog kršenja poslovnika.
- Gospođo Đukić-Dejanović, teško ste povredili moje dostojanstvo. Vrlo dobro znate da pismo postoji, a dobili ste ga i vi i predsednik Tadić i Vlada Srbije. Ono je objavljeno na zvaničnom sajtu SPC 6. februara 2009. godine. Dobio sam informaciju da ga je napisao vladika Irinej. Možda on nije autor, ali jeste Sinod SPC. Izvinjavam se vladiki, ako sam dobio pogrešnu informaciju - rekao je Martinović.
Predsedavajuća Čomić na to je odgovorila da on u svom obrazloženju ničim nije potkrepio tvrdnju da je Slavica Đukić- Dejanović izrekla neistinu i da se zapravo „izvinio Irineju zato što je falsifikatom obavestio Narodnu skupštinu“. Optužila je Martinovića da je povredio poslovnik i teško uvredio ugled parlamenta. Čomićeva mu je zbog toga izrekla i treću opomenu, a onda mu je oduzeta reč.
Poslanica Gordana Pop Lazić u tom trenutku je izula cipele, a zatim jednu pa drugu bacila u pravcu Čomićeve, nakon čega je udaljena sa sednice.
- Nisam reagovala instiktivno, već vrlo smišljeno. Već neko vreme poslanicima SRS nije dozvoljeno da pričaju. Razmišljala sam prethodnih dana šta da uradim - kaže za „Blic“ Pop Lazićeva.
Kako je rekla, vladajuća većina je u Skupštini napravila kamernu atmosferu, a to nije prirodno.
- Morala sam da razbijem takvu atmosferu - kaže Pop Lazićeva.
Ona dodaje da joj nije bio cilj da povredi Gordanu Čomić i da je htela, u tome bi i uspela jer je „dobar strelac“.
- Ne znam da li će da me tuži. Ja prihvatam odgovornost za svoje postupke - kazala je Pop Lazić, koju je Administrativni odbor zbog ovog incidenta i vređanja ugleda parlamenta kaznio sa 32.000 dinara.

Izvor: Blic
« Poslednja izmena: 27. Nov 2009, 11:12:21 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15

A, mozda je trebalo da skoci na ovu vesticu Pop Lazicku i da joj pocupa periku?

Mislim da ne... to je cist primer razlike u kulturi...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Добро, није тајна да је Чомићка у стању да не дозволи ником из опозиције да проговори, ако то пожели, чак ни по пословнику или по дискреционом праву да не да реплику. Много је искључива, а скупштина личи на квиз где имаш 2 или 5 минута да испричаш своју причу и након тога ГОНГ.
Са друге стране, гађање ципелом осим слања поруке коју смо сви знали и без самог чина није примерено скупштини и политичкој "елити".

Има једна епизода South Park-a о природи политичара: Giant touche and nerd sandwich.

If they were good people, they wouldn't be in politics.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
Ta je epizoda prosla, a cilj je postignut.Cilj je bio diskreditovanje vladike Irineja pred izbore.
Svi mi znamo kako je pismo nastalo. Tako sto je Amfilohije uzurpirao nadleznosti Sinoda i objavio to kao saopstenje. Sta se pravimo ludi kad u februaru je to vec bila vruca tema, da se sinod nije ni sastao.
I onda je bilo demanti, samo srbin ima kratko pamcenje.
Nego radikalski krvoloci, sa nabijenom krstachom u dupe, koriste momenat da naprave reskol u crkvi pred izbore, po partijskom zadatku.
Cipela je tu dobra epizoda da se zapamti razlog.
« Poslednja izmena: 27. Nov 2009, 13:35:46 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k530i
Има једна епизода South Park-a о природи политичара: Giant touche and nerd sandwich.

Giant douche and turd sandwich  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
Uvredio bih prostitutke ako bih rekao da su politicari prostitutke.
Njima najbolje stoji kvalifikacija: lesinari.
E sada na zapadu, je to regulisano sto zakonima, sto svescu biraca.
Opoziv politicara i narocito pad vlade je normalna stvar.
Kod nas je jos cist komunizam sinonim za ubice. Ovde ako izadjes da protestujes i trazis izbore oni resavaju pendrekom i medijima, kako neka sacica bezumnika se drznula da se odupre volji naaaaroda, izbornoj volji gradajana.
Uz to posto su svi konji iste ergele, ne znas sta je gore dal ovi na vlasti ili oni u opoziciji.
Zapad to resava tako sto stranka koja izgubi izbore menja kadar a i politiku.
Ovde nema sta da menja. Svi rade isto: zhderu budzet.
Tako da smo mi jednom zacaranom krugu koji se ne moze razbiti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Da je nakljukana, možda ne bi bacila cipelu. Ali, da joj trebaju lekići, trebaju joj. Čujem danas da je kažnjena sa dvadeset radnih dana nedolaska na zasedanja Skupštine i novčanom kaznom. MAJKO SVETA! Pa u svetu političari daju ostavke i za mnogo manje mrlje, a ovde dobija ODMOR što imitira Muslimane i njihov slavan, već istorijski običaj da cipelom udare po Americi. Ona švedska ministarka iskoristila greškom poslovnu karticu da plati pelene i suspendovana. Čak i onaj Hrvek dade ostavku što je osumnjičen za "Podravka" aferu (kod nas i kad su krivi, ne odlaze!), a ova gađala cipelama, LJUDI! Pa kako se smenjuje ta žena? Šta možemo da uradimo? Dok ne krene s vrha, ne možemo očekivati pomak na bolje ni na nižim lestvicama rukovođenja,po opštinama i firmama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Sony 

Da je nakljukana, možda ne bi bacila cipelu. Ali, da joj trebaju lekići, trebaju joj. Čujem danas da je kažnjena sa dvadeset radnih dana nedolaska na zasedanja Skupštine i novčanom kaznom. MAJKO SVETA! Pa u svetu političari daju ostavke i za mnogo manje mrlje, a ovde dobija ODMOR što imitira Muslimane i njihov slavan, već istorijski običaj da cipelom udare po Americi. Ona švedska ministarka iskoristila greškom poslovnu karticu da plati pelene i suspendovana. Čak i onaj Hrvek dade ostavku što je osumnjičen za "Podravka" aferu (kod nas i kad su krivi, ne odlaze!), a ova gađala cipelama, LJUDI! Pa kako se smenjuje ta žena? Šta možemo da uradimo? Dok ne krene s vrha, ne možemo očekivati pomak na bolje ni na nižim lestvicama rukovođenja,po opštinama i firmama.
pa nije Čomićka gađala cipelom Pop Lazićku nego obrnuto.....Nije Pop Lazićka ni na jednoj državnoj funkciji da može da da ostavku , ali mislim da bi bilo pošteno da njena stranka plati kaznu od 32000 dinara , koja je doduše minimalna , jer je ovo gađanje sigurno bilo zbog nekog njihovog stranačkog interesa , zbog kojeg ne znam , ne verujem da je Pop Lazićka toliko luda da joj onako dune u glavu da gađa predsednicu skupštine sa cipelom , ma koliko ona loše obavljala svoj posao......
« Poslednja izmena: 27. Nov 2009, 15:09:53 od Pouckovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.